local-stats-pixel fb-conv-api

Kas man besī mūsdienu sīkajos. Pacelts.572

4561 211

Pats nejūtos baigi vecs,esmu tādā pašā vecumā,taču tādus sūdus netaisu un izdomāju uzrakstīt rakstu, kas man sīkajos besī, jeb mūsu vecuma bērnos besī.

4561 211 572 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 572

0/2000

nez kurš pusmūža vīrietis ir taisījis šo rakstu !

5 2 atbildēt

labi. man ar kk'adi suda 16, ne daudz, ne maz, tomer sad tad, laba draugu kompanija neiztikt ari bez kadas glazites pacelsanas vai kada duuma.tas ir normali, ja pa retam. Vienigi besi, kad kkadi jauniesi ap 15-20 gadi, galigi jegu nodzerusi,lien klat normalajiem cilvekiem un mekle kaski. mana ciema ar tadi ir, nu gailiigi retardi un beznaakotnes cilveeki.un tas ir loti... ai pazaudeju domu.! lab bb. ! :D

3 0 atbildēt

Kada vaina tusiem ? Kada vaina meitenem ar Skaitiem ? Cepurēm ? AK jee

13 10 atbildēt

sīkie salikuši mīnusus

3 0 atbildēt

Es nelietoju alkaholu un ar to lepojos. :) Protams,ka esmu pa'mēģinājis,kaut kādos 15-16 gados. Nekādiem tusiem neeju,jo man ir daudz svarīgākas lietas,jebšu cilvēks,ar kuru pavadīt laiku. :)

P.S Jā,mūsdienu sīči ir samaitāti. Mēs esam pēdēja paaudze,kura uzvedās atbilstoši savam vecumam.

4 1 atbildēt

manā pagastā viens sīkais (kkur 9-10 gadi) dzer, pīpē, un ir trīs reizes palicis uz otru gadu 1. klasītē :D

3 0 atbildēt

IZAUGS - SAPRATĪS

5 2 atbildēt

Sāku pastiprināti lietot alkaholu kad man bija 14, ap to laiku arī sāku smēķēt, mētājos pa apšaubāmām vietām kopā ar citiem dīkdieņiem. Savā īsajā dzīvē esmu pieļāvis praktiski visas iespējamās kļūdas, pašlaik man ir atlikuši 2 gadi no 5 nosacītā termiņa par narkotikām. Tanī laikā neapzinājos savas rīcības sekas. Vecākus vainot nevar, veiksmīgi mācēju acis aizmālēt, ar pūlēm pabeidzu videni vakarskolā.

Tagad strādāju slīdzinoši labi apmaksātu darbu, protams ka fizisku, jo ar pašreizējo izglītību neko vairāk īpaši nevar cerēt. Esmu aprecējies un man ir meita. Tagd mēģinu pabeigt augstāko neklātienē.

Tanī bedrē kas nevainīgi saucas tusiņi ir viegli iekrist, un ja prāts nenāk mājās, vai vismaz kārtīgi nenoraujies ar likuma stingro roku tad ir viegli tur iestigt un .... Turpinājumi var būt dažādi.

Visas manas darbības ir atstājušas sekas arī veselību, mazāk gan fiziski, vairāk garīgi, esmu depresīvs, brīžiem domas ir grūti savākt. 

Dzīve ir pārāk īsa lai to izmestu miskastē.

3 0 atbildēt

jā besī tie sikie.

3 0 atbildēt

ja ta nu tas ir dzersana baigi krui cipa

3 0 atbildēt

Jā ,man ar tā dažreiz tracina.

Bij te tāda lieta, karoče pāris klasesbiedri bija aizšāvuši uz klubu, atgādināšu ieeja cipa bija no 16 gadiem!Nu, un davaj visi tur viltoja laikam savas skolēnu apliecības.Nākamajā dienā atnāk klasesbiedrene uz skolu, kura bija tajā tusā un saka man:"Pizd**s es tevi nesaprotu tev jau ir 16 un tu nēj uz klubiem!" es saku:"Baigais prikols aizbraukt pielieties, turklāt nemaz tur alkānu tu nedabū, jo nav 18, dzer tik aiz stūra un aizej uz klubu, tēlo veci, ka esi hlamā, tad vēl no kāda pa seju dabū" emotion , sāka tik dirst kautko, bet es vairs neklausījos viņa emotion , tāir ja tu cipa nedzersties vai nekurī tu esi nulle.Nu paskatīsimies, kādas nulles būsiet pēctam emotion

3 0 atbildēt

man tracina sīčos tas,ka viņi piemēram nezin tādu kombināciju kā ziema+sniegs+kalniņi+plēve..respektīvi viņi vnk visu laiku sēž iekšā pie kompīšiem, dzerstās, pīpē, meitenes tik sapņo ātrāk pazaudēt nevainību..bet kur paliek viņu bērnība? nu jā kas gan ir labi pavadīts laiks kopā ar draugiem spēlējot fūzīti vai basīti, noberzti ceļgali, sāpoši vaigi no smiekliem un bērnības atmiņu..viņu prāt labāk ir spēlēt alko dzeršanas spēlītes, uzraut cīgu, piemauties un sakaties, dabūt zilu aci un totāla bezfilma pēc iespējas biežāk...njā, bet ko tu nu iestāstīsi viņiem par tām foršajām lietām..lai jau aug un darās, tā pat viņiem smadzenes citā frekvencē uzstādītas.gan pienāks mirklis,kad sapratīs,kas ir kas.. un man nekas nav prret sīčīem, daži jau ir sakarīgi :) 

3 0 atbildēt

Pati esmu šaja vecuma grupā. bet.. bet nu neizprotu tos, kuri dzer un kā saka, nolaiž ar kuru katru un laimigi visiem stasta un lielas. i Var redzēt, ka daudziem nav nākotnes. Un piem. kd kads pirklasnieks (pašai ta gadijas) iet un tik sak apdirst visos vardos pec kartas, tas nav viņam nekas. Vienu tadu aizvilku pie direktores. vismaz vairs neko nesaka man, tik pa gabalu;D

3 0 atbildēt

Kā gan es priecājos par to , ka manā bērnībā "tāds" internets bij liels retums un ka PC neņēma virsroku pār mums (sīkajiem).Bērnību izbaudījām pilnībā,katru dienu likās , ka ir ko darīt. Nesēdējām mājās sanīkuši,nīgri un par tādu leksiku kāda valda mūsdienu puņķutapās dabūjam smagi pa mizu un guvām mācību.Uzskatu ,ka bērnība ir jāizbauda kā - bērnam pienākas. Jo neizbaudot to pats šodien, Tu neiemācīsi savam bērnam to izbaudīt un nākošā paaudze būs katastrofālāka par tagadējo un degradācijai vairs nebūs atpakaļ ceļa. Tā mūs nogremdēs līdz dzelmei)

3 0 atbildēt

Nepīpē neesi kruts, a man poh es tāpat krutāks kaut arī nepīpēju emotion

3 0 atbildēt

Pats nejūtos baigi vecs,esmu tādā pašā vecumā,taču tādus sūdus netaisu un izdomāju uzrakstīt rakstu, kas man sīkajos besī, jeb mūsu vecuma bērnos besī.

Norecos jau pasa sakumaemotion

3 0 atbildēt

un tiešām - palasot draugiem.lv dienasgrāmatas, jau kkādi sīkie vecumā apm. no 10 - 13 gadiem stāsta kā viņi piedzērušies or smth. nu saprastu - 16, 17 un uz augšu jau nav vairs tik traki, bet nu tomēr nejau kkādi sīči, kuriem vēl uz lūpām mātes piens ir. emotion

3 0 atbildēt

Tā vienmēr ir bijis un būs! Un tas, ka tevi tas sāk kaitināt nozīmē to, ka esi pats jau palicis vecs un neatceries ko pats dariji tajā vecumā!

5 2 atbildēt

bļe man bija gadījums-kad  mācījos arodskolā, es ar istabas biedru ejam uz veikalu,sapirkāmies ejam ārā,stāv kkādi sīkie saka 'dw nopērciet mums cigaretes' (es īstenībā varbūt arī nopirktu ja mīļi palūgtu emotion  ) tad es šim saku 'puspaciņa man' sīkajiem kkas nepatika un paskrēja kkādus metrus 30 no mums un sāk dir*t virsū es šos dadzinu,iedevu piz*i,šie atkal paskrien nost kādus metrus nu 100 lai drošāk,un atkal sāk dir*t virsū istabas biedrs saka 'da beidz ar lohim ņemties' un tā mēs aizgājām uz kojām. ;)

3 0 atbildēt

bullšit.. tā ir bijis vienmēr.

3 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »