local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki IR bedre!334

133 828

Izveidoju rakstu ar atbildēm kas ir domātas šim nožēlojamam rakstam

http://www.spoki.lv/aktuali/Kapec-lauki-NAV-bedre/390602

Atbildes zem bildēm, tādā pašā secībā, kā rakstā uz kuru ir attiecināmas šīs pareizās un argumentētās atbildes.

***

Kopumā, ļoti aprobežots, degradēts autors, ar tukšiem, debīliem argumentiem un meliem. Sarakstījis aplamības, pazemojis laukus vēl vairāk. Super, tā turpini, mums pilsētniekiem tikai prieks un ieguvums. Nožēlojams raksts un nožēlojami ir visi, kas ielika šim sūdam plusu. Ne gramatikas, ne satura, nekā. Degradētiem cilvēkiem, šādi marazmi protams iet pie sirds, jo neko jau dzīvē nejēdz, kā jau lauciniekiem pienākas, it īpaši jaunajai paaudzei, kas te raksta.

Autors vismaz varēja ievietot lauku bildes no Latvijas un pirms veidojis šādu rakstu, būtu pabeidzis skolu un mācījies. Tiešām kauns, ka šādi cilvēki ir šajā portālā, bet kā jau redzams, tad laucinieku te ir ļoti daudz un pilsētnieki te ir retums. Nekas, jums tāpat nav nekādu argumentu, tikai meli kuriem paši ticat. Bet realitāte ir tāda kāda ir un tā ir laba pilsētniekiem un pilsētai. Kas nespēj samierināties, lai aizver muti un dzīvo savā lauku bedrē.

Paldies visiem kas ir ar mani un atbalsta mani. Prieks, ka šajā portālā ir sastopami normāli cilvēki, starp šīm degradētajām govīm. Paldies Ērmībai, par atbalstu un sapratni. Priecājos, par to, ka te ir cilvēks kuram sava valoda ir svēta un dzīvē viss ir kārtībā. Cilvēks inteliģents, tāpat kā es. Kā jau pilsētniekiem tas piemīt. :)

Suņi rej (laucinieki), bet karavāna (pilsētnieki) dodas tālāk. :*

133 828 334 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 334

0/2000

ej atīsties šmara. pazūdi no spokiem kopā ar savu pingvīnzēnu. bitch

14 1 atbildēt

Izskatās, ka kāds laucienieks būs smagi tevi izrāvis aiz kāda stūra un tu to nespēj pārdzīvot vēl joprojām. :)

11 1 atbildēt

Ak, pilsētniec, apsveicu tevi ar savu atkal "žilbinošo pilsētnieces" rakstu!

11 1 atbildēt

Tu esi idiote?

Tev nedalec ka visi tevi ienīst un ka tu ar savu debīlismu neko nepanāksi?

Tu neesi NEKAS, nekas, dzirdi, rēgs.

Nevienam normālam čalim nav vajadzīga tāda maita kā tu.

Ej nosprāgsti.

10 1 atbildēt

Bled marijzaki...paskaties ka cilveki no Lielas Rigas braukaa uz laukiem atpusties...pie ezera,pie svaigas dabas....Nenolieku ne pilsetu,ne laukus...abi ir labi....bet tu te Kuce nodirs laukus taa,kaa redz Tu un tava Riiga ir krutaakaa...Pieaudz,skaistulit...ne velti saka,smuka bet dumja un tu ar savu skaistumu nenoturetu nevienu dzeku,jo tavs stulbums visus atbaiditu!!! :D

10 1 atbildēt

izbalināti mati, tonna make-up, simtiem stundu solārijā, pilnīgākā duckface tavā bildē un tam visam pa virsu smadzenes truša spiras lielumā. es tevi apsveicu, ka esi tik tālu tikusi savā dzīvē! =]

10 1 atbildēt

Jums, tīņiem (kas vairāk pat laikam ir ar bērnu domāšanu), reiz pielēks, ka pasaulē nav viss tikai balts vai melns.

Savi plusi/mīnusi ir laukiem un savi plusi/mīnusi ir pilsētām.

Pasaules lielo pilsētu acīs, mēs visa valsts esam lauki. Tepat kaimiņos, Krievijā, pasaki maskavietim, ka Rīga ir liela pilsēta. Pajautā pretī: "cik tur miljoni cilvēku un cik laba ir metro satiksme?" ... "Kā.. jums nav metro? Tā jau nav pilsēta - lauki!" Līdzīgi būs ar Stokholmu tepat kaimiņos.

Ko jūs te varat dalīt? Mums kā valstij jāturās kopā... bet jūs te spēlējat bērnu spēlītes "pilsēta - lauki", naidojoties savā starpā!

P.S. Abos jūsu rakstos šo iekomentēšu, lai nedomā, ka aizstāvu vienu vai otru cilvēku, kam dzīvē nav ko darīt, kā tikai "lauki krutāki, nē - pilsēta krutāka".

10 1 atbildēt

lauki tev ir starp kājāmemotion

10 1 atbildēt

Tieši ko tu esi sasniegusi savā dzīvē, lai varētu kādu nosaukt par savu kalpu?

Ar savu smuko sejiņu neko vairāk par atšancēšanu vecam bagātniekam nesasniegsi tikai tāpēc ka esi pilsētniece. Tu raksti apmēram tā itkā tu jau būtu dabas brīnums.

10 1 atbildēt

Pilsētniece ir vērtība un lauku cilvēks ir vērtība. Nevis nožēlojams pusaudzis, kas sēž mājās pie datora un ar savu aprobežotību apkauno savus vecākus. Es dzīvoju gan laukos, gan Rīgā. Piedodiet, bet paskatoties uz dažām Rīgas mauķelēm un izlutinātajiem kverpļiem, kas naktīs pa Vecrīgu pārdzērušies vazājas un sūcas viens ar otru, varu teikt, ka tā ir lielāka degradācija nekā laukos. Lielākajai daļai tipisko Rīgas jauniešu nav citu vērtību kā tikai pārmālēt fizionomiju, piedzerties, nopis***s un nākamajā dienā ar to lielīties. Saprotu, ka šis raksts domāts tādēļ, lai pakaitinātu kādu, kam tas rūp. Veiksmi ;)

9 1 atbildēt

BEDRE ir tava vagiina, kuru izbraukajusi visa Sarkandaugava, Jurmala, arzemnieku kolonnas,ka ari bebrukalna kolhozs. Par tiem tu atcereties negribi,ja?

10 2 atbildēt

Tu tapat ka amerikani doma, ka piens rodas pakaas? :D

7 0 atbildēt

haha, smuka jau tu esi, ja tā ir tava bilde, bet ar prātu tā galīgi nav. :D

7 0 atbildēt

ko lai saka ,tu esi cūka!

7 0 atbildēt

Vācam parakstus (par vai pret)  Marijaszakis banošanu ..../.... Uz mūžu no šīs lapas.

8 1 atbildēt

Būsim gudri un beiksim šo strīdu. Lai tas marijazakis sež savā pilsētā un lai sapūst tur aiz sava gudruma.

8 1 atbildēt

MARIJAZAĶE TU ESI SLAMPA! 

KAUT TEV IZVAROTU  ( LIELAIS  PEDOLACIS)! 

8 1 atbildēt

mīļum, nu Tu dod. ja mēs - kuces, laucinieki :D - rejam pretī un Tu esi, tā sauktā, KARAVĀNA, kas iet uz priekšu, tad ļauj piebilst - Tu esi dirsā ar mīnusiem, puse spoki.lv lietotāju ir gar zemi no smiekliem, te neviens vairs necenšas Tev ieborēt, ka Tu esi stulba, jo mēs visi jau sen sapratām, ka Tu esi stulba! Tavs ūberkrutais viedoklis izraisa vienkārši grandiozus smieklus un pašlaik ir redzami ~ 2 indivīdi, kas Tev piekrīt, jo arī ir mazliet degradējušies. so, who`s laughing now, tramp?

+ Tava reklāma, ka Tu ar saviem padomiem varētu palīdzēt sakopt MANU istabu, vispār dziļi dziļi iesūkā, jo cilvēkiem nav pieņemts ņemt vērā padomus no mazām, neattīstītām šmarām, kurām nav dzīves. 

ES TICU, KA TU TIKSI TĀLU SAVĀ DZĪVĒ [teiksim, 26 gados guļot 60-gadīga arāba pagrabā vai kaut kā tā] emotion

8 1 atbildēt

kas ir noticis ar tavām smadzenēm -

a)tu piedzimi bez tādām

b)tu pazaudēji tās

c)tev ir tik bieza tonālā kārta, ka tā neļauj gaisam piekļūt smadzenēm

7 1 atbildēt

Kad Tu piedzimi, tad Tava māte laikam brīnījās, ka TĀDA KROPLE ir piedzimusi! emotion

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »