local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki IR bedre!334

133 828

Izveidoju rakstu ar atbildēm kas ir domātas šim nožēlojamam rakstam

http://www.spoki.lv/aktuali/Kapec-lauki-NAV-bedre/390602

Atbildes zem bildēm, tādā pašā secībā, kā rakstā uz kuru ir attiecināmas šīs pareizās un argumentētās atbildes.

***

Kopumā, ļoti aprobežots, degradēts autors, ar tukšiem, debīliem argumentiem un meliem. Sarakstījis aplamības, pazemojis laukus vēl vairāk. Super, tā turpini, mums pilsētniekiem tikai prieks un ieguvums. Nožēlojams raksts un nožēlojami ir visi, kas ielika šim sūdam plusu. Ne gramatikas, ne satura, nekā. Degradētiem cilvēkiem, šādi marazmi protams iet pie sirds, jo neko jau dzīvē nejēdz, kā jau lauciniekiem pienākas, it īpaši jaunajai paaudzei, kas te raksta.

Autors vismaz varēja ievietot lauku bildes no Latvijas un pirms veidojis šādu rakstu, būtu pabeidzis skolu un mācījies. Tiešām kauns, ka šādi cilvēki ir šajā portālā, bet kā jau redzams, tad laucinieku te ir ļoti daudz un pilsētnieki te ir retums. Nekas, jums tāpat nav nekādu argumentu, tikai meli kuriem paši ticat. Bet realitāte ir tāda kāda ir un tā ir laba pilsētniekiem un pilsētai. Kas nespēj samierināties, lai aizver muti un dzīvo savā lauku bedrē.

Paldies visiem kas ir ar mani un atbalsta mani. Prieks, ka šajā portālā ir sastopami normāli cilvēki, starp šīm degradētajām govīm. Paldies Ērmībai, par atbalstu un sapratni. Priecājos, par to, ka te ir cilvēks kuram sava valoda ir svēta un dzīvē viss ir kārtībā. Cilvēks inteliģents, tāpat kā es. Kā jau pilsētniekiem tas piemīt. :)

Suņi rej (laucinieki), bet karavāna (pilsētnieki) dodas tālāk. :*

Reklāma
Reklāma
133 828 334 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 334

0/2000

marijazakis, Tev tumsas matu saknes jo smadzenes vel megina pretoties? 

3 0 atbildēt

man ir zel tos, kas noticeja, ka vina to raksta pec izjutam...

 

marijazakis jus cakare, pamostaties!

2 0 atbildēt

ja jau lauki IR bedre, tad kāpēc pēc iespējas vairāk pilsētnieku brauc uz laukiem? !!! loaal vnk tu esi debīls autors, sry

2 0 atbildēt

Idiotisma kalngals! 

2 0 atbildēt

suka. tu esi pretīga mauka. punkts.

2 0 atbildēt

Bļa pazūi no šī saita! ko var dirsties vislaik??!

2 0 atbildēt

tu vecā ragana, ej savā pilsētā un iesālies! Lauki nav bedre, tu laikam pat nekad neēsi bijusi tur! Nebrauc ar labāk aplauzīsi savāp špiļkām papēžus un mušas no tavas sejas izlaizīs visu tonālo! Nerunājot par to ka zirgs noraus visus tev pieaudzētos matus!!    

 

Labāk gulētu ar aitu nekā jelkad redzētu tās tavas "dabiskās vērtības"!!!! 

P.s- nesaku ka pilsētā ir slikti, patīk gan laukos gan pilsētā!!!   Un jāa zaķīiit neaplauz gēla nadziņus!!emotion  

2 0 atbildēt

kā īsti tu sajuki prātā? :D

2 0 atbildēt

es ceru ka tev atslēgs internetu

2 0 atbildēt

Lauki nav bedre,tavā galvā ir  bedre

2 0 atbildēt

Ej tu dirst :DDD 1. komentārs, kuru izlasu uzreiz uzlabo garīgo ;D

Bet tu tizlā (marijazakis) beidz reizi piesārņot spoki.lv jau toč sāc besīt lauka... Nu padirsies, padirsies un pietiek!

2 0 atbildēt

Es manliekas aizbraukšu uz Rīgu pakaļ tev  ar sūdu tačku atvedīšu uz saviem laukiem un kārtīgi izvārtīšu sūdos ,lai marijaszaķītis tā smirdētu ,ka nevarētu atgriezties svaigajā pilsētas gaisā! ;)

2 0 atbildēt

Ej nafig tu izdzimtene. es uzrakstīšu par pilsētām sliktu, tieši par tevi nafig..  Tu nožēlojama maļaletka. kaut tevi kāds vai kāda izvarotu. Ej piss taisni ar savu nolādēto Rīgu. Tu morozo cūka nafig..  Ej izspiss savu Rockhopperu, tu jodmeta pīzda. Tu esi krople. 

3 1 atbildēt

Tu esi debila!

2 0 atbildēt

Tu skaties, ka tik kāds nesadusmojas un ar tevi neizrēķinās emotion

Nu ja iebrauc tavā savdabīgajā humora izjūtā, tad tur pat varbūt, kaut ko smieklīgu ar lielām pūlēm var saskatīt emotion

2 0 atbildēt

VARBŪT ari sis tas pilseta ir labak neka laukos bet ari pa plavu var speeleet futbolu, izklaizu ir maz un tas ir par brivu bet ar ĪSTIEM draugiem, MES NEMIRTU JA NEBUTU ELEKTRIBAS jo produktus var glabaat ari pagraba bet TU gan nospragtu no sausmaam, no pilsetas varbuut vienreiz noperkam seklas bet pectam taas var vaakt no paasiem augiem un pilseeta var iet dirst, laukos daudz pie datora neseez jo IR!!!!! daudz darbu lai izdzivotu bet juus pilsetnieki to vien zinaat kaa tik mums peedejaas kapeikas atnemt, MAN dators nav nekaads brinums tu stulbaa dura un manaas acis tu nesi vertiba bet gan stulba iedomiga izlutinata un neko nezinosa kuce!!! nomirsti!!!

2 0 atbildēt

Vai nu trollis, vai nu ļoti stulba, jebkurā gadījumā nav vērts tērēt laiku lai mēģinātu kaut ko ieskaidrot.

2 0 atbildēt

Pati droši vien pēc cūkas izskaties,kura tumsā sēž un kurai nav ko citu darīt, kā vien pie kompja sēdēt un atsaldētus rakstus taisīt, parādot savu zemo intelekta līmen, kamēr laukus tikai pa TV vai uz piena pakas redzējusi. 

2 0 atbildēt

NOŽĒLOJAMI. :D

man tiešām nāk smiekli par tavu "augsto" IQ līmeni.. emotion

2 0 atbildēt

Nepazemo cilvēkus, kas nav no laukiem... emotion

3 1 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »