local-stats-pixel fb-conv-api

Bēdubrālis Opel Calibra.132

Sveiciens visiem spokiem! 100 dienas Spokos ir zīmīgs cipars tādēļ ielieku savu rakstiņu (tikai interesentiem). Dzīvē kā rožudārzā, pilns ar ērkšķiem.
Reiz radās vajadzība ātri tikt pie riteņiem. Uz karstām pēdām no paziņas pa sakarīgu naudu paņēmām Opel Calibra 1991.g. Burkānu sarkanā kolorā. Nabags savā mūžā jau bija ļoti daudz pieredzējis un dzīves likstu paplosīts. Grāvji, arumi bija ņemti un daudzi citi dīvaini negadījumi, tehniskais stāvoklis bija nolaists un gandrīz katra opcija prasījās pēc remonta, bet vēl bija braucams, kā saka - na hodu.
Lielas izvēles nebija, tuvojās treknie gadi, kājiniekos palikt negribējās, domāju ātri uzcelsim un kādu brītiņu pabrauksim, apmēram pāris gadiņus.Tā arī izdarījām, visu nojaucām pa detaļām, bundžu apmetinājām un ielikām nejēdzīgas summas detaļās. Gribējās kā labāk, sanāca kā vienmēr, vai tas vispār bija prāta darbs?

999 7 132 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 132

0/2000

1. Nekad nepēcriet korejiešu pusasis, lodbalstus, pat gumijas detaļas, jo tas ir uz 1 gadu. Man vienā pusē lodbalsts ik pa 10-14 mēniešiem jāmet ārā, otrā pusē oriģinālais (18 gadi) un vēl kā jauns!!! emotion

2. Bosch Motronic ļoti labi spēj pateikt, kas viņam sāp, un kļūdas cilvēki nolasa ar vadiņu starp A un B kontaktiem, nevis par kosmosu ūber-kompjūter-diagnostikā. Use Google! Un nekas tur nav mistisks! emotion

3. Kad Tu nopērc lietotu motoru, padomā, kādēļ viņš vairs nav savā vietā! Manējais C20XE laikam pārdzīvos arī otru virsbūves mūžu. emotion

4. Spiediens dzesēšanas sistēmā? Zināji, ka dzesēšanas korķītis arī jāpārbauda, lai pārspiediena vārsts vērtos vaļā pie pareizā spiediena? Sīkums, bet sūdus sataisa. Jā, C20XE korķim jābūt ar 2 vārstiem un līmeņa devēju.

5. Reāli šim auto problēma ir tikai cinka trūkums, ir visas vajadzīgās fīčas, nav nekā samudrīta, visur var tikt klāt, jaudas/patēriņa attiecība ir ļoti laba, un, ja neliek lētās detaļas, tad pat labot nevajag.

6. Es atsakos komentēt Kijas, Sijas, Mazdas, Dacijas, Sangjongus, Daihatsus un pārējos noname sūdus! emotion

0 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »