local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv stulbie komentāri120

803 203

Sniedzam jums video, kur apkopojam smieklīgākos ''heiteru'' jeb nīdēju komentārus. Pieminam arī vislielākos nīdējus.
Nevienā portālā nav tik īgni un neapmierināti lietotāji kā šajā.
Ieteikums tiem, kas vēlas tur veidot kontu - gatavojies lielam dzīves īgno cilvēku uzbrukumam.



803 203 120 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 120

0/2000
Iemācaties beidzot lasīt un rakstīt!!
6 0 atbildēt

Tasnība nav nīšana puikas!!!

6 1 atbildēt

 

Varbūt samazini savu hronisko onānismu līdz minimumam, tas sāk iedarbodies uz tavām smadzenēm.

5 0 atbildēt

Jūs klauni būtu iemācijušies normāli latviski runāt,tā vien liekas ka skolā esat kārtis spēlējušiemotionJa nespējat pārvārīt kritiku tad nav ko taisīt šitādus sūdus!Tagad izskatāties ta kā divi debīliķi kas sēž un kauc par to kā redz jūs apdirš un ar to tizlo rēkšanu un spoku komentētāju nodiršanu jūs parādat savu neizglitotību un stulbumu!Kā jūs varat saukt visus par neizglītotiem un tādiem kam mācīties jāiet ja paši runā kā stostekļi un pat tekstu pareizi izlasīt nevaremotionemotionUn starpcitu,jūs vispār paši kādreiz skatāties to huiņu ko paši uzfilmējat???

5 0 atbildēt

Jautājums jums, kādas pretenzijas pret laukiem?

Uzdirsāt laukiem un tālāk  labāk palika?

 

     
5 0 atbildēt

Jums nepieciešams kāds padomdevējs kurš pamācītu kā runāt ar skatītāju, šajā video skatītājs tika noliets ar s_diem, es teiktu, ka tas bija pats sliktākais ko jūs varējāt izdarīt. 

5 0 atbildēt

bet kā tu nesaproti ka heitera mērķis tikpat labi var būt tīri heits? 

otrkārt, ja šiem būtu tiešām pie kājas heiteru komentāri viņi netaisītu video tīri lai uzheitotu heiteriem un sabrauktu augumā spokiem.

tak jādraudzējas ar galvu arī ir, puse no heita ir pilnībā loģiska brīdī kad apzināmies kāda ir šo video kvalitāte.

kā zēni paši saka, viņi ir visu laiku zem objektīva, un visu laiku mēģina kautko gudru, smieklīgu vai vienkārši labu pateikt, nomurmināt, iespridzinat, ko nu viņi labāk lietotu šai teikumā.

atšķirībā no viņiem humoristiski, jautri un kvalitatīvi komēdijas video vai klipi bieži no dažādiem avotiem visbiežāk ir minūti, divas garumā, satur ļoti īsu un kodolīgu ideju nevis vervelēšanu desmit minūšu ilguma par kaut ko ko varēja pateikt vienā.

liekvārdība ir grēks gan publiskā runā gan literatūrā

5 0 atbildēt
Ar vārdu "dzīve" es saprotu iziešanu ārā ar draugiem, mācīšanos un stuff like that, bet ne jau idiotisku video likšana, kura piemēslo visu internetu... Labāk būt pazīstamam kā gudram un izglītotam, bet ne slavenam muļķim..
5 0 atbildēt

njāaaa, ak Dievs jūtos pazemotaemotion

5 0 atbildēt
Salīdzināju YouTube komentārus ar spoki.lv komentāriem.Spkos 38 heit komenti ,bet youtubē 0.Spriežot pēc ,tā varu pateikt nevajag likt šos video spkos!
7 2 atbildēt

nu ar šo klipiņu jus dabūjāt kā minimums vel 1 heiteri, iemācieties izteikties lai neaizvainotu lielu daļu latviešu

4 0 atbildēt

Totāli pajoli. Pāķi īsāk sakot. Ja nemāk kaut kādus labus video taisīt, kur loģiski un cilvēcīgi visu paskaidro, tad netaisat, jo reāli no jūsu sūda video jēgas nekādas nav. Jūsu līmenis filmējot so visu ir tāds, ka it kā kāds no jums iedirš podā un ar kameru vērojat kā sūdz grimst ūdenī podā un komentējat visu kas notiek ar viņu. Āksti zem intelektuālā līmeņa. Varu derēt ka vankotāji vien ir. emotion

4 0 atbildēt
Prieks, ka mani arī iekļāvāt. emotion Cerams jūs nedomājat, ka mani tas aizvaino. emotion
18 14 atbildēt

Slinkums skatīties. emotion

3 0 atbildēt

Tiešām kā pamuļķi-ne īsti skaidri māk latviski lasīt,ne īsti runāt skaidri!

4 1 atbildēt

stulbie daunji suudu stumdiitaaaji

5 2 atbildēt

kāda starpība ko viņi dara, jo svarīgāk ir ko darām mēs. nolaiferi var kritizēt visu ko, bet heiteriem vajadzētu neskatīties viņu video, un mudināt citus darīt tāpat. 

man principā ir vienalga, slikts humors vai nē, stulbeņi vai nē, viņi ir kaut kas un šad tad par to var pasmieties. man vairāk neko nevajag. 

4 2 atbildēt

Daļēji piekrītu gan ''nodirsējiem'', gan jums. Ar kritiku ir jāmāk samierināties, bet nu komentārā vienkārši uzrakstīt: ''Ej nomirsti'' - tas ir bezjēdzīgākais ko vispār var uzrakstīt  emotion

Un tā kā spokos ir plaša dažāda vecuma cilvēku auditorija... īsāk sakot - ne tas vien var atgadīties, bet iesaku neņemt galvā un turpināt iesākto!  emotion Vienmēr atradīsies "Varoņi aiz ekrāna'', bet ja dzīvē to nevar pateikt sejā, tad nu ko tādus vispār ņemt galvā... emotion  

2 0 atbildēt

Awww Yea, vismaz beidzot Jūs man atbildējāt. emotion ĀMEN! emotion 

2 0 atbildēt

Jūsu līmenis komentējot šos komentārus aizdomīgi sakrita ar pašiem komentāriem.. Kaut ko randomā sāk "d***t" par cilvēkiem no laukiem, tā meitene vismaz konkrēti par jums to sacīja vadoties pēc sava viedokļa noskatoties jūsu video, un te pēkšņi jūsu atbilde komentāram ir tāda, ka meitenes no laukiem neskata vīru pēc muskuļiem, bet pēc darbiem? Eu, bet tiešām, sakarīgi, beidzot viena lieta, kam var piekrist. emotion

Nez kas ir briesmīgāk, komentēt kaut kādus spoku rakstus vai arī komentēt komentārus par spoku rakstiem? emotion

Ja nu vienīgi komentēt komentārus par komentāriem spoku rakstos.. pag.. bļiņ... emotion

4 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »