local-stats-pixel fb-conv-api

Kas man besī mūsdienu sīkajos. Pacelts.572

4561 211

Pats nejūtos baigi vecs,esmu tādā pašā vecumā,taču tādus sūdus netaisu un izdomāju uzrakstīt rakstu, kas man sīkajos besī, jeb mūsu vecuma bērnos besī.

Reklāma
Reklāma
4561 211 572 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 572

0/2000

3. Protams, pīpēt ir kaitīgi, bet realitātē nav tā, ka tie, kas nepīpē, ir tizli. Ir gadījies redzēt, kā piedāvā, bet atsakās un viss, nekas tālāk nenotiek. Ar to pīpēšanu tiek pārspīlēts.

2 0 atbildēt

jū...  es savos 19 gados jūtos lepna, ka neesmu iekritusi 'bedrē', kurā iekrīt liela daļa jauniešu.  Pīpēšana, dzeršana - regulāri.  Skumji.   

Vispār uzskatu, ka smēķēšanai nav absolūti nekāds attaisnojoš iemesls, kā vienīgi- gļēvums un mugurkaula trūkums. Cilvēks APZINĀTI čakarē savu veselību un dzīvi.    Es nekad nesapratīšu šīs nodarbes jēgu.  Vāja rakstura cilvēki... nekas vairāk.  

2 0 atbildēt

par laimi tāda losene neesmu bijusi :) sen nav vairs 13 vai 16 tas arī forši :D

2 0 atbildēt

Nedomāju, ka tik drīz tā varēšu teikt, bet varu droši apgalvot: "Manos laikos tā nenotika" :D:D:D

2 0 atbildēt

es redzu paru 12 gadnieku tādu mūsu skolā katru dienu. bet nezkādēļ bišk vecākiem tā vairs nav... lkm tie tik blato

2 0 atbildēt

 

Kaut kā taču vajag izgāst negācijas, ko dzīve sagādā. Nav ko turēt iekšā.

2 0 atbildēt

5. un 6. man diezgan raksturīgi. :zviega Katram sava izvēle - kā grib, tā dara

P.S. Un vai tik tie .visi mīnusiņi nenāk no sīkajiem?

2 0 atbildēt

Varētu saprast taka pašiem nebija 14-16. A kas tad mācija pīpēt? Runāja par ahu**m balītēm? Protams kad vecākie zēni,meitenes.

2 0 atbildēt

rakstā vēl varēji iekāļaut stāstu par mazgadīgajām maukām :D maukošanās no agras bērnibas ir kruta tagad! :D a jā un gandža arī tak!

2 0 atbildēt

Lamājas jau viņi labi, bet tik un tā paliek mīkstie, ar draugu vienreiz braukājamies ar riteņiem un sāk divi knēveļi mums dirst bezjēgā, mēs nodomājām nelielu podzatiļņiku viņiem izrakstīt par vārdiem, kurus parasti dzirdu no galīgi piedzērušajiem cilvēkiem, nākam viņiem tuvāk tie uzreiz mammu sāk saukt, nu es ar draugu pagriežamies un braucam tālāk, mammai jau neieskaidrosi, ka viņas bērns tādus lamu vārdus zin, ja viņa pati nebūs tos dzirdējusi no sava bērna mutes un mums mātes kliedzieni pa visu rajonu arī nebija vajadzīgi. 14 gadīgie arī ne ar ko daudz neatšķiras, nāksi tuvak, lai pa seju iedotu vai nu aizmuks, vai arī uzvedīsies kā urlas - tēlos barā krutos, a vienam iedosi pa seju tā pārējais bars ņems kājas pāri pleciem un aizmuks prom.

2 0 atbildēt

Man pašam ir 16 gadi,un es mēdzu uzpīpēt,iedzert...dažreiz pat pa daudz,bet protams ar mēru.Ar audzināšanu viss man ir bijis normāli,visp esmu tāds no mierīgajiem tipiem,tapēc man nepatīk tur baigi blatoties ar to cik es izdzēru,vai cik cičus paspaidīju.Kā arī pēdējā laikā es visp ļoti maz smēķēju,jo man jau apnika manu naudu tērēt uz tādu hujņu ;),bet vasarā no auksta alus es gan neatteikšos.Un tepat Ķengaragā tas ir vispār dirs* ar tiem mazajiem no 11~14 gadiem.Labi izskats man viņos visp galīgi riebjas,bet nu uz to man piedrāz*,bet tas kā viņi kkādos pagalmos tur dzer,spaidās un laiž viens ar otru,vot tas gan man bļa* uz nerviem krīt.Par 1,2 un 4 es pilnībā piekrītu,bet nu par dzeršanu...viss ar lielu mēru,bet protams nejau 11 gados.Es 11 gados siltu pienu dzēru pirms gulētiešanas ar fiškām rokās.

2 0 atbildēt

Mīnusu salika tie paši sīči no tava pagalma :D 

2 0 atbildēt

labi sikie visu to pameginas un sapratis ka tas nau ta verts (saku pec savas pieredzes)

2 0 atbildēt

Tauta degradējās un tā nav tikai šeit LV , tā ir visur! Jaunieši močī daži kļūs par alkoholiķiem/norkomāniem , bet daži nelietos alkoholu vispār jo viņiem šis process apniks!

2 0 atbildēt

redz tagad mēs varam saksitīt, cik spokos ir atbilstošo šim rakstam :D:D:D

2 0 atbildēt

un kā jums liekas no kā viņi ņem piemēru.? ;DD

nesen dzirdēju kā viens 14 gadīgais pāli aizgājis uz skolu,senči mājās viņam,protams,normāli sadeva,a sīkais izdomāja pazvanīt uzticības tālrunim,kā rezultātā vecākus apciemoja policija un tgd viņi baidās pat sīkajam uzbļaut,jo mentiem normālu naudas sodu samaksāja. ;))

nevienmēr pie šī visa ir vainīgs tas ka tas ir "kruti".piemēram,es sāku smēķet lai ieriebtu mammai,alko lietoju ja gribu aizmirsties un nejau ka tas ir baigi kruta. ;DD

par tiem tusiem,nu c'moon,kurš gan grib tupēt mājās. ;D

lecīgums-paklausies kā runā 20 gadīgie,ja.? ;) 

mani lamāties iemācija brālēns kurš ir 8 gadus vecāks par mani,viņam jau vajadzēja saprast ka tā nevajag darīt,bet ok. ;DD  

sākumā paskaties kā uzvedas mūsdienu "pieaugušie" un tad spried par sīkajiem. ;) 

2 0 atbildēt

man pašai ir 14,bet riebjas,kad draugi/paziņas lielās ar to cik daudz ir izdzēruši un kur,kad.tas izklausās tik lēti un nožēlojami

2 0 atbildēt

man liekas, ka katrs ir pamēģinājis kādu stulbību, bet ir jau atšķirība starp neaudzinātiem un audzinātiem jauniešiem..

2 0 atbildēt

Totaly agree

2 0 atbildēt

bet nu es domāju tā, lai nu kā lai smēķē dzer tusējas, tās ir viņu problēmas.bet kad jau lecas, tas ir nenormāli! kad es biju 14-15 gadi, es muti neatvēru kamēr nebija jēgas par ko vispār atvērt. tagad jau nu savādāk, ka bija gadījums, ka arī man vienriez viens sīcis prasīja lai iedodu cigareti (tam nu token bija 9 gadi-10 gadi) kamēr es teicu ka nē, viņš mani beigās nosauca par žurku?! vismas var pasmieties:) bet nu neko tālu šie netiks. tas ir simt punkt.

2 0 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »