local-stats-pixel fb-conv-api

Kas man besī mūsdienu sīkajos. Pacelts.572

4561 211

Pats nejūtos baigi vecs,esmu tādā pašā vecumā,taču tādus sūdus netaisu un izdomāju uzrakstīt rakstu, kas man sīkajos besī, jeb mūsu vecuma bērnos besī.

4561 211 572 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 572

0/2000

Lai jau drāž savas dzīves, kamēr ir mazi. Būtu daudz bēdīgāk, ja to darītu, kad būtu 18-20 gadi, kad it kā jāsāk nopietni domāt par dzīvi. Tomēr, palasot komentārus var secināt, ka ne visi ir tādi ujobaki, kuri slaistās un lecās. Daži vienkārši nāk no dziļiem jebņiem, kā es, kur citu izklaides iespēju nav. Nožēlojami, i know, bet... nu jā.

4 0 atbildēt

Kad es gāju pirmajā klasē (95.gads), mums pirms sporta ģērbtuvēs viens sīkais atļāvās kko uzdirst 9.klasniekiem. VIņi vēsā mierā paņēma un šo uzkabināja aiz džempera apkakles uz pakaramā.

   

Vārdu sakot - bija respekts pret vecākiem kēksiem.

 

 

 

Kad gāju videnē 12.klasē, ejot cauri pamatskolas korpusam sīkie ņem un bezkaunīgi lecas. Nu pamēģini tu tādam kaut ko pateikt pretī vai, pasarg dies', miskastē iesēdināt, lai apdomājas. Uzreiz būs vecāki, direktore, Bez Tabu un vēl sazin kas. Un kam gan ticēs, 10gadīgam sīcim, kas savelk nopērta suņa raudulīgu ģīmīti, vai bārdainam 12.klasniekam, kas visādi citādi ir visnotaļ prātīgs, reizēm pat prātīgāks par dažu labu pasniedzēju? Jo argumentos jau neklausās. Skatās, kurš labāku teātri spēlē. :)

4 0 atbildēt

Live fast, die young. Izbaudi jaunību un vecumdienās satraucies par savu veselību.

4 0 atbildēt

bļaģ tie tusi un ''ballītes'' es to nevaru paciest.

5 1 atbildēt

4. A tu no viņām pa čiriku atpērc un taisi biznesu xDD emotion

4 0 atbildēt

jā... tās taisnās cerures ir galīgi garām, viņi iskatās pēc jampampiņiem emotion

9 5 atbildēt

Pirmkārt, agrāk bērni, tai skaitā mani, pīpēja daudz vairāk nekā tagad, domāju kādus 8. gadus atpakaļ, kad pašam bija 14. par laimi atmetu to mēslu. Par dzeršanu līdzīgi, viss notika tāpat kā tagad, tikai nebijām tik lecīgi un dzērām vairāk. Agrāk nebija ierobežojumi, cigaretes varēju nopirkt jau no zīdaiņa vecuma un nebija īsti skaidrs vai tās ir kaitīgas vai nē. Par alkoholu līdzīgi, tu esi jauns, protams, ka gribās pamēģināt, katrs tomēr grib būt "kruts"pēc visiem tiem pusaudžu standartiem, negribi tak būt atkritējs. Nesakiet, ka tā nav, tā ir. Tikai uz vecumu mēs apzinamies, kas bija pareizi, kas nē, un tas ir normāli. Jebkura jaunā paaudze, vecajai paaudzei liekas sliktāka par iepriekšējo. Viss dēļ hipijiem. 

4 0 atbildēt

Ejam piekaut visus rajona sīkos ? :D Sīko attīrīšana ! Nav jau vini visi tādi =) Vnk jūs viņus neaudzinat:D

4 0 atbildēt

OO jā, besī ārā... Mūsu skolā ir R un M uzvardus neteikšu jo sīkiem arī ir spoki un viņi ir labos draugos ar skolas izsitējiem (krutiem pidakiem) M ir mazs mēsls. Sit saviem klasesbiedriem. Staigā aizņemis cepuri no ķip baigā saldā. Kkāda romeo cepure kautkāda huiņa. R atkal staigā izpūrušiem matiem. Runā pretī skolotajiem. Sit labakajai draudzenei. Un prooootams lai uzlabotu savu debilā skolas reputāciju basto, pīpe, sit par neko.. Tāda sajūta ka M manto vietu no skolas saldā, bet R atkal no skolas cacas. Te bļin ir kā džungļos. Katram savi noteikumi. Tāpēc man patīk vasare ne tikai lai atbrīvotos no macībām bet arī lielakoties lai tos pidakus neredzētu..emotion Sorry par garo rakstu. Vnk besī tie saldie, krutie un cacas...

4 0 atbildēt

Mēs esam paaudze,par kuru jūs tikāt brīdināti!! 

5 1 atbildēt

Jaa, jaa, kad mees augaam taa nebija :D

5 1 atbildēt

Ir jau protams izņēmumi,bet lielākā daļa tā tiešām dara.

4 0 atbildēt

reperu cepures ir daudz smukākas par parastajām :)

12 8 atbildēt

Piekrītu , bet nejauc terminus - pīpmaņi ir tie, kas pīpē pīpēs , bet smēķētāji ir tie, kas smēķē cigaretes. It kā sīkums , bet tomēr. :)

4 0 atbildēt

Sīkie tagad baigi izlepuši. Manā krajā pat vakarā neviens laukā neizvelkas... 

4 0 atbildēt

Sīčiem shits nepatiks.. ;DDD

4 0 atbildēt

Un vēl viņi vairums nemāk runāt latviski. Bļeģ fak nah pizģec utt

4 0 atbildēt

Aj nu lai izbauda šo ''neprātīgo''vecumu...saku no pieredzes, ka tas pāriet,jo ap 18 gadiem viņi sapratīs, ka no tā visa nav jēgas! :)

4 0 atbildēt

90 tajos bija viss tas pats, tikai toreiz bija  beisbola cepurītes un briesmīgas bikses- varjonkas. Sīkie goblini ir vajadzīgi, citādi pēc 10 gadiem nebūs kas pērk spirķiku un točkas paliks bez darba

4 0 atbildēt

Sāku pastiprināti lietot alkaholu kad man bija 14, ap to laiku arī sāku smēķēt, mētājos pa apšaubāmām vietām kopā ar citiem dīkdieņiem. Savā īsajā dzīvē esmu pieļāvis praktiski visas iespējamās kļūdas, pašlaik man ir atlikuši 2 gadi no 5 nosacītā termiņa par narkotikām. Tanī laikā neapzinājos savas rīcības sekas. Vecākus vainot nevar, veiksmīgi mācēju acis aizmālēt, ar pūlēm pabeidzu videni vakarskolā.

Tagad strādāju slīdzinoši labi apmaksātu darbu, protams ka fizisku, jo ar pašreizējo izglītību neko vairāk īpaši nevar cerēt. Esmu aprecējies un man ir meita. Tagd mēģinu pabeigt augstāko neklātienē.

Tanī bedrē kas nevainīgi saucas tusiņi ir viegli iekrist, un ja prāts nenāk mājās, vai vismaz kārtīgi nenoraujies ar likuma stingro roku tad ir viegli tur iestigt un .... Turpinājumi var būt dažādi.

Visas manas darbības ir atstājušas sekas arī veselību, mazāk gan fiziski, vairāk garīgi, esmu depresīvs, brīžiem domas ir grūti savākt. 

Dzīve ir pārāk īsa lai to izmestu miskastē.

3 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »