local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējoši kadri, kā bēgļi uzbrūk meitenei!144

466 7

Sākumā viņš mēģina meiteni noskūpstīt un apgrābstīt, bet kad meitene nevēlas saņemt skūpstu no viņa, notikumi attīstās fiziski.! Papildus tam, fonā dzirdama viņu uzjautrināšanās par meiteni!



466 7 144 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 144

0/2000

Sapratu.Un ok, nav tikai sniega lāpstas, ir arī elektrošoks(ja var atļauties)emotion

1 0 atbildēt

Un neviens viņu pat neaizstāvēja. Es visu video nenoskatijos, bet pašā sākumā redzēju veci kas vnk skatijās. Ceru LV tā nebūs

1 0 atbildēt

Tad labāk lai pašus, bērni tak nav vainīgi...

0 0 atbildēt

Manās acīs tu neesi labāks. Cilvēki, kā tu, jau ir saindējuši mūsu sabiedrību. Tāpēc manī ir gan mīlestība pret cilvēka rasi, gan dziļš naids un pretīgums. Ja tu gribi labāku sabiedrību, sāc piedomāt pie savām darbībām nevis mētā akmeņus citu dārzos.

0 0 atbildēt
Melno maizes zupu emotion
0 0 atbildēt

Tā viņi izrāda savu simpātiju, nekā neparasta. Mums ar tādus vajag, ar granātām un ieročiem, citādi apnikusi valdiba un vietējās kuces emotionemotion

0 0 atbildēt
Nav ko teikt...
0 0 atbildēt

Ja nemaldos, tad šo video redzēju Liveleak jau sen, pirms bēgļu krīzes...

0 0 atbildēt

Šito tu domāji kā joku? Ja tā, tad tas ir neizdevies.

0 0 atbildēt
Ja ja
0 0 atbildēt
Miili vinus talak!!!!
0 0 atbildēt
Visi masu medijos un publiskajos tīklos nevēlas vai nevar saprast un saredzēt atšķirību starp bēgli un ekonomisko migrantu. Turklāt es arī varu nofilmēt, kā kautkāds melnādainais uzmācas meitenei un pateikt, ka tas ir bēglis. Turklāt palasot komentārus secinu, ka neviens nezina, no kurienes ir bēgļi, kāpēc viņi te ierodas un kāpēc viņi nevēlas atgriezties savacā valstī. Cilvēki arī nezina cik, kadi, kad bēgļi ieradīsies Latvijā un kā notiks uzņemšana. Ber gudrus komentārus visi prot rakstīt.
1 2 atbildēt

Varbūt ne vardarbību, bet drīzāk stingru kontroli. Un no sākuma, es domāju, ka nē. Vajag izglītot, nevis nogalināt.

0 1 atbildēt
Bēgļi, bēgļi visur tik bēgļi. Zb jau emotion
1 4 atbildēt

Tāds naidu kurinošs video vien ir. 

0 6 atbildēt

Godīgi sakot  vienīgais iemesls kāpēc ieliku nepatīk, ir tas, ka tu publicē šādas lietas. Tiešām tas ir pretīgi. Vai tev pašam arī tā patīk darīt, tas tevi uzjautrina? Jeb tu uz citu nelaimi vāc vērtējumus? Es neesmu heiteris, bet šeit tiešām par bēgļiem tēmas ir ļoti daudz un tas jau sāk apnikt. 

4 10 atbildēt

vai tā dara visi bēgļi?

SKATIES, REKUR ZAļKALNS IZDRāTē UN NOSLAKTē britu meiteni!!! ui, piedodiet, tas taču ir mūsējais...nu, latvietis...

0 7 atbildēt

Man neliekas, ka tie ir bēgļi, jo video izcelsme nav skaidra. Pašlaik sabiedrībā tiek kurināts naids pret bēgļiem. Es neaizstāvu tos cilvēkus, kas patiešām dara sliktas lietas valstīs, kuras viņus sirsnīgi uzņēma, bet gan domāju, ka katra informācija ir jāuztver pēc iespējas objektīvāk. Es jau esmu pietiekami daudz redzējusi rakstu un video par bēgļiem, kas ir patiesībā kaut kāda hui*a no kaut kurienes izrakta.

4 15 atbildēt
« 1  2  3 »