local-stats-pixel fb-conv-api

Klaviatūras tīrīšana BY Silvis92

307 5

Tātad, parādīšu un pastāstīšu par klaviatūras tīrīšanu, kurš to vēl nekad nav darījis. :) Varbūt noderēs. Jā un piedodiet par kvalitāti, jo ar telefonu fotogrāfēju :D

Jā, bildes un apraksts ir manis radītas lietas :D

Tātad sākam.


Šis ir mans oriģinālraksts: Lai administratori atkal nesaka ka nav!

« 1  2  3 »
307 5 92 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 92

0/2000

viss tgd zuuust :D redzeesim kaads vus iznaakums :D galiig nesanaak raxtiit ar citu klaviaturu :D

3 0 atbildēt

es tāpat izdarīju - tagad man ir jauna klaviatūra :d

3 0 atbildēt

kad tīriju savējo  neko nefočēju - vienkārši googlē iemetu klaviatūra un viss ok.

3 0 atbildēt

nav vienkāršāk vnk nopirkt jaunu ~ reizi gadā? ;D

4 1 atbildēt

atbildot uz cheaterix komentāru " a ko darit portativajam es jau nu negribetu r... " Kapēc gan nē? Nu portatīvajam jau arī panelis nāk nost nu varbūt ne visiem, bet lielākajai daļai, man abi portatīvie jauni tapēc nemēģināšu jo 100% nebūtu drošs par to kā portatīvajam klavu tīrīt ;)

3 0 atbildēt

atbildot uz niks uz paviaans komentāru " Raksts nav slikts, viss ok. Kā nekā krīze. Ja... " ja es gribētu es nopirktu klavu, bet jēgas no tā nekādas, ja jau klaviatūra ir ejoša un laba ;)

3 0 atbildēt

atbildot uz slesis komentāru " šitā tīrot neko nesapisīsi protams ja esi tot... " Bet saproti, tad man neiztīrīsies tik labi panelis zem pogām un pogas arī sānos bija netīras ar kvasu, tapēc atsevišķi tīriju. ;)

3 0 atbildēt

ponts tirit klaviaturu ? manai klaviaturaj pieram ir iebuvets pelnutraks labaja puse tur kur tie cipari :DDD

3 0 atbildēt

Labs raksts. ;)

3 0 atbildēt

atbildot uz klavuxxx komentāru " Buus jaapameegjina  :D neizdosies- staav... " Gan jau, ka izdosies tikai atceries kas kur jāliek atpakaļ un viss :D

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " ir vel vienkarshaks veids... savejo tirot vnk... " bet man taustinji bija bik netīri gar s;aniem, es miekšķēju atsevišķi viņus! ;)

2 0 atbildēt

varetu ielikt kā laptopam noņemt augšu un iztīrīt

2 0 atbildēt

haha visi te kasaas :D da nav vienalga.. :D

2 0 atbildēt

atbildot uz 158 komentāru " Nu bet šis tak ir orģinālraksts(tā izskatās) " Ir gan, bildes manas un tekst - ja gribi spied virsū un saki adminam a nav  :D

2 0 atbildēt

Buus jaapameegjina  :D neizdosies- staav viena lieka klaviatura plauktaa :D

2 0 atbildēt

atbildot uz 158 komentāru " Galvenais - tu saki, ka tas ir taws orģinālra... " Paprasi Adminam ko nozīmē tas kas tur rakstīts - Tā ir poga ar kuru ziņot ka tas nav oriģinālraksts - paskaties uz visiem oriģinālrakstiem tāds ir rakstīts pff

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " PS labu ejošu klavu pa pusstuntu sapisīsi šit... " Hmm ja tu tiksi pie klaviatūras tad sapisīs, diemžēl es no šitādām lietām daudz ko saprotu :))

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Klava maksā 3ls, tādu pišu. Nu i nafig. " Manuprāt ir labāk pacensties un iztīrīt klaviatūru kura savulaik 15 ls maksāja, nevis pa 3 ls Made in china uz 1 gadu. ;) Saprastu, ja mana klava nebūtu ejoša.

2 0 atbildēt

atbildot uz keda komentāru " dazi gan ir atsaldeeti.. hmm mest misenee 5 l... " Pilnīgi piekrītu.

2 0 atbildēt

atbildot uz bacijs komentāru " tu esi jucis vecīt, jauna klaviatūra maksā 4,... " Nav māksla visu mest malā un nopirkt jaunu, māksla ir saglabāt pārbaudītas vērtības, va tev tā gribās, tad dari tā, par tiem 5 ls kā tu saki es nopirktu 3x sliktāku klaviatūru kas nojuks 1 gada laikā, šī klaviatūra, ja godīgi man ir 5 gadus un ne reizi nekas viņai nav bijis šī bija pirmā reize kad es viņu vispār izjaucu un tīriju, ja viņa iet kāda jēga mainīt? Tas skaitās kruti?

3 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »