local-stats-pixel fb-conv-api

Esi ateists? Netici Dievam?300

1268 116

Sveiki, spoki. Iespējams, ka šis būs mīnusu magnēts, bet man liekas, ka ļoti daudz bildītes trāpījušas desmitniekā. Spriediet paši.

P.S. Dažas no bildēm ir ekrāntapetes, ja nu kādam iepatīkas.

« 1  2  3 »
1268 116 300 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 300

0/2000

Nu, dvīņu torņi jau nebija reliģijas upuris.

0 0 atbildēt

ne jau reliģijā ir tā problēma, bet gan tā saucamajos "sludinātājos, mācītajos" un pārējos Dieva kalpos, kas aiz reliģijas slēpj savus trakos pasaules pakļaušanas un zelta sazagšanas plānus.....vai arī Jūs ticat tikai tam, ko zinātnieki ir pierādījuši?....arī zinātne ir tāds pats sabiedrību maldinošs un pakļaujošs objekts...

0 0 atbildēt

Dzing, dzing!!! Lai sākas otrais raunds starp ticīgajiem un neticīgajiem ;D

1 1 atbildēt

es tevi ienīstu, jo pati gribēju izveidot līdzīgu galeriju.

sasodīts!

 

ir labs. (:

0 0 atbildēt

sāls slēpjas ticībā, ne reliģiskajā sistēmā tieši. Arī neticība nekam ir ticībaemotion placebo. tāpat kā bezstils arī ir stils, ja par gaumi nestrīdāsemotion tāpēc šķiet stulbi dirsties par savu taisnību- katrs cilveks dzīvo savā galvā.(tīri biologiski- cilvēka domāšanas aparāts darbojas asiocatīvi, loģiski ka katram ir savas asociācijas)emotion

0 0 atbildēt

Labi, es neizteikšos īpaši kritiski par so rakstu, nedz runāšu daudz par reliģijām, bet fakts paliek fakts, morāles vērtības un  likumus, ja KĀDS palasītu vēsturi, diezgan daudz veidoja, varētu teikt, saskaņā ar reliģiskajiem aizspriedumiem. vai velaties to vai nē, bet mēs visi dzīvojam pasaulē, kuras pamati ir likti uz idejām par to, ka eksistē arī kas cits, kā tikai tas, ko racionāli spejam izprast. Tas ir, ja skaties uz šo situāciju kā reālists, nevis kā ateists vai reliģiozs cilvēks. Šī cīņa ir tikpat bezjēdžīga ka cītnīties par to vai Apple ir labāks par Windows vai arī, tiešām, "Mans tevs ir labāks par tavu tēvu"

2 2 atbildēt

Reiz manai mātei baznīcēni "draudēja" neapglabāt viņas irstīgās atliekas, pēc viņas nāves svētītā zemē, ja viņa neziedos baznīcai.. emotion WTF?

1 1 atbildēt

visi komentāri šeit sastāv no 2 pamuļķu čata? emotion

0 0 atbildēt

Nu labāku salīdzinājumu par mēnesi un 9/11 nevarētu iedomāties! emotion

0 0 atbildēt

saksim ar to, kas tava izpratne ir dievs, neiebruacot vel dziljakaas auzaas.

ir zemapzinja, kas runaa ar mani, kad daru sliktu lai labu

ir energija un domas ko kontrolet spejam tikai mes pashi

katram ir savi uzskati, katrs doma savadak, katrs spes pieradit savu tasinibu!

tas butu tik pat lieki ka diskutet par gaumi, vienmer atradiisies kads BET.

man ''augsha'' esmu tikai es pats. vienkarshi ej prom, pienjem ka tev ir taisniba.

protams, Polija par teikumu ''dievs neeksiste'' var ielikt cietuma. vnk aprobezhoti! cilveks nesanjem visas iespejas kuras vinjam vajadzeetu! religija mus kontrole ka aitu baru. ka tieksi, ta bus/  es nevelos kadu aizskart, bet uzspiest kadam religiju vai savus uzskatus ir tiesham pretiga riiciba!

0 0 atbildēt

Nekad neesu ticējis un neticēšu ja viņš būtu tad nebūtu nedz bada nedz karu!

0 0 atbildēt

Releģija ir pieaugušo strīds par to kuram ir varenāks iedomu draugs !!!

Neticu tam šarlatānismam par dieviem un citām muļķībām!!!

0 0 atbildēt

Vienīgā problēma ticībā ir tāda, ka to izmanto, kā ieganstu. .

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Foršs raksts.

Respect. emotion

0 0 atbildēt

Būdam cilvēks, kuram nepatīk konflikti, un par šo tēmu tādi ir bijuši, es sevipieskaitu tādai sabiedrības daļai kā agnostiķi, jeb es nesaku, ka es ticu kaut kam augstākam, bet tajā pašā laikā nenoliedzu garīgu vērtību svarīgumu. Tā ir vieglāk dzīvot, domāt un ticēt tam, kas pašam liekas svarīgāk, nevis veciem murgojumiem, un tūkstošu gadu ilgiem pārrakstījumiem. Paldies, veiksmīgu jums šodienu! I'm out!

0 0 atbildēt

Reliģijas tikai samaitā cilvēkus. Nebūtu reliģiju tad nebūtu tik daudz karu un dzīve būtu mierīgāka.

1 1 atbildēt

Tā jau ir reliģijas izsmiešana 

0 0 atbildēt

Daļēja taisnība ir gan ateistiem, gan reliģiskiem cilvēkiem. Ateisti domā, ka reliģija tikai piesārņo prātu. Piemēram, visi tie arābi, Ahmeds viņiem pavēl darīt lietas pret iebrucējiem (Amerikāņiem). Reliģiozi cilvēki tic Dievam, Velnam, Paradīzei un Ellei. Savukārt šie cilvēki mēģina būt labi, lai tiktu paradīzē. Varbūt viņiem nevajadzētu skandēt, ka visi, kas netic Dievam ies uz Elli. Reliģiju izdomāja tā laika gudrie, lai apturētu slepkavības, zādzības utt., Bet tagad cilvēki, pat, ja tic Dievam, viņi dara šos noziegumus. Cerams, jūs sapratāt, ko es teicu.

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »