local-stats-pixel fb-conv-api

Klaviatūras tīrīšana BY Silvis92

307 5

Tātad, parādīšu un pastāstīšu par klaviatūras tīrīšanu, kurš to vēl nekad nav darījis. :) Varbūt noderēs. Jā un piedodiet par kvalitāti, jo ar telefonu fotogrāfēju :D

Jā, bildes un apraksts ir manis radītas lietas :D

Tātad sākam.


Šis ir mans oriģinālraksts: Lai administratori atkal nesaka ka nav!

« 1  2  3 »
307 5 92 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 92

0/2000

Es taa pat daru. :D

5 0 atbildēt

Es gan vienkārši savējo izkratu:)

5 0 atbildēt

a ko darit portativajam es jau nu negribetu raut nost taustinus!

5 0 atbildēt

ieliek kads kā laptopam to pasu dara ??

5 0 atbildēt

atbildot uz valdzus komentāru " Kam tas vajadīgs??? -es nezinu! " Lai uzturētu klaviatūru kārtībā, ja tu esi cūka kuram patīk netīra klaviatūra, tad ar to tevi arī apsveicu :)

6 1 atbildēt

šitā tīrot neko nesapisīsi protams ja esi totāls nūbs kuram dzīvē nekas neiet  vai roku vietā ir implantanti tad protams labāk neķeries, bet ja galīgi nav ko darīt tad jā, es pārgāju uz melnajām klavām-neredzās netīrumi :D un tīru ar putekļusūcēju,  bet priekš kam vilkt ārā taustiņus? atjauci noņēmi gumijas kontaktus un tik ar ķīmiju kādā vanniņā paturi, būs kā jauna, un visi netīrumi izēsti, laiks arī lietderīgi ir jāizmanto :)

5 0 atbildēt

labs ;D

5 0 atbildēt

iisteniibaa baigi daudz tur ko dariities.. o.O

bet mana klaviatuura arii prasaas peec tiiriishanas.. ;D

5 0 atbildēt

poh man tā tastatūra

4 0 atbildēt

atbildot uz SharK komentāru " Laptopam ar taustiņiem ir ļoti liels čakars, ... " ha vecīt tu manu rakstu laikam nemaz neskatījies paskaties bildēs parastajai staacionārā pc klavai arī nāk dažiem taustiņiem metāla stieplītes un starp citu nav jāāķē nekas vnk ieliek tajā renē kur jābūt caurulītei un jāiespieš taustiņš stieplītes pašas ieies tur kur vajag ;)

4 0 atbildēt

man tas pats :D bet manējo tiešām vajadzētu iztīrīt. :S :D  atbildot uz SharK komentāru "Baigais čakars, bet no manas klaviatūras varētu... "  

4 0 atbildēt

atbildot uz burN komentāru " pizģec viens daunis ielicis kā tiir savu klav... " Tu esi īpaši gudrs.

Tu vnk no šitādām lietām neko nerubī tapēc dirs, es šito ieliku lai citi kuri nav tīrījuši klaviatūru to varētu izdarīt, un pie bildēm ir arī apraksti kā to darīt nejau tikai bildes tu aprobežotais izdzimteni ;)

5 1 atbildēt

Laptopam ar taustiņiem ir ļoti liels čakars, jo zem taustiņiem ir tādas kā metāla stieplītes kuras pēc tam ir jāuzāķē atpakaļ, un tas nemaz nav tik viegli... laptopam vislabāk vienkārši pārbraukt pāri ar putekļusūcēju un pakratīt :)

4 0 atbildēt

laptopam = izsviež pa logu savāc visu ko var. iemet veļas mašīnā. Un ir okey. [pati izmeiģināju]

5 1 atbildēt

atbildot uz laurichh komentāru " aigāji veicī un nopirki jaunu klavu, pie dirs... " bet es taču saku, ja gribētu jaunu klaviatūru būtu sen jau nopircis, kāda krīze, man vnk patīk ķimerēties ar tādām lietām + vel rakstu spokos ielikt un nav jau māksla pirkt jaunu, jo šitā klaviatūra ir kvalitatīva tādu pa kapeikām nedabūt pa kapeikām made in china uz 3 mēnešiem.

4 0 atbildēt

puteklusuuceejs+kaut kaads slapjsh audums un vismaz naw kauns virsuu skatiities!:D

4 0 atbildēt

atbildot uz supercilveks komentāru " Tapec labak melna klaviatura neredz ka tausti... " taustiņi man krāsu nebija mainījuši, bet pēc kvasa un kapučīno ieliešanas salipa daži un šad tad ķērās un nav jau patīkami darboties ar klaviatūru kurai iekšā ir gruži un lipīgas vielas. Tagad arī vieglāk un maigāk spiežās. :))

4 0 atbildēt

labāk vnk nopirkt jaunu! nevis tur pisties!

6 2 atbildēt

atbildot uz Hibs komentāru " Un kā tas darās laptopiem? " Izķeksē līdzīgi pa taustiņam un iztīri - darbojas :)   

3 0 atbildēt

es tāpat izdarīju - tagad man ir jauna klaviatūra :d

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »