local-stats-pixel fb-conv-api

Pārpīpējās legālo zāli un nonāca komā!!!235

17 gadus vecā Emīlija Bauera knapi izbēga no nāves, viņa ir zaudējusi redzi un viņai ir arī smadzeņu bojājumi. Iemesls tam ir pa visam banāls.

Surogāt marihuāna ,kas pazistama kā Spice un K2. Tie satur kaltētus garšaugus un dažādas toksiskas, ķīmiskas vielas.

Emilijas ģimene cer, ka šis gadījums jauniešiem liks aizdomāties vai ir vērts riskēt ar veselību pīpējot tādus dranķus. Emilijas ģimene nezin cik ilgs laiks paies kamēr viņu meita atkopsies ,jo pagaidām viņas stavoklis ir slikts, meitene ir nākusi pie samaņas, bet nu ir piekalta ratiņkrēslam un nevar parunāt.

Lūk tā. Nepīpējat tos dranķus.

1358 7 235 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 235

0/2000

Lielisks piemērs tam, ka steidzami ir nepieciešama Marihuānas dekriminalizācija, lai jauniešiem nav jāpīpē tie "legālie" draņķi

3 0 atbildēt

tur vispār ir arī zāle?

3 0 atbildēt

Zali nevaiga jaukt ieksa :p

3 0 atbildēt

nu re tagad maajaas vnm buus daarzenis~! sorry zheelastiibas nekadas vainiiga pati vien ir

ķīmiska hujnja unt as ar viss!

tad jau labāk reizi pusgadā uzvilkt normālu zālīti un miers! :)

2 0 atbildēt

Nešķiet, ka tas vien būtu pie vainas - kārtējais "viss ko pīpē ir slikts" raksts. Piekrītu, būtu zālīte legāla, visiem būtu vieglāk.

2 0 atbildēt

Vienu reizi marihuānas vietā pamēģināju kkādu sintētisko sūdu. Sākumā smadzenes cepās, pēc tam itkā sāka salt. Man likās, ka pasaule krīt, man nav kāju, mēle ir paralizēta un gribējās izkliegt neadekvātas skaņas. Kroč pēc kāda brīža sirds sāka nenormāli dauzīties, viens draugs, kas jau bija daudz maz atgājies wnk mani iznesa ārā un noguldīja sniegā, jo es esot bijusi wnk nenormāli sakarsusi, lai gan pašai likās, ka ir nenormāli auksti. Ārstu nevarēja saukt, jo ja mamma uzzinātu, tā būtu pēdējā diena manā mūžā. Nu nekas. Labi, ka esmu rūdīta un ziemā peldu, nesaslimu no gulēšanas sniegā. Kad biju padzesēta, itkā palika nedaudz labāk, varēju parunāt un vienīgais, ko pateicu : Iebāziet to sūdu sev dziļi.....

 

Stāsta morāle : marihuāna jālegalizē, jo tad šitos sūdus reāli neviens vairs nepirks, domājiet, kādas ripas (nedodievs) rijat vai kādu draņķi pīpējat, jo vienīgais, kam var ticēt, ir marihuāna. 

Sargiet sevi, neviens cits to jūsu vietā nedarīs.

2 0 atbildēt

Pilnīg varu piekrist...vakar uzpipēju to sūdu..vairs nepipēšu tādu draņķi...vakar viss bīja tik lēēni.. notikās...

man vairs nebīja siekalu ko norīt uz leju... trūka elpas...atgūlos zālē.. un gaidiiju kas notiks.. vienu brīdi domāju ka vnk motors apstasies.. tad nedaudz sāku atiet... un gāju.. nu vismaz mēģināju iet līdz mājām..

aizgaju mājas un gultā iekšā bams.. noguleju 4 h... bīju nedaudz atgajis..bet  nu bišk arī samīzies ;D domāju ka ar galiem ;D būšū :D kaut gan nedaudz poh uzz  dzīvi ta pat..takā nekāds lielais uztraukums nebīja.. bet iesaku tiem kam vel dzīve rūp. nekurīt to draņķi.  ceru ka sapratīsies tie kas vel grib dzīvot.

2 0 atbildēt

Nevajag jaukt marihuanu ar šiem kaltetajiem bomžu sudiem!

2 0 atbildēt

wow, cik daudz plusinu peksni marihuanas komentariem, bet cik daudz minusinu marihuanas rakstiem...

2 0 atbildēt

Da čista normālu mantu tirgot ir aizliegts, bet šitos sūdus atļauts... no normālas zāles nekādas huiņas nerauj... Nu varbūt bišķ pagļuko, bet tas pa retam.

2 0 atbildēt

pīpējat normālu kaņepi, ne surogāt sūdus. Vienīgie blakusefekti ir labs noskaņojums un nereāla apetīte. :) A ja nepaēdīsi pēc sapīpēšanas, baigi ātri notievēt var.

3 1 atbildēt

mda, kļuva par dārzeni...

2 0 atbildēt

Tāpēc es pīpēju tikai īstu mantu :)

2 0 atbildēt

Ja Latvijā būtu veiksmīgi norisinājusies parakstu vākšana par marihuānas dekriminalizāciju, tad iespējams nekas tāds nemaz nebūtu noticis. Bet nu fakts kā tāds, marihuāna izspiestu ārā šo ar ķimiklālijām apstrādātu augu maisījumu pārdošanu, savādāk tas nav iespējams.

2 0 atbildēt

Esmu kurījis to sūdu spaisu, nu nah, nevienam neiesaku, sajūta bij tāda, ka tūlītās apstāsies visa dzīve grr nepīpējiet tos sūdus

2 0 atbildēt

kāda nahuj legālā zāle? Tapēc jau Latvijas sabiedrība ir kur ir jo tādi pajobaki kā tu šito sūdu sauc par legālo zāli, Tu un Degpunktā, un lielākā daļa sabiedrības ir tupi un noliedz tīru mantu jo salasās šādus rakstus un skatās degpunktā.. aha ja šāda ir legālā zāle tad cik ļauna ir nelegālā zāle!!!!!!!!

6 4 atbildēt

Kas legāls, tas par skādi.

2 0 atbildēt

Ja grib uzpīpēt zālīti tad pīpē īsto mantu nevis ķip kautkādu tur legālo.Un protams nevaig ar to aizrauties jaunieši :)

2 0 atbildēt
Karma
1 0 atbildēt

Tak man vienkārši paejot garām kādam kurš tajā brīdī pīpē paliek slikti...pfff legālā zālīte

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »