local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv stulbie komentāri120

803 203

Sniedzam jums video, kur apkopojam smieklīgākos ''heiteru'' jeb nīdēju komentārus. Pieminam arī vislielākos nīdējus.
Nevienā portālā nav tik īgni un neapmierināti lietotāji kā šajā.
Ieteikums tiem, kas vēlas tur veidot kontu - gatavojies lielam dzīves īgno cilvēku uzbrukumam.



803 203 120 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 120

0/2000

Awww Yea, vismaz beidzot Jūs man atbildējāt. emotion ĀMEN! emotion 

2 0 atbildēt

 

 

Mja ,tikai nez kapēc mans suns iziet 3 reizes dienā ārā 1 stundu katrā pastaigā ,+ ar brāli izeju ārā un eju braukt ar riteni reizi nedēļa brīvdienās un katru vakaru eju skriet ,šie "debīlie" komentāri ir tpc ka viņi visu laiku kaut ko bezjēdzīgi gvelž vai arī nesaprotami kautko muld dažos momentos ka pat nesaprot kāda tajā brīdī ir jēga no viņa teiktā. Saules gaismu esmu daudz redzējusi pat ļoti un tad sanāk ka es esmu pie tiem ,kas raksta debīlus komentārus ,jo šie čaļi nemāk atrast jēgu savā tekstā. Ja varbūt viņi ir no Krievijas vai vecāki atbraukuši no Krievijas un uzsāka Latvijā dzīvot un viņji iemācijās normāli latviešu valodu ( es to tikkai par piemēru ņemu ,jo redz ka viņiem ir krievu akcents) es par to neko nesaku un priecājos ka kāds atbraucējs Latvijā iemācās valodu  ,bet tad jau nav jataisa kautkāds kanāls kur viņi latviski runā un stulbi jamuld bezjēgā par kautko ,ja tā pat nesaprot pusi ko viņi ar to domā.

1 0 atbildēt

Sakarīgi čaļi.. nu gandrīz, labāk heitojam visi kopā Bīt Boju - https://www.youtube.com/user/BEATBOY6142

4 3 atbildēt

Izskatās, ka tevi kāds jau ir izdrāzis smadzenēs emotion

1 0 atbildēt
Lasit prasme 😀
1 0 atbildēt
Zināji ,ka diršot atpakaļ ,tu kļūsti stulbāks?
1 0 atbildēt

hobijs - dirst kamerā un stumdīt sūdu aizkulisēs ?

1 0 atbildēt

Kāpēc jūs veltat tik daudz uzmanības heiteriem, labāk būtu taisījuši video par labajiem komentāriem.

5 5 atbildēt

Tapēc jau top šādi tizli video, jo neko labāku ko darīt viņiem nav!

2 2 atbildēt

jūs zem kaifa vai vnk *****ē? emotion

0 0 atbildēt

Neko daudz negribu dirsties, bet jūs ētiku skolā mācījāties? P.S ar pirkstu nerāda...

0 0 atbildēt

Tagad jau hodgetwins kopējat. Runāju par sākumu.

0 0 atbildēt
Kas visiem par problemam? Kads jums ar varu liek skatites un gudri dirst katra video komentaros? Diez vai uz aci viniem to varetu pateikt.
1 2 atbildēt

Pēc komentāru lasīšanas gribu padalīties ar savām domām. Lai visu saliktu pa plauktiņiem, es paskaidrošu visiem tiem, kuri ir pret, heito, ienīst, aizskar u. tml. Funfacetv. Vispirms, gribu uzdot jautājumu Jums visiem - Kas Jūs par cilvēkiem esat? Es personīgi, neredzu ne mazāko iemeslu, kāpēc būtu Funfacetv jānomelno. Vai ir kāds specifisks videoklips, kurā viņi ir kādu no Jums aizskāruši, apsaukājuši, rupji izteikušies par kādu? Es šaubos, ka kāds no šiem komentētājiem ir specifiski ticis aizskarts bez jebkāda iepriekšējā iemesla. Lasu komentārus un skatos, tak Jūs vilku bars esat, viens otru ēdat nost. Kāpēc Jūs mierā dzīvot nevarat? Kāpēc cilvēki nevar viens otru atbalstīt un dzīvot draudzīgi? Ja jau tie videoklipi ir slikti, tad paņem sevi rokās, un paskaidro, nosauc konkrētu iemeslu, pasaki ko vajadzētu darīt un ko nevajadzētu. Dzīve ir cikls kurā mēs risinam problēmas, dzīvē nemēdz būt situāciju, kurās NAV problēmu. Un katra problēma ir risināma. KATRA. Kā arī, komentāri par "diviem gomikiem", "gejuki" u. tml., pilnīgi noteikti nav jebkāda veida kritika. Ziniet kas tas ir? Tie ir kompleksi, kaut kādi trūkumi dzīvē, kuri atspoguļojas šajos komentāros. Es varbūt pasteidzos ar saviem secinājumiem, bet es citu variantu neredzu. Esmu pārliecināts, ka ja katrs no šiem "heiteriem", līdz galam aizdomātos, kāpēc īsti viņi raksta šāda tipa komentārus, es domāju, ka atbilde slēptos kaut kādās dziļākās dzīves problēmas, vai pat skaudībā. Personīgi no savas puses, viss ko es redzu ir divi pozitīvi jaunēkļi, kuri dzīvo savu dzīvi kā viņiem patīk, iemūžina to videoklipos un dalās tajā ar citiem. Tas ir tas ko daudzi citi neatļaujas darīt, man žēl tos cilvēkus, kuri ievēro vergošanas rutīnu un strādā 5x nedēļā 12 stundas dienā. Un es vairs nesaskatu nevienu citu iespējamu variantu. Ja kaut nedaudz aizdomāsieties par manu sacīto, pašiem par labu nāks. Neaizdomāsieties, tad atceraties, ka sabiedrība veidojas no tā kādi paši jūs esat. Lai Jums viss izdodas.

6 7 atbildēt

Pie raksta ar 650+ negatīvu komentāru pieveino tikai atsaldeņi, nīdēji un nožēlojami neveiksminieki. Ieskaitot visus top komentētājus. Your successful friends dont post inspirational quotes on FB. Apgalvot - tu vari rakstus arī nelikt, tas ir pilnīgs debilisms. Ja autors spēj piesaistīt auditoriju, lai cik kādam iedomīgam aunam nepatiktu šī kanāla kontents, tas ir reglārs un tiek skatīts. Gramatikas nacisti atnākuši un māca diviem jefiņiem, ka interpunkcijas zināšanu trūkums dod tiesības heitot. Nū un, ka viņu kontents ir primitīvs un tāds un šitāds. Tas nedod tiesības rakstīt visas tās jēlības kādas tiek minētas video. Tie kas te lepni dirš un visas dienas gudrās domas patiesībā ir zemāki un nožēlojamāki nekā šie abi divi jefiņi video. Vismaz FunFace nav problēmas atzīt to, ka nav paši asākie naži kastītē un par to ierēkt un viņiem ierēc līdzi 650 cilvēki. Tie auni kas heito paši ir nožēlojami. Spokos ir pilns ar sliktiem rakstiem un pilnīgām samazgām. Lai tāpēc pie katra tāda raksta iet kautko heitot. Tas ir aprobežoti. Vēl aprobežotāk ir mēģināt šo heitu attaisnot. Ar interpunkcijas trūkumu vai vēl nez ko. Peace out, ej heitot citur, neatkarīgi no citu autoru kanālu satura. Spoku auditorija ir pieradusi izgāzt savu morālo sāpi. Nožēlojami ir tas, ka top komentāriem ir iedotas dienas domas par līdzīgiem uzdirsieniem. FunFace lems paši par to kāds būs viņu kontents, neba jums ierobežot to, vai uzspiest to kā viņi runās un kā veidos savus video. Nekur nav teikts, ka viņiem jārunā perfekti pareizi. Eh heiteru aunādas. 

3 4 atbildēt

Labi nevaru nociesties jus esat galīgi atpakalikuši un jaums jāveršas pec arsta palidzibas.

0 1 atbildēt

Var kāds man pateikt vai es tur esmu vai nē? 

negribas skatīties tik garu, bezjēdzīgu video, ja iekšā nav tik svarīgs cilvēks kā es...

0 1 atbildēt
Da nu labi. Anonīmi jau visi māk heitot. Labi es arī heitoju to kas ir bezjēdzīgs-piemēram visas tās minecraft huiņas-jo tās ir huiņas un tolka ne kāda. Šeit vismaz ir par ko izrēkties. Un tas nenozīmē ka ir jābūt debilam vai vēl nez kādam. Acīmredzot visi ir pieraduši pie kaut kādiem jēlajiem hipsteru jokiem...
1 3 atbildēt
Dvj cali vel video!
0 2 atbildēt
Youtube navbheiteru ,bet spokos ir.
8 10 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »