local-stats-pixel fb-conv-api

Klaviatūras tīrīšana BY Silvis92

307 5

Tātad, parādīšu un pastāstīšu par klaviatūras tīrīšanu, kurš to vēl nekad nav darījis. :) Varbūt noderēs. Jā un piedodiet par kvalitāti, jo ar telefonu fotogrāfēju :D

Jā, bildes un apraksts ir manis radītas lietas :D

Tātad sākam.


Šis ir mans oriģinālraksts: Lai administratori atkal nesaka ka nav!

« 1  2  3 »
307 5 92 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 92

0/2000

jauna maksa tikai paris latus... xD

2 0 atbildēt

haha visi te kasaas :D da nav vienalga.. :D

2 0 atbildēt

varetu ielikt kā laptopam noņemt augšu un iztīrīt

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " ir vel vienkarshaks veids... savejo tirot vnk... " bet man taustinji bija bik netīri gar s;aniem, es miekšķēju atsevišķi viņus! ;)

2 0 atbildēt

atbildot uz Giton komentāru " Tādu klavišu jau čista netīrītu PSRS laika ķi... " Nav PSRS - Mīļa klavitūra ar papildus extra pogām.

1 0 atbildēt

tiešām.. orģināli ! +

1 0 atbildēt

anonīmais-varbūt ja cilvēks nenodarbojas a pro bildēšanu īpaši neiedziļinās kameras funkcijās, jeb lieto automātu, jeb tikpat labi var pieņemt ka bildēts ar telefonu, varbūt baigi jēdzīgs raksts nav, bet ir cilvēki kuriem ideju pietrūkst, un šis raksts strādā kā dzinējs, un raksts ir vairāk par to principu.

P.S. 

 portatīvajam ja ir vnk netīra klava, neiesaku mocīt podziņas nost, var vienu ļipiņu nolauzt un viss, poga neturēsies, tāpēc iesaku tāpat vien patīrīt ar lupatu vai putekļusūceju kā to daru es, mazgāt tā pat neiesaku, jo kontaktu plēve sāks oksidēties, vai vienviet var pārdegt celiņi-bieža parādība, reply to silveris-> laba ķīmija izēd bez beršanas-rapidet ja atmiņa neviļ, klaviatūras plastmasu nevajadzētu šķīdināt :D un tad zem ūdens strūklas visu noskalot, būs smuki bez jaukšanas-karcheri neiesaku emotion visi taustiņi ies pa gaisu

2 1 atbildēt

atbildot uz ronis88 komentāru " patika,nākamreiz vari uztaisīt kā sistēmbloku... " Tas jau ir izdarīts un nedomāju, ka tik drīz būs atkal netīrs un ar kompi jau nav tik interesanti, tur nav tik sīkas detaļiņas un neaizņem tik daudz laika :))

2 1 atbildēt

atbildot uz siriusa komentāru " Man ir portatīvais dators, diezin vai es šitā... " Paldies, es jau arī par spoki.lv padomāju, ka būtu arī lietderīgi bildes uztaisīt un rakstu izveidot lai citiem noderētu :))

2 1 atbildēt

Kam tas vajadīgs???

-es nezinu!

3 2 atbildēt

atbildot uz dzeimsons komentāru " a tev nav pamācība, kā no laptopa klaviatūras... " es pie tā neesmu vainīgs :D

1 0 atbildēt

a tev nav pamācība, kā no laptopa klaviatūras izdabūt ārā upeņu sulu ar bonapartu...baigi traucē jo taustiņi līp pie pamatnes

1 0 atbildēt

nu aizdirsi*^ gan biji to klaviatuuruu, bet paneemiens tiiriishanai gan labs + TEV

 

p.s. es savu papuushu ar saspiesto gaisu un ir ideaali

1 0 atbildēt

izmēģināju, nācās pirkt jaunu, bet nu paldies, vismaz ātrāk pie jaunas tiku

2 1 atbildēt

http://www.a4tech.com/ENNEW/product.asp?cid=2&scid=12&id=48

palasiet šajā mājasapā atsauces par šo klaviatūru, tad sapratīsiet kādēļ nevēlos sev citu klaviatūru!

2 1 atbildēt

interesanti +

bet es esu dzirdejusi ka kaut kā var klavu izmazgāt arī veļas mašīnā, tikai tā esot kkā jasagatavo... kāds ir dzirdejis kko tādu? ja jau te sāka runāt par tastatūras tīrīšanu... :)

3 2 atbildēt

Galvenais - tu saki, ka tas ir taws orģinālraksts, bet apakšā rakstīts, ka naw !!!emotion emotion

2 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Rimi labas klavas 2LS akcija. Savas 2 stundas... " Bet kas jums te lielākajai daļai ir ar to JAUNAS KLAVIATŪRAS PIRKŠANU? Nu man patīk pašam ložņāt pa tādām lietām un interesē. Tikpat labi, ja PC tīrītu es un ieliktu Spokos bildes ar aprakstu, te daži labi teiktu nafig tīrīt videokartes virsmu kaut vai man ir GeForce 8600 GT 256 mb jūs teiktu lai pērk jaunu par 5 ls 64 mb Point of wiew. līdz nākamajai tīrīšanas reizei Tas ir bezjēdzīgi.

2 1 atbildēt

lūdzu ieliec kā iztīrīt potatīvo!

1 0 atbildēt

atbildot uz slesis komentāru " anonīmais-varbūt ja cilvēks nenodarbojas a pr... " Jā fotogrāfēts bija ar telefonu! To jau var izlasīt raksta sākumā!

2 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »