local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējoši kadri, kā bēgļi uzbrūk meitenei!144

466 7

Sākumā viņš mēģina meiteni noskūpstīt un apgrābstīt, bet kad meitene nevēlas saņemt skūpstu no viņa, notikumi attīstās fiziski.! Papildus tam, fonā dzirdama viņu uzjautrināšanās par meiteni!



466 7 144 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 144

0/2000

Es nesaprotu cik ilgi tas vis turpināsies vai tad tiem ministriem un deputātiem nau tas domāsanas ,vini laikam grib panākt lai Latvijā notiek taspats kas Vācija kur cies 7 -gad meitenes no beglu varmaku rokas,viniem un vinu berniem klat neviens netiks bet cietīs jau musu bērni ,Vai tad tiešām nekas nemainīsies šai valstī?

11 0 atbildēt

Nevaru sagaidīt to dienu, kad mēs ,nesaņemot vēlākas represijas, varēsim šitos mēslus izvākt no savas zemes!

10 0 atbildēt

Kaut kā dīvaini Tev tā objektivitāte izpaužas...Pie dirsas,cik sens vai jauns šis video!!! Melno vardarbība tiešā gleznā!! Pirms 10 gadiem neredzējām...tagad actiņas mirkšķinām...Dieva dēļ,nesaki,ka šitie bandīti Tev simpātiski liekas...

9 0 atbildēt

NEatkarīgi no ādas krāsas un nacionālās piederības, ja vīrietis var iesist sievietei (kā redzams video) tad tas nav viss vīrietis, bet mīzala un lupata, un ir pelnījis neko citu, kā nosprāgt vientulībā.

9 0 atbildēt

Kā jau agrāk esmu minējis, es nenogalinātu, jo neesmu mācīts kopš bērna kājas to darīt...  Tomēr Tu kļūdies par to, ka kārtīgam latvietim sava dzīvība ir svarīgāka par nepazīstamu sievieti, kura tiek aizvainota...   Latvietis mirs pats, bet vismaz centīsies izglābt sievieti... Vēl jo vairāk, mūsdienu latvietis nav karu jutis, bet kad sajutīs, tad vairs nedomās par likumu, bet par izdzīvošanu... Un kā jau vēsture rāda, ne viss ko Latvietis dara ir pareizi un ne vienmēr esam vienā frontes līnijā bijuši... BET... ja tāda ažiotāža ap modes guru izteicieniem skolā, tad kā Tev liekas, kas notiks, ja ziņās parādīsies informācija par masveida izvarošanām Latvijas dažādos nostūros...   LATVIETIS būs pretspara pirmajās ugunsmūra rindās un gatavs atdot dzīvību ne tikai par Latviju, bet par katru valsti uz šīs planētas (izņemot dažas).

6 0 atbildēt

Krievijā, kas tāds nenotiktu... emotion

6 1 atbildēt

Ienistu melnos suņu. Lai viņi tik pameģina ta latvija darit.

4 0 atbildēt
Arī tad tas neko nemainītu. Tolerance ievedīs Eiropu dziļā kapā. To jāapkaro pēc iespējas ātrāk.
4 0 atbildēt
Heh vismaz bus atrisinata problema ar begliem
3 0 atbildēt
Nu tak ja ne tie bēgļi,tad citi,agrākie.Kāda starpība.
3 0 atbildēt
Ja ja, krieviņus ar 25 gadus izēdam, tik krievu skolas nevar aizliegt. lol
3 0 atbildēt
Plinti rokās un uz priekšu emotion
3 0 atbildēt
Un Eiropas tolerance un multikulturālisms to atļauj. Murgs! Kamēr šos neapkaros, miera nebūs.
4 1 atbildēt
"Begli", kas plosās pa Eiropu, ir ne tikai no Sirijas! Tiklidz vieni saka skriet,ta no citam valstiim visadi pi***si nesas lidzi!
3 0 atbildēt

Runa NEIET par - runa IR par...    runai nav kājas, tā SKAN UN RAISĀS nevis STAIGĀ !!!!

4 1 atbildēt

Jāaizstāva mūsu meitenes,no šitiem pedarastiem nākotnē.

3 0 atbildēt

Izlien no autiņbiksēm,iemācies pareizi teikumu sastādīt,un tad dalies ar saviem viedokļiem. Atšķirībā no tevis es esmu arī pa pasauli pabraukājis,un neko labu par musulmaņiem pateikt nevaru. Tāpat par pakistāniešiem,indiešiem un citiem melnajiem.

2 0 atbildēt

Tu kas ? Ar dvieli ķerts esi ? Nejauc atsevišķus gadījumus ar sistēmu .

2 0 atbildēt

ne pa ķeksi? kur Tu te redzi ķekšus, skaties kad paša draudzenai, maitei, meitai uzbruks bēgļi, tad ari teiksi ka viss ir kārtība un policijai nav ko izmeklēt. Galu galā, netaisīsim lieltas ne pa ķeksi,,,

2 0 atbildēt
1 0 atbildēt
« 1  2  3 »