local-stats-pixel fb-conv-api

Esi ateists? Netici Dievam?300

1268 116

Sveiki, spoki. Iespējams, ka šis būs mīnusu magnēts, bet man liekas, ka ļoti daudz bildītes trāpījušas desmitniekā. Spriediet paši.

P.S. Dažas no bildēm ir ekrāntapetes, ja nu kādam iepatīkas.

« 1  2  3 »
1268 116 300 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 300

0/2000

Es neticu, bet respektēju, kuri tic tam visam. Varbūt tikai kādreiz mani izved no pacietības, ja uzbāžas ar savu ticību, jo tad gribas pajautāt, kā tas dievs vispār radās... uz to jautājumu atbildi vēl neesmu saņēmusi no neviena ticīgā.

12 7 atbildēt

Ja tu karā esi zaudējis abas kājas un esi invalīds, vai tas nozīmē ka tu eksistē vai tici tikai kaut kam tikai pa pusei?

7 3 atbildēt

Neesmu baigi ticīgs un neesmu arī ateists. Gribu pateikt- Dievs nevienam nav teicis kādu nogalināt, vai likt viņam kļūt par ticīgo, Dievs nav licis sākt Krusta Karus, vai arī uzspiest ticību, vienkārši cilvēki sava stulbuma dēļ visu sagroza pa savam prātam un dara to aizbildinoties, ka  viņiem lika Dievs. Pirmkārt ir jātic sev, un jādara viss, ko spēj. Nevis cerēt, ka Dievs tev to iedos. Un tas, ka cilvēki te viens ar otru strīdas ir šausmīgi, tam nav jēgas.

4 0 atbildēt

redzu , ka te daudzi nezin atšķirību starp DIevu un Jēzu...

4 0 atbildēt

Tavs niks perfekti atbilst tavam komentāram emotion

4 0 atbildēt

es neesmu tīri ticīgā, bet kmõn. tā ir reliģija. mēs tagad apsmejam kaut ko tādu, par ko vispār nevajadzētu diskutēt. ticēt vai neticēt ir brīva griba. un es esmu laimīga un mani naktīs netraucē doma, ka manas domas attiecībā uz šo ir neitrālas. ja kāds uzķēra domu, tad paldies

4 0 atbildēt

Mūsu "Dievs" un "Dieviete" - tie ir mūsu vecāki. Radījuši,lolojuši un vienmēr ir kopā ar mums, pat 1000'iem kilometru attālumā. Mūsu "reliģija" ir realitāte, mūsu "ticība" ir apdomīga rīkošanās un fakti. /M.Korps/

4 0 atbildēt

Ironisks niks tādam topikam

4 0 atbildēt

Lai jau cilvēki tic, kam grib. Man reliģija ir pilnīgi vienaldzīga. Galvenais, lai viņu trakums neskar mani.

4 1 atbildēt

Reāli dzīve ir viena ar , vai bez reliģijas !

4 1 atbildēt

Neuzskatu, ka lielākā daļa šeit vispār var izteikt viedokli. Tu nevari spriest par kristietību un Dieva esamību, ja pat neesi izlasījis Bībeli. Tu nevari spriest par Islāmu, ja pat nezini kas, pie joda, ir Korāns. Lielākā daļa cilvēku šajā lietā vienkārši nav pietiekami kompetenti, lai izteiktu savu viedokli.

3 0 atbildēt

es ticu dieviņam, tāpat arī ticu BOBAM MARLIJAM L:D

5 2 atbildēt
Starp citu + no manis.
2 0 atbildēt

Moše pēdējo reizi redzēts: 30.10.14 13:53

Nu, kā tur patiesībā ir?

2 0 atbildēt
Es neticu dievam bet taa jau ir reliģijas izsmiešana.
2 0 atbildēt
Es neiesaistos reliģiskos pasākumos neesu arii ateiste.
2 0 atbildēt
Man arii nepatiik maaciitaaji. Luudzu kaads paskaidrojiet par ko veci cilveeki maksaa? Es redzeeju kaa kaads maaciitaajs ielicis draugos bildi laimiigs kaķis. Tas kaķis bija apbērts ar pieciišiem.
2 0 atbildēt

fucking hell, this is damn corect! superīgi! visu uztvēru tīri ar humoru līdz nonācu pie bildes ar textu "no one has ever been stoned to death by atheist", par cik vēl uz pirkstiem skaitāmas dienas atpakaļ runāju ar vienu musūlmani tieši par šo tēmu, un Viņš man vēl paguva pateikt, ka tas ir ļoti nepareizi ka Es esmu ateists! Tagad domāju par to un nesaprotu kā pašam neienāca prātā.

1 0 atbildēt

GOD DOESNT FUCKING EXIST

1 0 atbildēt

Sorry - esmu ateiste, bet palasot dažu labu komentāru man ir kauns par citiem ateistiem - pirmkārt viņu zināšanu trūkumu reliģiju vēsturē  un ĀRKĀRTĪGI lielajiem steriotipiem, otrkārt  - par attiekmi.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »