local-stats-pixel fb-conv-api

Kas man besī mūsdienu sīkajos. Pacelts.572

4561 211

Pats nejūtos baigi vecs,esmu tādā pašā vecumā,taču tādus sūdus netaisu un izdomāju uzrakstīt rakstu, kas man sīkajos besī, jeb mūsu vecuma bērnos besī.

Reklāma
Reklāma
4561 211 572 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 572

0/2000

Viss vairāk besī tie sīkie pi*darasi, kuriem ir bagāti vecāki, jo tie nabadzīgākie tiek atdalīti, jo nevar atļauties jauno iphone kautgan reāli 95% no tā jaunā iphone nemaz neizmanto simtprocentīgi jaudai utt, lai tik spēlītes paspēlēt sms/zvani , kautgan to pašu varētu darīt ar samsung 2012gada vai iphone 5... Nelietderīgi nopirkts iphone.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Jā, šitas baigi common tieši meiteņu vidū manā apvidū. Visu laiku dzerstās, pīpē zāli, snuss un veips utt. Protams, ir arī džeki kas ar šito visu nodarbojas, bet salīdzinoši mazāk.
0 0 atbildēt
Normāla uzvedība. Esmu 90 gadu bērns, bet arī bija gan dzerts, gan pīpēts, tāda sajūta ka izbaudīt aizliegto, daudz lielāka bauda ir. Pafočēties vai kko pablatot- arī normāla uzvedība. Visi dzīvo pēc viena modeļa pārsvarā. Kāpēc par to jāčīkst? Labāk saved pats savu dzīvi kārtībā un neesi tik nervozs.
0 0 atbildēt

piekrītu,man arī besī ārā šitas.

3 4 atbildēt

un kur tad tu dzīvo, ka šitādus sīčus redzi? o_0 dzīvoju rīgā, un neko tādu nemanu...

3 4 atbildēt

Par šo rakstu ir liels -.

Ja vecaaki atļauj dzert,pīpēt nu tad lai tā dara,nejau visi tādi bērni ir.

Kāda tev daļa lai nēsā ko grib .

Gan jau pats nēesi labāks.

2 3 atbildēt

ak tu eņģelītis! :D

2 3 atbildēt

pasaki ko jaunu. 

1 2 atbildēt

Karoč man 14 gadi,es nepīpēju,labāk sportoju,bet kad redzu kad draugi pīpe un dirš man ka es nepīpeju,es dodu uzreiz tādiem lohiem pa seju,ZB jau tādi kas šādā vecumā piš sev iekšas. Tgd protams sīkie "narkomāni" saliks mīnusus manam komentāram ;)

3 4 atbildēt

emotion vemt no tadiem gribas emotion aw krata no tadiem si4iem, taa gribas kaardiigi vinjus noaudzinaat lai zili veelaak staigaadu , tad varbuut sapratiis emotion

0 1 atbildēt

a kā man besī tādi nūģi kā mazgadīgais raksta autors!

2 3 atbildēt

Bļa pohuj,es ar taa daruemotion  Un man nav 14 gadiemotion

0 1 atbildēt

Raksts smird pēc puvuša kamieļa čuras.

1 2 atbildēt

Tā vien liekas,ka pie 4 tu izdomāji kko,lai tik būtu.Teoretiski tev vajadzētu būt pilnīgi,galīgi vienalga,jo nejau viņi tev atņēma to skeitu,bet paši par savu naudu nopirka.Tik pat labi psrs laikos kad cilvēki pirka pirmos krāsainos TV,viņi tos pirka lai pazīmētos citiem cik viņi bagāti un "kruti".Kur ir tā tava problēma,es nezinu.

0 1 atbildēt

Vecomat, ludzu vairs neliec rakstus spoki.lv emotion 

1 2 atbildēt

Piedod,man ir 14 un NEKASS neatbilstemotion

2 4 atbildēt

un kas tir tADS IR PASAKIET KA SIS AUTORS NU KAROC KAS SIS BILDES IR

SALICIS NAW KAD MAZS BIJIS DZERIS PIPEJIS UTT........

0 2 atbildēt

Ar pātagu uz karaklausību!

6 9 atbildēt

Ideāls raksts. Prieks ,ka kāds to vismaz sajēdz. Kāda būs nākotne. Sīcis ,kas dzer jau kopš 9 gadu vecuma ,nodrāžās jau 11 gados un tad tikai '''stumda'' meitenes. 13 gados dziedās - ''Gonoreja ,Gonoreja .. man ir smaga Gonoreja'' !!  ______ Vai arī otrs variants ,kad no 9 gadiem dzert un 16 gados apjēdz - laikam jāmet nost. BET būs jau par vēlu ,jo tāds pajoliņš vairs nevar radīt bērnus ar savu nolādēto, nekustīgi nodzerto un nopīpēto spermu.  

1 4 atbildēt
« 18  19  20  21  22 »