local-stats-pixel fb-conv-api

Kas man besī mūsdienu sīkajos. Pacelts.572

4561 211

Pats nejūtos baigi vecs,esmu tādā pašā vecumā,taču tādus sūdus netaisu un izdomāju uzrakstīt rakstu, kas man sīkajos besī, jeb mūsu vecuma bērnos besī.

Reklāma
Reklāma
4561 211 572 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 572

0/2000

un kas par to? kamēr sīčiem to visu pārdod, tas nebeigsies. to nevar apturēt ar šādiem rakstiem. turklāt tik ilgi, kamēr nebūs tiem sīčiem ko darīt, viņi nebeigs blandīties un mācīties tizlības. vajag vnk nopirkt visiem labus komjus un izdalīt normālas datorspēles, tad atkal būs miers pagalmā, un penši vairs nebaidīsies no sīčiem emotion

0 0 atbildēt
Tãdi bija mani klasesbriedri! :D
0 0 atbildēt

Nav ko noliegt, viņiem droši vien ir labs piemērs, mūsu paaudze arī nebija labāka, un dzērām uz pilnu klapi. emotion

0 0 atbildēt

viss tevis minētais nav nekāds jaunums un vairāk vai mazāk bijis ir arī iepriekšējās paaudzēs, ne tikai mūsdienās. tagad tikai pasaki, ka pats nekad neesi gājis cauri šim visam kaut vai mazliet.

0 0 atbildēt

IR nu gan tev par ko cepties....

0 0 atbildēt

Man par to 2. attelu> man bija tads gadijums, ka es ''ķipa' eju uz veici un redzu 5 sikie nak es netisam pagruzju vienu un vinjam izkrit ciga vins "ahu*el" pa galvu gribu es to kas kasas es tam "bum" pa seju un vins sak raudat un  parejie sāk man skriet pakal es aiz stura aizskrienu un tur mani 3 čomi un tiem pa purnu sadevu :D:D:D Vispar vini tadi, lo*i !

0 0 atbildēt

jo šie tevi nodirš? :D

0 0 atbildēt

Par to pīpēšanu gan taisnība..pirmklasnieks pienāk, paprasa cigareti, Tu neiedod, viņš Tevi noliek tādiem vārdiem, kādus Tu par dzirdējis neesi..

0 0 atbildēt
Visi sikie salikusi - :D
0 0 atbildēt

Man atkal besī sīkie, kas sūdzas par to kas nepatīk citos sīkajos.

1 1 atbildēt
Man pirms nedēļas maxima 2 pusaudzes pat cīgu prasīja. Atbildēju, ka nepīpēju. Eju skautos, tpc nepīpēju un nedzeru, jo tam vnk jēgu nesaredzu. gandrīz katru dienu skolā dzirdu, kā iepriekšējā nedēļas nogalē dzēruši un tusējuši!
0 0 atbildēt

Ok man ir 12 gadi un es neesmu nekada tur baigi liela meita. Musu skolas VISI izstumj tos mazakos, piespiez viniem smeket un ja nesmekes tad piekaus. Bet nedaudz jau vainigi ir ari senci. Un tas cacas! Ari vinas. Negerbsies ta ka vinas gribes tad atkal sudi. Un pats trakakais ka skolotaji neko izdarit nevar. Aizrada nedelu miers un tad atkal sakas.

0 0 atbildēt

Pilnīģi par

0 0 atbildēt

Nekā šokējoši jauna jau tur nav. Kādreiz tieši tāpat bija, izņemot reperu cepures protams.

āāāā jā, naudas sīkajiem bij mazāk. Cīgas labakajā gadijumā sameta pa visi klases džeki. Šmiga vispār ja izdevās sencim nospert neizdzertu buteli.

0 0 atbildēt

True, piekritu visam kas tur uzrakstits. De*ilie pumpainie tini

0 0 atbildēt

Jacky rozā ķiverē emotion 

1 1 atbildēt

nez man par to ir viens liels poh ko vini dara vina dzive un pasiem ir galva uzpleciem kapec ta saku jo pats diez ko ideals nebiju dzerstini cigas meichas tusi utt taka ja tas man vis notika kad biju sikais emotionemotion un tamdel nepieversu tam uzmanibu jo katrs velas izbaudit sav dzivi ka vien vins to veles nevis taka vinam to liks darit ta ka nemiz keda 

0 0 atbildēt

Viss vairāk besī tie sīkie pi*darasi, kuriem ir bagāti vecāki, jo tie nabadzīgākie tiek atdalīti, jo nevar atļauties jauno iphone kautgan reāli 95% no tā jaunā iphone nemaz neizmanto simtprocentīgi jaudai utt, lai tik spēlītes paspēlēt sms/zvani , kautgan to pašu varētu darīt ar samsung 2012gada vai iphone 5... Nelietderīgi nopirkts iphone.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Jā, šitas baigi common tieši meiteņu vidū manā apvidū. Visu laiku dzerstās, pīpē zāli, snuss un veips utt. Protams, ir arī džeki kas ar šito visu nodarbojas, bet salīdzinoši mazāk.
0 0 atbildēt
« 17  18  19  20  21 »