local-stats-pixel fb-conv-api

Esi ateists? Netici Dievam?300

1268 116

Sveiki, spoki. Iespējams, ka šis būs mīnusu magnēts, bet man liekas, ka ļoti daudz bildītes trāpījušas desmitniekā. Spriediet paši.

P.S. Dažas no bildēm ir ekrāntapetes, ja nu kādam iepatīkas.

« 1  2  3 »
1268 116 300 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 300

0/2000

Tā jau ir reliģijas izsmiešana 

0 0 atbildēt

Daļēja taisnība ir gan ateistiem, gan reliģiskiem cilvēkiem. Ateisti domā, ka reliģija tikai piesārņo prātu. Piemēram, visi tie arābi, Ahmeds viņiem pavēl darīt lietas pret iebrucējiem (Amerikāņiem). Reliģiozi cilvēki tic Dievam, Velnam, Paradīzei un Ellei. Savukārt šie cilvēki mēģina būt labi, lai tiktu paradīzē. Varbūt viņiem nevajadzētu skandēt, ka visi, kas netic Dievam ies uz Elli. Reliģiju izdomāja tā laika gudrie, lai apturētu slepkavības, zādzības utt., Bet tagad cilvēki, pat, ja tic Dievam, viņi dara šos noziegumus. Cerams, jūs sapratāt, ko es teicu.

0 0 atbildēt

Es nemaaku paarliecinaat cilveekus vai meegjinaat veerst juus pie Dieva, un man ir vienalga cik miinusus man ieliks par sho komentaaru, es esmu un vienmeer buushu Kristiete!!! un religjija vai ateisms ir katra pasha izveele un par to nevar striideeties

2 2 atbildēt

Foršs raksts, kurā visiem salikt mīnusus (visi tagad man sametīs mīnusus, zinu)

Bet palikšu pie svas ticības, kaut man tas prasītu dzīvību.

2 2 atbildēt

Nu tad tavuprāt loģiskāk, ka no nekā radās uzreiz visuvarens un sarežģīts objekts - Dievs, kas no nekā radīja visu pārējo? 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Es personīgi ticu dievam,bet ne reliģījai... 

25 26 atbildēt

Pajāt reliģiju!

Jaunava Marija vairs nav jaunava, jo es ar viņu pārgulēju... un radās Jēzus :D

Un es esmu Dievs...

Pielūdziet mani

15 16 atbildēt

Nesaprotu cilvēkus, kas tik daudz pūļu iegulda, lai kaut ko noliegtu. Mīnusu nelikšu, bet šķiet, ka tevi, priekš neticīgā,  tas tomēr uztrauc vairāk nekā vajadzētu :D

5 6 atbildēt

Ironiskā kārtā tas ''Baltic Youth'' banneris augšā emotion

0 1 atbildēt

Es neizteikšu savu viedokli par ticību. Vienkārši nopūtīšos, jo ir taču palikuši arī tādi cilvēki, kas tic, ka daži mērkaķi var vienlaikus nozagt 4 lidmašīnas, viena no kurām pat IETRIECĀS FUCKING PENTAGONĀ UN NETIKA APTURĒTA. Cilvēki cmon, jums neliekas, ka ja tas nebūtu neiespējami, tad tas notiktu vairākas reizes dienā? Ņemot vērā Amērikas agresīvās ārpolitikas rezultātā sapelnītos ienaidniekus? emotion

1 2 atbildēt

Kurš var pierādīt, ka Dievs ir? Kurš var pierādīt, ka viņa nav? Es ticu, bet neeju uz baznīcu, neesmu kristīta, bībeli es nemaz netaisos lasīt.. bet tas man neliedz ticēt, un ko tu gribēji panākt ar šo rakstu? Pasmieties par tiem, kas tic, ka kaut kur ir kāds, kas rūpējas par mums, cilvēkiem, pārliecināt kādu, ka kas tāds nav? Kas no sirds tic, tas ticēs, kas netic, tas arī neticēs.

Un tev ļoti labi saskan niks ar rakstu.. emotion

3 4 atbildēt

Jesus fucking Christ! (jā, iegūglējiet to vārdu salikumu)

1 2 atbildēt

Pareizi pareizi turpiniet vien ķengāties - paradīzē būs vairāk vietas emotion

1 2 atbildēt

sausmas!!!

0 1 atbildēt

 

Esi ateists? Netici Dievam?      Dedz mūžīgi ellē!   
2 3 atbildēt

Ir cilvēki, kuri ir tādā bezcerībā, ka tikai ticība var viņiem palīdzēt un tad tiešām tas nostrādā.

Ir cilvēki, kuri cieš dēļ reliģijas.

Ir cilvēki, kuri reliģiju izmanto ļaunprātīgi.

"Man prāts spēj pieņemt, ka dievs ir

Mans prāts spēj pieņemt, ka dieva nav, bet mans prāts nespēj pieņemt, ka es būšu tas, kuram lemt, vai dievs ir vai dieva nav," Es dzīvoju pēc šī principa. Īstenībā man grūti iztēloties, ka visums radies tāpat vien un cilvēks nto miljonu laikā laimīgas sakritības pēc ir tik veiksmīgi pilnveidojies, bet iespēja jau vienmēr pastāv. Mans prāts vairāk sliecās uz to, ka ir kāds augstāks spēks jeb dievs, bet noteikti neviens cilvēks nestādās priekšā, kāds tas ir un kas tas ir. No fizikas viedokļa pēc pašlaik ticamākās "Lielā sprādziena" teorijas viss sākās ar neiedomājami lielu enerģijas daudzumu koncentrētu mazā punktā. Tātad viss ir radies no enerģijas, kas ir iespējams pēc Einšteina pupulārās Formulas E=mc^2. Kā radās šī enerģija un kas tā bija par enerģiju? Manas dzīves laikā to maz cerību uzzināt.

0 1 atbildēt

Reliģija jau nav vainīga ka cilvēki ar viņu apieties. Un jā, tas ka Dievu neesam redzējuši nenozīmē ka viņš neeksistē. Atteisti spītējas kā mazi bērni pēc konfektēm. Kapēc vispār jāeksistē atteismam? Ja netici Dievam, tad vnk netici, nevis taisi kkādu grupu kura ar savu negativitāti vel vairāk degradē pasauli.

2 5 atbildēt

Mani fascinē ateistu aprobežotība. Jūs labāk ticat, ka no nekā radās kaut kas, nekā pieņemat Dieva eksistenci. Zinātne nespēj izskaidrot zemes un cilvēku ražšanos, jo nav tāda termina NEKAS. Jā ir vakums, kas arī ir matērija, kam ir matēriskas īpašības un ko var pētīt, bet tas nav "nekas". Ja man kāds zinātnieks kādreiz izskaidros kā no pilnīga tukšuma radās dzīvs organisms (kaut vai vienšunis) es apsvēršu domu par ateismu.

1 4 atbildēt

Raksta autors Mozus pret ticību emotion

1 4 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »