local-stats-pixel fb-conv-api

Pārpīpējās legālo zāli un nonāca komā!!!235

17 gadus vecā Emīlija Bauera knapi izbēga no nāves, viņa ir zaudējusi redzi un viņai ir arī smadzeņu bojājumi. Iemesls tam ir pa visam banāls.

Surogāt marihuāna ,kas pazistama kā Spice un K2. Tie satur kaltētus garšaugus un dažādas toksiskas, ķīmiskas vielas.

Emilijas ģimene cer, ka šis gadījums jauniešiem liks aizdomāties vai ir vērts riskēt ar veselību pīpējot tādus dranķus. Emilijas ģimene nezin cik ilgs laiks paies kamēr viņu meita atkopsies ,jo pagaidām viņas stavoklis ir slikts, meitene ir nākusi pie samaņas, bet nu ir piekalta ratiņkrēslam un nevar parunāt.

Lūk tā. Nepīpējat tos dranķus.

1358 7 235 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 235

0/2000

Man ir 15 gadi, visi mani draugi un paziņas jau savos 13, 14, 15 gados lieto visādas huiņas un ballējas un tēlo kaut kādus pieaugušus pimpjus. Es tiešām esmu lepna par sevi un saviem tuvākajiem draugiem, kuri nelieto neko tādu, kas nav paredzēts idiotiem 14 gadu vecumā

1 0 atbildēt

Akd, paldies manam brālim, kurš man aizliedz tādas huiņas kurīt. 

1 0 atbildēt
Karma
1 0 atbildēt

Mans draugs ari parpipejas to huiņu tagad viņam kkas ar kunģi nau kartiba....

1 0 atbildēt

drausmas :(     Kad beidzot cilvēki nāks pie prāta?!  

1 0 atbildēt

tieshaam, padomaajiet pirms njemat to suudu, kuru paradoksaali, var nopirkt chut ne jebkuraa mazo "jauko viiracinju" veikalaa.AIZLIEGT AR LIKUMU!!!!!!

Pieredze-vaajpraatiga, nenormaala panika,sirds pukstu paatrinaashanaas, tad paleelinaashanaas , lidz liimenim, kad liekas taa staajas :-o, spilgti zilas luupas, Mezhoniiga vemshana. pec tam gadu nespeeja normaali iemigt utm psihologiskas sekas. un tikai no viena duuma....

neizsakaami zhel meitenes, jaasuta vinai atveseljoshanaas energija, katram ir tiesiibas kluudiities sjai dziivee,bet vai tik smagi......    

1 0 atbildēt

Man bija 4 ļaundabīgie audzēji ,smadzenēs strūksts tieši tāds gaiss kas bija marihuānā un jā es tomēr dzīvoju ārsts teica ka viņi ļoti ātri attīstījās divu gadu laikā un man mazs laiks bija atlicis dēļ tā esmu šeit un strap citu mammas draugs kurš dzīvo amerikā viņš ir tipisks amerikānis un viņa izmērs ir xxxxxl un līdz ar to viņam sāp ceļi un spranda, viņam ārsts izrakstīja zālīti, bet viņš nepīpēs viņu jo viņš vsp nepīpē.

1 0 atbildēt

Tak man vienkārši paejot garām kādam kurš tajā brīdī pīpē paliek slikti...pfff legālā zālīte

1 0 atbildēt

Viena kļūda dzīvē... un šādas beigas... cerams, ka meitenei kļūs labāk..:(

1 0 atbildēt

Arī šito mēslu biju vilkusi. Nekāda kaifa. 3 stundas gulēju uz grīdas un trīcēju, likās ka nomiršu, pa istabu skraidīja kaut kādi dinozauri. 

Nu i nafig, nekad vairāk.

1 0 atbildēt

Lasu un skatos ka neesmu vienigais ar sliktu pieredzi pirmajā reizē.

Man bija sajūta, ka ir, tad nav kontroles pār savu ķermeni (vislaik muskuļi raustījās), sirds klapēja un jutos kā pārdzēris jēgu, kaut prāts bija skaidrs. Nah šitos mēslus!!!

1 0 atbildēt

Un šeit ir lieta, lai tikai daudzi marihuānas apturēšanas censoņi palasa kārtīgāk tekstu. Nejau marihuāna ir tā, kas šādi spēj izdarīt, tas, kas noved pie tā ir Spice, kas vispār pat nelīdzinās marihuānai!

1 0 atbildēt

tos mēslus vajadzētu aizlgiet, nevis tīro marihuānu. no tās neviens vēl nav nomiris vai palicis šāds 

skumji :(

1 0 atbildēt

Valdība, kautkādi tirliņi, šo atļauj pārdot, bet tas kas pa tiesi dabīgs, to aizliedz. emotion

1 0 atbildēt

Kartejais pieraadiijums ka vajag legalizeet marihuaanu,bet shito suudu ar likumu aizliegt.Muusu narkologi un deputaati tik vien maak kaa spriedeleet cik marihuana ir kaitiiga,bet neredz to ka tikmeer jaunieshi sewi bendee nost ar kiimiskiem maisiijumiem... :@

1 0 atbildēt

kas tu marihuānu necieni?! emotion

0 0 atbildēt

Tātad nav ko kurīt sūdus,tikai labu mantu un nav ko pārkurīties! Attiecas uz iesācējiem. Nenozīmē,ka vairāk vilksi,labāk paliks.

0 0 atbildēt

Es vienreiz pameginaju un vairs nemēģināšu. Spice ir drausmigi slikta lieta, tik nepatikamas sajutas... Nu pavisam nestav klāt normalai marihuānai... 

0 0 atbildēt

Ja nav normāla zāle tad nav, tad jau labāk kaimiņu Ješkas apmīztos salmus kūpinu nekā šo surogātu...

0 0 atbildēt

Kāpēc dzert un braukt, ja var pīpēt un lidot emotion

Meitene dura, kautko citu būs savilkusies.. 

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »