local-stats-pixel fb-conv-api

Pārpīpējās legālo zāli un nonāca komā!!!235

17 gadus vecā Emīlija Bauera knapi izbēga no nāves, viņa ir zaudējusi redzi un viņai ir arī smadzeņu bojājumi. Iemesls tam ir pa visam banāls.

Surogāt marihuāna ,kas pazistama kā Spice un K2. Tie satur kaltētus garšaugus un dažādas toksiskas, ķīmiskas vielas.

Emilijas ģimene cer, ka šis gadījums jauniešiem liks aizdomāties vai ir vērts riskēt ar veselību pīpējot tādus dranķus. Emilijas ģimene nezin cik ilgs laiks paies kamēr viņu meita atkopsies ,jo pagaidām viņas stavoklis ir slikts, meitene ir nākusi pie samaņas, bet nu ir piekalta ratiņkrēslam un nevar parunāt.

Lūk tā. Nepīpējat tos dranķus.

1358 7 235 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 235

0/2000

Spice - viena no bīstamākajām narkotikām

8 0 atbildēt

Kautvai pats zāli nepīpēju, esmu viens no lielākajiem tās legalizēšanas atbalstītājs, jo neviens nepirks šādus draņķus, ja aptiekās pārdos pārbaudītu un tīru mantu

8 1 atbildēt

SPICE = NĀVE 

6 0 atbildēt

Un lūk, kur ir visi tie draudziņi, kas ar viņu toreiz bombīja? Draugi saucas, šausmas. 

7 1 atbildēt

Bļin muļķa jaunatne, duraki, ko lai saka! Tak noziedojat tos piecus latus normālai zālei un nekas ar jums nenotiksies, nevis velakt legālo pa 2 lati!

Katrā ziņā varu pateikt vienu gribat kļūt par dārzeni velkat legālo tālāk! emotion

6 0 atbildēt

nu wtf pa maz faktu nejau no daziem dumiem spisa vina iekrita koma tur vnk kaut kas slepjas ,pluss jaa tos legalos dramkus nevajag lietot ja lieto tad tikkai tiru marihuanu

6 0 atbildēt

stulbs skuķis, pati vien vainīga.

12 6 atbildēt

Dooh, japīpē tak zaļais, nevis spice... vot dura

 

Tā pat kā ar mandarīniem, 2 šķiru (gandžu) lietot, tas vēl saprotams, bet 3 šķiru (spaisu)- c`mon, ta nepīpēt vispār!

7 2 atbildēt

Vienmēr esmu teicis ka Lego ir vnk SUUUDS !!!!

6 1 atbildēt

Ironiski, ka to, no kā principā neviens īsti nost nemirst nekad nevar redzēt pārdodamies legāli, savukārt simts un vienu mēslu, no kura kātus atstiept var arī pāris minūšu laikā pārdod jebkur praktiski.Nebrīnīšos ja Spaisu un tamlīdzīgus draņķus pavisam legāli drīz varēs arī jebkurā veikalā pie alkohola un cigaretēm, kamēr marihuānu vēl aizvien par daudz bīstamāku narkotiku klasificēs, kaut gan to jau var tikai lētticīgiem muļķiem iestāstīt. 

4 0 atbildēt

Tāpēc vajag pīpēt MJ nevis tos sūdus :)

4 0 atbildēt

katrs pats izvēlas ko darīt ar savu veselību. internets un ziņu portāli ir pilns ar informāciju, ka tas sūda SPICE ir sūds un kaitē veselībai, bet ja tu tomē izvēlies viņu pīpēt, tad sorry vecīt, bet visa atbilldība uz tevi un tad arī māki sadzīvot ar sekām. 

4 0 atbildēt

šeku reku īsts rāvējs emotion

4 0 atbildēt

Zāle ir laba, bet sintētiskā ko tepat LV var legāli nopirkt ir pilnīgs mēsls. Jāgaida kad saema legalizēs dabīgo marihuānu.

4 0 atbildēt

Tieši tāpēc jākurī "tīrā" zālīte :D

5 1 atbildēt

Man riebjas ka tos sūdus kāds sauc par "Legalo zāli" .

Tracina, jo tai ****** nav pilnigi nekada sakara ar marihuānu. ( un ari marihuānu es nelietoju) tomer tad labāk kuri "Real deal" navis tos "Brizgus" !

4 0 atbildēt

Lielisks piemērs tam, ka steidzami ir nepieciešama Marihuānas dekriminalizācija, lai jauniešiem nav jāpīpē tie "legālie" draņķi

3 0 atbildēt

Tā ir vecene? emotion  

3 0 atbildēt

tur vispār ir arī zāle?

3 0 atbildēt

ahahaha, dumb bitch

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »