local-stats-pixel fb-conv-api

Kas man besī mūsdienu sīkajos. Pacelts.572

4561 211

Pats nejūtos baigi vecs,esmu tādā pašā vecumā,taču tādus sūdus netaisu un izdomāju uzrakstīt rakstu, kas man sīkajos besī, jeb mūsu vecuma bērnos besī.

4561 211 572 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 572

0/2000

oi. ++ par raxtu, pilnīgi piekrītu. Kaut man ir 22 gadi, man vnk ir skumji par sīko attieksmi. nezinu - vai nu vecāki norm neaudzina vai kas par lietu - kad man bija 14 gadi, bija daudz labāki laiki. Tagad visi palikuši tādi... ļauni. nesaprotu kā var sākt dirst virsū bezpajumtniekam un kur nu vel nomētāt ar akmeņiem... tas nozīmē, ka zems līmenis bērniem. un runājot par smeķēšanu un dzeršanu - noteikti neatbalstu... nu common guys, seriously? 13, 14? pagrimums. tas arī viss. :/

16 0 atbildēt

Pirms 2-3 gadiem, patlaban man ir 15, arī izmēģināju visu ko vien varēju, tagat man par to vairs nav intreses, protams nožēloju, ka esmu nedaudz pabojājusi organismu, bet varbūt pat labāk, ka izmēģināju pirms nopietnas kriminālatbildības iespējām :D

14 0 atbildēt

Cik tad pašam gadi, ja tik daudz zini par 14 gadīgajiem? Nesaprotu, ko var cepties, ok may be par to alkoholu, jo tas ka tādā vecumā nodzeras un novemjas + tas šķiet stilīgi, jā, tas ir nožēlojami.. Bet par cepurēm un dēļiem.. lai jau pērk un dara kā grib, ja naudu nav kur likt, it kā tas kaut kādā veidā grautu Tavu dzīvi. Gan jau ka pats arī ne mazums šāda veida stulbību esi strādājis. ;)

16 3 atbildēt

tas par to lecīgumu toč...nesaprotu, kā var atļauties braukt augumā vecākiem/lielākiem par sevi. :)

13 0 atbildēt

Man ir tikai 11 un par laimi vel nekas no tā nav noticis,un ceru ka arī nenotiks vēlāk.

17 4 atbildēt

a manuprāt šeit vainīga ir kinoindustrija emotion piemēram gandrīz visās amerikāņu filmās par skolu ir kādi "krutie", kas uzvedas nepieklājīgi, piekauj kādus un tāpēc ir "kruti", ir visādi tusiņi ar dzerstīšanos. Sīkie, kad saskatās ko tādu, cenšas uzvesties tāpatās. He, da pat vairums dziesmu ir par traku ballēšanos, orģijām,utt ! Saprātīgā vecumā tā visa skatīšanās un klausīšanās nekādi mūs neietekmē, bet vot sīkie ka šito saskatās... emotion 

12 1 atbildēt

man besii aatruma ierobezhojumi...

11 0 atbildēt

tikai nevajag, paši tādi bijām! emotion

Nesaku, ka visi un ka tieši tā, bet līdzīgi un daudzi.

15 5 atbildēt

Dzīvo savu dzīvi. Nesatraucies par citu.

11 1 atbildēt

man besi ara shitie stulbie raksti par to kas jums besii .. vnk nosplauties kas jums besii :)

14 5 atbildēt

Pirtis tas ir kronis visam. Agrāk pirtī mazgājās, un veldzējās, tagad dažreiz līdz pašai pirtij netiek.

9 0 atbildēt

Pie visa vainīgs motivācijas trūkums.

8 0 atbildēt

Lasot rakstu man radās iespaids- tu vēlies parādīt, cik kruts esi, ka tev nav 14 gadu un tu neesi tāds sīkais. Come on, visiem šiem "sīkajiem" ir zema pašapziņa, tāpēc vēlas būt tādi kruti, kā jūs, kuri ir lielāki. Kāpēc tie sīči sāk lekties ar bezpajumtnieku? Tikai tāpēc, ka vēlas justies vērtīgs, jo viņam ir zems pašvērtējums. Ja viņi būtu pārliecināti par sevi, tik ļoti nevēlētos atdarināt "lielākos", nekas tāds nebūtu. Bet jūs vēl vairāk iedragājat viņus pie zemes- smejoties, ka viņi cenšas būt kruti utml... Šāda apsmiešana neko nerisina un nerisinās. Vienmēr mazākie mācās no lielākajiem, tikai dažādos laikos to dara savādāk. Ja 10gadīgs puika redz, kā 16gadīgais, lielais brālis dzer un pīpē, viņš arī vēlēsies tā darīt, jo tad būs līdzīgs foršajam brālim.

Un, neviens tev neliek skatīties uz tām reperu cepurēm, ja viņi vēlas tādas vilkt, lai velk! Ne jau viņi tev liek vilkt tādas cepures.

8 0 atbildēt

Kāda jēga pašam tagad par to dirst, ja tāpat nevienu nepārmācīs. Ne vecākiem rūp, ne tie bērni saprot.

9 1 atbildēt

Kas man besī ārā mūsdienu sīčos - viss.

7 0 atbildēt

- Es neliku tādēļ ka es kam nepiekrītu...

Bet gan par tēmas orģinalitāti...

Cik var šito malt? Labi 2 vai 3 raksti bet šis jau ir n-tais raksts tikai citādākiem vārdiem uzrakstīts....

7 0 atbildēt

bērni ir mūsu nākotne emotion

7 0 atbildēt

 Kad es biju mazāks tad kautkāds respekts vispār pret vecākiem cilvēkiem bija, kad skolā gāju garām kādam lielajam, tad tikai ar līkumu, bet tagad- siikie iet garaam un ir pat gadijies, ka kautko uzdirš, es jau to protams tā neatstāju, bet kautkas tomēr nav - laikam vecākiem vairāk derētu sīčiem ar siksnu uzšaut!

6 0 atbildēt

Savējie sapratīs.Klausoties savādāku mūziku mani uzskata arī par savādāku.....

6 0 atbildēt

"vārētu alkānu līdz paņemt", tas kkāds čalīts ko uz visiem tusiem velk?

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »