local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki IR bedre!334

133 828

Izveidoju rakstu ar atbildēm kas ir domātas šim nožēlojamam rakstam

http://www.spoki.lv/aktuali/Kapec-lauki-NAV-bedre/390602

Atbildes zem bildēm, tādā pašā secībā, kā rakstā uz kuru ir attiecināmas šīs pareizās un argumentētās atbildes.

***

Kopumā, ļoti aprobežots, degradēts autors, ar tukšiem, debīliem argumentiem un meliem. Sarakstījis aplamības, pazemojis laukus vēl vairāk. Super, tā turpini, mums pilsētniekiem tikai prieks un ieguvums. Nožēlojams raksts un nožēlojami ir visi, kas ielika šim sūdam plusu. Ne gramatikas, ne satura, nekā. Degradētiem cilvēkiem, šādi marazmi protams iet pie sirds, jo neko jau dzīvē nejēdz, kā jau lauciniekiem pienākas, it īpaši jaunajai paaudzei, kas te raksta.

Autors vismaz varēja ievietot lauku bildes no Latvijas un pirms veidojis šādu rakstu, būtu pabeidzis skolu un mācījies. Tiešām kauns, ka šādi cilvēki ir šajā portālā, bet kā jau redzams, tad laucinieku te ir ļoti daudz un pilsētnieki te ir retums. Nekas, jums tāpat nav nekādu argumentu, tikai meli kuriem paši ticat. Bet realitāte ir tāda kāda ir un tā ir laba pilsētniekiem un pilsētai. Kas nespēj samierināties, lai aizver muti un dzīvo savā lauku bedrē.

Paldies visiem kas ir ar mani un atbalsta mani. Prieks, ka šajā portālā ir sastopami normāli cilvēki, starp šīm degradētajām govīm. Paldies Ērmībai, par atbalstu un sapratni. Priecājos, par to, ka te ir cilvēks kuram sava valoda ir svēta un dzīvē viss ir kārtībā. Cilvēks inteliģents, tāpat kā es. Kā jau pilsētniekiem tas piemīt. :)

Suņi rej (laucinieki), bet karavāna (pilsētnieki) dodas tālāk. :*

133 828 334 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 334

0/2000
Ak dievs kā es labprāt iemācītu viņai lauku dzīvi!
4 0 atbildēt

jebal. man trūkst vārdu. iedošu tev ieroci panjem un nosaujies, sādi cilvēki latvijā nav vajadziigi.

4 0 atbildēt

Mans saraksts ar ko lauki pārspēj pilsētu (esmu pilsētniece):

1. Laukos zvaigznes ir labāk saskatāmas, to šķiet vairāk un tās izskatās spožākas (pilsētā tās tik labi neredz, jo pati pilsēta izstaro gaismu, kas pārsit zvaignes, tukrlāt skatu uz tām aizsedz daudzstāvenes)

2. Laukos tu vari staigāt izskatoties da jebkādi, ļaujot ādai atpūsties no mālēšanās

3. Tu vari veselīgi paēst lielā daudzumā visādus labumus par to nemaksājot. Izaudzēt nemaz nav tik grūti (turklāt atšķirībā no pilsētas tur ir kur audzēt)

4. Pilsēta smird viscauri (to var just kad atgriezies pēc ilgākas būšanas laukos), bet laukos smird tikai kūtī un pie komposta kaudzes

5. Kur gribi vari apgūlties un sākt sauļoties 

6. Laukos ir daudz vieglāk saņemties uz mācīšanos un grāmatu lasīšanu (ja dators tomēr ir un tas traucē, izej un jebkur ārā apsēdies, lai to darītu

4 0 atbildēt

dzimusi vērtība? hahahah :D sasmīdināji :D

ja tev nebūtu lauku, tev nebūtu ne maizes, ne dārzeņu NEKĀ.. varētu audzēt kviešus uz palodzes.. esmu pilsētniece, tomēr lauki tā ir LIELĀKĀ VĒRTĪBA, kāda vispār var būt.

bet tu esi PĀRĀK aprobežota lai saprastu.

4 0 atbildēt

Tas 1 kg špaktelis tev seju nespiež,tādējādi tavas smadzenes traumējot?? emotion

lol tu gan esi iedomīga,riebjas tādi cilvēki ,kuri domā ,ka ir pasaules naba :/

3 0 atbildēt

JĒGA,SAKARS NO SHĪ RAKSTA???

B*ĒEE ES IZNIEKOJU 10 MIN. NO SAKA DĀRGĀLAIKA DAU*I!!!emotion

3 0 atbildēt

A ko jūs cepjaties dēļ kaut kāda feikā profila!? viņš(visticamak) vienkārši melo, jo grib pievērst sev uzmanību, tapēc ka realitātē viņam uzmanības trūkst!

 

-chill 

3 0 atbildēt

ar saviem rakstiem tu ieguusti "labu"slavu!!!

3 0 atbildēt

man jau liekas,ka tu esi riktiiga maskackas smara,ne pilseetniece....ku sitaada soska vareeja sadziit...

3 0 atbildēt

es dzīvoju ogrē! te ir perfekti viss ko vēlos papusei lauki papusei izlutinātā pilsēta, Rīga nav vispār vajadzīga vienīgais iepirkšanās bet tā pizdu...

3 0 atbildēt

nu shitaadu hujnju es tieshaam neesmu nekad lasiijis !!! gan laukos gan pilseetaa ir labi un abos ir dafiga ko dariit un es to zinu jo paraleeli dziivoju abos !!! par tevi varu pateikt tikai to ka esi izlutinaata pilseetniece kam viss vienmeer ir un ir bijis pasniegts priekshaa kaa uz shkjiiviisha bet galvaa tev nekaa nav !! labaak atsleedz netu un beidz piemeeslot spokus ar taadiem suudiem !!!

3 0 atbildēt

sviests, kāpēc tu tā cepies par to? :D Man patīk gan lauki, gan pilsēta, bet laukos vienozīmīgi ir skaistāk(arī par skaistumu - tas ir katra cilvēka subjektīvais viedoklis)

 

āā un nevajag tēlot gramatikas guru, pašai nemaz tik labi neiet :) 

3 0 atbildēt

Pa bildei tik smuka meitene, bet tik daudz prātiņā trūkst...

3 0 atbildēt

Marijzaki gaidi sveicienu no čigāniem.emotion emotion emotion

3 0 atbildēt

tada ''vertiba'' ka tu ir iemesls kapec es nekad negribetu dzivot pilsetaa! :)

3 0 atbildēt

Smieklīgi, pilsēta piegādā elektrību laukiem, bļā, kurš te vēl ir degradēts. (rofl) Aizej uz skolu. Lohometrs rāda uz Tevis.

3 0 atbildēt
GAY avatarsGAY

Stulbā krople, es tev ka pisīšu ar kāju pa žokli, varēsi zobus pa visu Rīgu meklēt... kaut gan tādai šaubos vai vispār vairs ir ko meklēt, ar tādu muti tik minetu un ar kulaku pist... vispār šaubos vai meitene var būt tik pretīga, tāka aizpis savu rijamo kuces dēl. emotion

3 0 atbildēt

bessi ara tev pirksti nenogura visadu h...... rakstit ne

3 0 atbildēt

tavai maatei noteikti kauns kur tada cuuka radusies :D pretiigi

3 0 atbildēt

ej padirs emotion

3 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »