local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki IR bedre!334

133 828

Izveidoju rakstu ar atbildēm kas ir domātas šim nožēlojamam rakstam

http://www.spoki.lv/aktuali/Kapec-lauki-NAV-bedre/390602

Atbildes zem bildēm, tādā pašā secībā, kā rakstā uz kuru ir attiecināmas šīs pareizās un argumentētās atbildes.

***

Kopumā, ļoti aprobežots, degradēts autors, ar tukšiem, debīliem argumentiem un meliem. Sarakstījis aplamības, pazemojis laukus vēl vairāk. Super, tā turpini, mums pilsētniekiem tikai prieks un ieguvums. Nožēlojams raksts un nožēlojami ir visi, kas ielika šim sūdam plusu. Ne gramatikas, ne satura, nekā. Degradētiem cilvēkiem, šādi marazmi protams iet pie sirds, jo neko jau dzīvē nejēdz, kā jau lauciniekiem pienākas, it īpaši jaunajai paaudzei, kas te raksta.

Autors vismaz varēja ievietot lauku bildes no Latvijas un pirms veidojis šādu rakstu, būtu pabeidzis skolu un mācījies. Tiešām kauns, ka šādi cilvēki ir šajā portālā, bet kā jau redzams, tad laucinieku te ir ļoti daudz un pilsētnieki te ir retums. Nekas, jums tāpat nav nekādu argumentu, tikai meli kuriem paši ticat. Bet realitāte ir tāda kāda ir un tā ir laba pilsētniekiem un pilsētai. Kas nespēj samierināties, lai aizver muti un dzīvo savā lauku bedrē.

Paldies visiem kas ir ar mani un atbalsta mani. Prieks, ka šajā portālā ir sastopami normāli cilvēki, starp šīm degradētajām govīm. Paldies Ērmībai, par atbalstu un sapratni. Priecājos, par to, ka te ir cilvēks kuram sava valoda ir svēta un dzīvē viss ir kārtībā. Cilvēks inteliģents, tāpat kā es. Kā jau pilsētniekiem tas piemīt. :)

Suņi rej (laucinieki), bet karavāna (pilsētnieki) dodas tālāk. :*

133 828 334 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 334

0/2000

Tu neesi biku iedomīga? 

4 0 atbildēt

Yeah! Vēl viens mīnusu raksts, apsveicu! 

4 0 atbildēt

 + nevajag pasakumus , lai butu jautri. 

4 0 atbildēt

Kombuļu Inese šo dziesmu velta tev: http://www.youtube.com/watch?v=3o2qdvcE1eQ&feature=related

4 0 atbildēt

Tātad 1. tu raksti ka pilsētā nav fabrikas,tad kā tu vari teikt 3.ka pilsēta saražo pati,ja jums nav fabrikas?Un visas pārtikas sastāvdaļas nāk no laukiem,ja vien tā nav tīrākā ķīmija!

tu raksti ka No pilsētas piegādā jums elektrību...piedod atvaino bet tu zini kā rodas elektrība? :D tā rodas hesos ar ūdens palīdzību(upēs)un ne jau pilsētas rajonos!

ai labi...rakstot sapratu,ka tev nemaz nav jēgas ko skaidrot un diemžēl redaktors esot nedrīkstu pret spoku lietot nezenzētus vārdus!

4 0 atbildēt

troll since registred in spoki.lv

4 0 atbildēt

PILSĒTNIECE = VĒRTĪBA

wtf? :D

mozka sheit ir slepens nodoms ieguut popularitaati?

tas bija visstulbaakais veids :D

4 0 atbildēt
Ak dievs kā es labprāt iemācītu viņai lauku dzīvi!
4 0 atbildēt

Kāds tev pa nakti nenospēra smadzenes?

4 0 atbildēt

dzimusi vērtība? hahahah :D sasmīdināji :D

ja tev nebūtu lauku, tev nebūtu ne maizes, ne dārzeņu NEKĀ.. varētu audzēt kviešus uz palodzes.. esmu pilsētniece, tomēr lauki tā ir LIELĀKĀ VĒRTĪBA, kāda vispār var būt.

bet tu esi PĀRĀK aprobežota lai saprastu.

4 0 atbildēt

Ziniet,ko...shitai svilpastei vnk patiik tracinaat ljautinjus, vinja laikam sakjer orgasmu par katru miinusinju un negatiivo komentaaru,kkaadu perversu prieku vinjai tas sagaadaa...un kaa gan veel labaak sevi noreklameet???!!!

fuj,pretiigi..emotion

ja neviens  vinjas komentaariem un rakstiem nepieveersiis uzmaniibu,tad gan jau liksies mieraa,taa jau ar tiem beerniem ir...emotion

4 0 atbildēt

Zini, tu esi pati debīla... Man nez kāpēc liekas, ka tev ir uzlijusi kāda ķīmiska viela un tavas smadzenes ir aizgājušas pa pieskari.. Ej un paelpo netīro pilsētas gaisu, varbūt tava dzīve beigsies un tu nerakstīsi stulbības..

4 0 atbildēt

3. Vispār jau ir otrādi, cilvēki no pilsētas dodas uz laukiem, jo pilsētā ir daudz piesārņotāks gaiss, netīras ielas, smogi, visu laiku kkādi trokšņi (auto, būvniecība utt.) Vienkārši - Tev nav dzīves!

5 1 atbildēt

Pilsēta piegādā laukiem elektrību :D:D Saki, kur tad pilsēta to dabon? Es nesaprotu ko tu vispār dari RSU. Tev palīgskolā vajadzētu iet ar savu leilisko argumentāciju un patstāvīgajjām psriešanas spējām :D

4 0 atbildēt

tu esi stulba daune, psihene skumst bez tevis, tu saki ieved no ārzemēm visu, bet ārzemēs to iegūst arī laukos

4 0 atbildēt

Uztaisam REKORDU raksts kurš sanēmis visvairāk mīnusus !!!

4 0 atbildēt

LAUKI IR LATVIJA.

6 2 atbildēt

Mans saraksts ar ko lauki pārspēj pilsētu (esmu pilsētniece):

1. Laukos zvaigznes ir labāk saskatāmas, to šķiet vairāk un tās izskatās spožākas (pilsētā tās tik labi neredz, jo pati pilsēta izstaro gaismu, kas pārsit zvaignes, tukrlāt skatu uz tām aizsedz daudzstāvenes)

2. Laukos tu vari staigāt izskatoties da jebkādi, ļaujot ādai atpūsties no mālēšanās

3. Tu vari veselīgi paēst lielā daudzumā visādus labumus par to nemaksājot. Izaudzēt nemaz nav tik grūti (turklāt atšķirībā no pilsētas tur ir kur audzēt)

4. Pilsēta smird viscauri (to var just kad atgriezies pēc ilgākas būšanas laukos), bet laukos smird tikai kūtī un pie komposta kaudzes

5. Kur gribi vari apgūlties un sākt sauļoties 

6. Laukos ir daudz vieglāk saņemties uz mācīšanos un grāmatu lasīšanu (ja dators tomēr ir un tas traucē, izej un jebkur ārā apsēdies, lai to darītu

4 0 atbildēt

jebal. man trūkst vārdu. iedošu tev ieroci panjem un nosaujies, sādi cilvēki latvijā nav vajadziigi.

4 0 atbildēt

ARE YOU FUCKING KIDDING ME??!!! Man kā pilsētniecei ir kauns dzīvot ar tādu tukšgalvi kā marijazaķis. Tu skolā arī esi mācījusies vai tikai tēlo, ka esi stulba? :D

4 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »