local-stats-pixel fb-conv-api

Neej čučēt. 13176

1618 21

http://www.spoki.lv/mistika/Neej-cucet-12/335388

Mēnesi atpakaļ man bija iespēja aizbraukt uz ārzemēm. ASV, Ņujorka, debesskrāpji, nebeidzamas cilvēku masas un mašīnu plūsmas. Troksnis un jezga. Stress un nemiers. Liela valsts, liela pilsēta, liels itin viss, ko vien var iedomāties. Bet ne jau par maniem iespaidiem būs šis stāsts. Šis stāsts būs par pēdējo komandējuma dienu, kad ar metro devos atpakaļ uz lidostu. Sagaidot vilcienu, es iekāpu pēdējā vagonā, jo kopš bērnības, mani moka iracionālas bailes no vilcienu sadursmēm. Pēdējā vagonā es jutos drošāk. Dumji, es zinu, bet tieši pateicoties manām bērnišķīgajām bailēm es tagad varu uzrakstīt šo rakstu. Pēdējā vagonā , uz viena no aizmugurējiem sēdekļiem es atradu nobružātu lapu kaudzi, kas savā starpā bija sastiprinātas ar auduma strēmeli. Es pat teiktu, ka tā bija improvizēta klade. Tā kā pirms manas iekāpšanas no vagona bija izkāpuši ārā visi cilvēki, es nospriedu, ka kāds to būs vienkārši aizmirsis uz sēdekļa, attiecīgi, es nemaz nekaunējos to ņemt rokās un pāršķirstīt kā parastu rīta avīzi. Es vairs īsti nespēju rast vārdus, lai aprakstītu to, ko es izlasīju. Es vienkārši jūtu, ka tas ir mans pienākums šīs klades nesto ziņu izplatīt tālāk. Ticēt tam, vai ne, lai paliek jūsu pašu ziņā. Personīgi, es ceru, ka man vairs nekad nenāksies braukt ar metro.

1618 21 176 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 176

0/2000

baigi daudz jaalasa

ciest nevaru lasiit! bet taa noteikti +

0 0 atbildēt

Visu laiku lasīju ar interesi! Super emotion

0 0 atbildēt

Nenožēloju, ka izlasiju.

Nabaga cilvēciņš. emotion

0 0 atbildēt

KKAS IDEĀLS! Priekš 2 naktī un piekr'tu par tām acīm čupā... vnk šitas izraisjija atkarību!!!

0 0 atbildēt

Vienkārši super - man jau ļoti patika!!! emotion

0 0 atbildēt

Es laikam vienigais netiku lidz beigam :(

0 0 atbildēt

Maple leave, Y u no make part 14?

1 1 atbildēt

naakaaamooo daaaljuuu

0 0 atbildēt

Man bail braukt ar metro...Brrr

0 0 atbildēt

man baigi patīk šie Tavi raskti. līdzīgs stils kā stīvenam kingam, un amzliet arī no haruki murakami,bet, protams, savādāks. hah.

 

vajag grāmatu. es priktu. :) ++

 

aan un jautājums, tad tas Svešinieks, kas viņu šeit dabuja (kāpēc viņš vispār viņu tur ievilka?), bija pieņemis cilvēka izskatu un bija no citas pasaules, vai tas bija parasts cilvēks? kāpēc Svešinieks viņu paņēma sev līdzi? un kā tad viņš atstāja to blociņu (ko pieminēja sākumā) tajā ''cilvēku'' vilcienā. tad jau sanāk, ka viņš bija atgriezies mājās?

0 0 atbildēt

labs raksts !!

0 0 atbildēt

ŌŌkay teksts ir baigi pagarš..pašalik izlasīju līdz 16. attēlam. Kad izlasīju tekstu zem 15.attēla, domāju, ka tas ir viss, bet nē skatos, ka ir vēl! (Akd man tik daudz vēl ir jālasa ;D)! Saglabāju pie favorītiem!

Raksts ir vienkārši perfekts, šeit ar vienu plusu nepietiek te vajadzētu daudz vairāk ielikt! Nesaprotu kādam daunim jābūt, lai ieliktu mīnusu! Anyway raksts labs!

0 0 atbildēt

man slinkums lasīt, pastāstat īsi, kas tur ir.

1 1 atbildēt

awesome!

0 0 atbildēt

Man ir jauna atkarība.....

0 0 atbildēt

omfgomfg soo āsom.

0 0 atbildēt

Es šo visu izlasīju WTF?! Tiešām aizrāva no1.-8. Uz beigām domāju kam man tas viss ir vajadzīgs , bet nevarēju beigt lasīt , likās tā ir mana missija :D

0 0 atbildēt

Sākumā domāju kārtējais sviests un tāpēc nemaz nelasīšu,bet pēc brīža tas mani pārņēma un vispār brīnos kā man bija pacietība to visu izlasīt līdz galam!!!! emotion

Super raksts  +++++

0 0 atbildēt

Stāsts nereāli aizraujoš, nenožēloju ka saņēmos izlasīt.

0 0 atbildēt

Uh, cik labs. Izlasīju joka pēc pāris rindkopas, attapos jau pie beigām. Jāsāk laikam ar pirmajām daļām. emotion

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »