local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu jaunatnes pērles217

2839 49

Tagad brīžiem no maziem bērniem un jauniešiem sanāk tādus brīnumus redzēt. Minēšu dažus iemeslus, kāpēc skolā būtu jāievieš pokemonmācība.

2839 49 217 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 217

0/2000

Drīz jau bērnudārzā būs izglītojoša pamācība par seksu.

5 0 atbildēt

par visiem nebiju aizdomājusies, bet par daudziem gan..

un ir vien jāpiekrīt. 

Bet ja padomā, no kā gan tie bērni to visu iemācās, ja ne no vecākiem. Nejau, ka vecāki to māca, bet gluži otrādi - nemāca kā ir pareizi.

5 0 atbildēt

Nesaprotu to, kādēļ tieši apvaino bērnus un pusaudžus? Jo ir reizes, kad drīzāk tieši tam pieaugušajam ir jāpiedomā pie savas uzvedības. Nēesi neko sliktu izdarījis, kaut vai netīšām veikalā uzgrūdies virsū un sāk jau pukstēt un stenēt un vārdus "ļoti atvainojos" maz vai ignorē. Bet vai tad es esmu vainīga, ka ar savām visām daudzajām pekelēm nostājusies pa vidu un 10 minūtes pēta vienu baltmaizes kukuli vai ko citu un mierīgi tikt garām nav iespējams...

5 0 atbildēt

Lūk, beidzot kāds mani saprot. Man gan ir tikai 16, bet šķiet, ka šis raksts ir daļēji izņemts no manām domām. Paldies :)plus

5 0 atbildēt

Zelta raksts.Jāpiekrīt katram vārdam.Un tas viss ir šausmīgi.Es nezinu kā ir jums,bet man ,piemēram, negribas komunicēt ar kādu, kas neprot kaut cik normāli runāt.- "Čav,kā ietas?Ko labu daries?Mana učene ir dura un tas ir sk., jo mums ir tik daudz md jādara un vēl 100 ktd rīt..pff...lol...  "

Mani tas traumē.Tiešām gribas pasūtīt trīs mājas tālāk.

5 0 atbildēt

Pilnībā piekrītu

5 0 atbildēt

emotion  rakstam +

5 0 atbildēt

labs raksts man patik ) 

+ un tas no manis 

5 0 atbildēt

diezgan kruti ir tie, kas tā nedara, manā skatījumā, ja tādi gadās. bet tam pēdējam es daļēji nepiekrītu, jo dažiem nestrādā garuzīmes un tas ir tikai internets, arī 4. tā līdz galam nepiekrītu, ja mājās esi, var jau arī aiziet uz istabu paēst, galvenais, lai cilvēkos būtu normāli. bet tā visam piekrītu. :)

6 1 atbildēt

lol, un 3. bildē vēl paspēj nofotografēt ;DDD

5 0 atbildēt

nu baagi labs raksts!

mby otru rakstu sataisīsi?emotion

4 0 atbildēt

Patiesībā diezgan daudz ko gribētos apstrīdēt. Tas tiešām izklausās pēc jaunatnes nīšanas. Ne jau visi ir vienādi, ir arī ļoti daudz kulturālu jauniešu un uzskatu, ka ja bērnam no bērnības nav ieaudzinātas kaut kādas morāles normas, pieklājība, tad tā ir tīri vecāku vaina!

5 1 atbildēt

vienkārši pluss,  visam pieminētajam piekrītu par visiem 100

4 0 atbildēt

Piebildīšu arī to,ka tagad jaunieši nepalaiž vecos cilvēkus autobusā apsēsties un no malas tas izskatās šausmīgi,ka viens sīkaļa laimīgs sēž kamēr viņam blakus vecs cilvēks cenšas noturēties uz autobusa straujajiem pagriezieniem.

5 1 atbildēt

Un tgd visi šie «pērļu meistari» taisīs gudrus feisus, liks plusus un domās par šīm patiesībām, kaut arī paši tā dara :D.

5 1 atbildēt

Neskatoties jau uz to, ka tagad 13 gados pārgulēt ar 20 gadīgu čali ir kruti.

4 0 atbildēt

Jā liela taisnība tev ir! Bet redz te jau ir kā kuram. Es zinu arī bērnus kuri ciena savus vecvecākus, un saprot, ka viņiem nav viegli, un cik viņi ļoti viņi savus mazbērnus mīl! Bet protams tas nav ne tikai par vecmāmiņām!

Rakstam +!! :)

4 0 atbildēt

pilnīgi piekrītu! +

4 0 atbildēt

less QQ more pew pew

4 0 atbildēt

paskatoties uz šo, filmas "Idiokrātija" scenārijs šķiet ļoti patiess......

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »