local-stats-pixel fb-conv-api

Esi ateists? Netici Dievam?300

1268 116

Sveiki, spoki. Iespējams, ka šis būs mīnusu magnēts, bet man liekas, ka ļoti daudz bildītes trāpījušas desmitniekā. Spriediet paši.

P.S. Dažas no bildēm ir ekrāntapetes, ja nu kādam iepatīkas.

« 1  2  3 »
1268 116 300 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 300

0/2000

Raksta autors Mozus pret ticību emotion

1 4 atbildēt

Kāds pretīgs, zaimojoš raksts

1 4 atbildēt

diezgan neaptēsta cilvēka viedoklis par šo visu.

 

Tici vai nē, bet Jēzus ir pastāvējis un tas ir fakts, arī mūsdienās ir cilvēki ar superspējām, arī jēzus tad bija vnk cilvēks ar superspējām, bet mana hipotēze ir tāda, ka cilvēki par dievu uzskata citplanētiešus, kuri pēc loģikas mūs ir radījuši, jo dievu arī visi sauc par radītāju. Tādā gadijumā Jēzus piedzima tādēļ, ka Mariju nolaupija citplanētieši un mākslīgi apaugļoja, jo kā mēs visi zinām, Marija bija jaunava. protams tas viss ir pretstatā mūsdienu zinātnei, kura ir nopietni progresējusi tikai apmēram 100 gadus, un tas NAV  iemesls domāt, ka visas populārās teorijas ir pareizas.

Jau tagad NASA zinātnieki atzīst citplanētiešu eksistenci un domā, ka piena ceļa galaktikā ir miljoniem planētu uz kurām ir iespējama dzīvība. ja gribi pa to visu uzzināt vēl šo to tad vari paskatīties manus rakstus, un ik pa laikam es par šo tēmu pievienoju jaunus rakstus :)

 

 

1 5 atbildēt

bļaģ, idiotu bars. tas ka citos forumos tas ir populāra tēma nenozīmē ka ar huiņu ar šeit visu jāpiedrazo. Dbīlie sīkie.

3 10 atbildēt

Muslimi ir huiņa pēdējā, viss pārējais OK

4 13 atbildēt

Kas gan esam lai par kauko spriestu! :)

6 17 atbildēt

Reliģijas un Ateisms - ABI BULLSHITS !

3 21 atbildēt

2Pac-god. Когда я был одинок и у меня ничего не было, Я искал друга, который помог бы мне перенести  Боль, никто не пришел, кроме... ГОСПОДА Когда мне нужен был вдох, чтоб очнуться ото сна, никто не мог помочь мне, кроме... ГОСПОДА Когда всем, что я видел, была печаль, И мне нужны были ответы, никто Не услышал меня, кроме... ГОСПОДА И когда я спросил, кому Мне отдать свою безграничную любовь, Мне не пришлось из кого-нибудь выбирать, Кроме... ГОСПОДА! P.s ilgi domaaju ko vareetu uzrakstiit..         shaja dzejoli ir pateikts viss ko es juutu. Neesmu pietiekami gudrs lai spriedeletu te par taadu teemu kaa religija. Katrs pats izveelas kam ticeet. P.s.s Piedodat, ka dzejolis ir krievu valoda.Ceru ka sapratiisiet.

7 36 atbildēt

Varu saderēt,ka jums visiem lielajiem ateistiem kas seko viens otram kā suņuki,mammas un tēti un vecvecāki ir ticīgie,bez interneta jūs tādu atejismu nezinātu.Viens varonis saka:es esmu ateists!otrs:oo jā,ateisms foršs vārds,es arī būšu,u.t.t

14 49 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »