local-stats-pixel fb-conv-api

Kas man besī mūsdienu sīkajos. Pacelts.572

4561 211

Pats nejūtos baigi vecs,esmu tādā pašā vecumā,taču tādus sūdus netaisu un izdomāju uzrakstīt rakstu, kas man sīkajos besī, jeb mūsu vecuma bērnos besī.

Reklāma
Reklāma
4561 211 572 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 572

0/2000

Kāpēc jums besi, ka viņi pipē, dzer, nesā yo esmu reperis cepures? Tak, lai nodzeras un nopipējas, nav mūsu problēma. Bet tā viņu diršana gan riktīgi krīt uz nerviem.

0 0 atbildēt

Haha, par to pīpēšanu, mana vecmāmiņa dzīvo pie skolas un pie viņas mājas katru starpbīdi skrien sīkie pīpēt. Vienu dienu aizgāju pie viņas ciemos un viņa man smejoties saka, ka tie sīkie pīpēt nemāk. Es biju šokā dzirdot to no vecmāmiņas, bet kad pati paskatījos pamanīju, ka tiešam nemāk. Paņem 1x ievelk mini dūmiņu mutē un pūš ārā.  emotion

0 0 atbildēt

raksts labs, bet nu par tām repera cepurēm gan nošāvi galīgi greizi. tās cepures ko sīkie valkā ir kautkādas ķīniešu cepures ar skeletgalvām virsū. tās jau nu tu galīgi nevari nosaukt par repera cepurēm. vajadzēja biš noformulēt to pirmo par cepurēm, bet kopumā raksts labs. +

0 0 atbildēt

Vēl jau arī mazās mauķles, kam kruti ņemties 12 gadu vecumā.

0 0 atbildēt

nu bez ta jau nevar ztikt! ara nevsr, dzert nevar, utt.. ko tad lai dara ja ne soo ? sedet 4 ienas un skaitit sekundes? 

0 0 atbildēt

Atkārtošu jau kaut kur pieminēto sentimentu: padomājiet, ja šādi ir mūsu sīkie.. kādi viņi būs, kad pieaug? Kas pie valdības grožiem sēdēs? WE ARE ALL GONNA DIE. :|

0 0 atbildēt

Pff, pie mums šis lietas notiek un dzird katru dienu + pie mums daži sāk pīpēt no 11 gadiem.

0 0 atbildēt

Ja nedzers pirms 18, ir liela iespējamība ka dzers pēc! Kurš labāk, to spriediet paši ! :)

0 0 atbildēt

da labi jums visi sīči  jau nav  vienadi...

tas ka tev tur visi kkadi alkaholiķi un kurilas nenozīme ka visi ir debīli....

pats jau tu baigi kruts nepipe nedzer un lkm nesi nemaz meginajis... 

 

taka nespried par visiem pec pāris sīčiem!!!!

0 0 atbildēt

Pirms 10-12 gadiem bija liidziiga, bet ne identiska situaacija. Piipmanji un "playboy zakji" 13-14 gadu vecumaa eksisteeja, bet kaa satraucoshi piemeeri, ko apsriest, bet tiem nesekot.

0 0 atbildēt

Nē, nu es arī esmu tajā vecumā. Pati tā nedaru, un kretinē, ka citi tā dara.

1 1 atbildēt

un kas par to? kamēr sīčiem to visu pārdod, tas nebeigsies. to nevar apturēt ar šādiem rakstiem. turklāt tik ilgi, kamēr nebūs tiem sīčiem ko darīt, viņi nebeigs blandīties un mācīties tizlības. vajag vnk nopirkt visiem labus komjus un izdalīt normālas datorspēles, tad atkal būs miers pagalmā, un penši vairs nebaidīsies no sīčiem emotion

0 0 atbildēt
Tãdi bija mani klasesbriedri! :D
0 0 atbildēt

Nav ko noliegt, viņiem droši vien ir labs piemērs, mūsu paaudze arī nebija labāka, un dzērām uz pilnu klapi. emotion

0 0 atbildēt

viss tevis minētais nav nekāds jaunums un vairāk vai mazāk bijis ir arī iepriekšējās paaudzēs, ne tikai mūsdienās. tagad tikai pasaki, ka pats nekad neesi gājis cauri šim visam kaut vai mazliet.

0 0 atbildēt

IR nu gan tev par ko cepties....

0 0 atbildēt

Man par to 2. attelu> man bija tads gadijums, ka es ''ķipa' eju uz veici un redzu 5 sikie nak es netisam pagruzju vienu un vinjam izkrit ciga vins "ahu*el" pa galvu gribu es to kas kasas es tam "bum" pa seju un vins sak raudat un  parejie sāk man skriet pakal es aiz stura aizskrienu un tur mani 3 čomi un tiem pa purnu sadevu :D:D:D Vispar vini tadi, lo*i !

0 0 atbildēt

jo šie tevi nodirš? :D

0 0 atbildēt

Par to pīpēšanu gan taisnība..pirmklasnieks pienāk, paprasa cigareti, Tu neiedod, viņš Tevi noliek tādiem vārdiem, kādus Tu par dzirdējis neesi..

0 0 atbildēt
Visi sikie salikusi - :D
0 0 atbildēt
« 16  17  18  19  20 »