local-stats-pixel fb-conv-api

Sliktākais videoklips Latvijā351

1582 117

Iespējams, jaunā dziesma no Liene Candy repertuāra ''Party Aint Over'' ir sliktākais videoklips kas jeb kad ir bijis Latvijā. Tēlojums, video tēls, noformējums ir ļoti slikts un maucisks, kas skatītājiem rada nevis prieku, bet riebumu.

Lielākā daļa skatītāju, video komentētāju šo klipu dēvē kā maucisku un ka Liene esot īsta Latvijas mūzikas industrijas ''mauka'', protams, videoklips ar visu dziesmu kopumā no skatītājiem vērtēts negatīvi un lielākajai daļai nekas no tā visa nepatīk un neredz jēgu, šādai dziesmai, ar šādu videoklipu.

Mūzikas videoklipā Liene Candy dzied, kratās, atkailinās, un es piekritīšu, ka klips ir lēts un nekāds, jo pašās beigās Liene satiek kaut kādu nēģeri un jau pēc pirmā acu skatiena ar to saspiežas rokām un dodas iedzert uz kādu viesnīcas numuriņu, tikai dažu sekunžu laikā, Liene jau ir ievilināma 3 nēģeru ''apskāvienos'' ar kokteilīšiem, ar kuriem arī Liene sāk flirtēt ar visiem 3 nēģeriem, ar nerātnu skatienu.

Diezgan nožēlojami, jo tagad jau raksturīgi, daudzām latviešu meitenēm ārzemēs pārdoties nēģeriem, tāpēc Liene to publicē savā videoklipā un parāda sevi kā vieglas uzvedības meiteni, viegli pērkamu mauku. Atliek tik izmaksāt nēģerim dzērienu, kā Liene Candy jau metas apskāvienos ar 3 nēģeriem un gan jau pēc video ir kāds sex tape turpinājums... :))

Pašās beigās lieliski redzam, ka Liene ir atradusi savu mīļoto un izvēlējusies vienu no 3 nēģeriem.

Kopumā es vērtēju videoklipu ar 4 ballēm, jo dziesmai nav ne vainas, bet Liene un viņas videoklips izskatās pēc vienas, lielas, lētas maukas, kura nekam vispār neder... Un pašā sākumā uz painta uzrakstītais ''Liene Candy'' jau parāda videoklipa lētumu, kvantitāti.



1582 117 351 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 351

0/2000

Tik pat parasts video, kā visiem citiem ar šāda veida dziesmām. Vienkārši visas omītes bija pieradušas pie viņas mierīgās dziedāšanas un tagad, kad viņa sevi parāda pludmales kostīmā, omītēm noskauž viņas ķermenis un šīs viņu uzskata par mauku.

3 1 atbildēt

1 01 minūtē tas džeks ar brūno cepuri izskatās pēc Jackija ! :D

2 0 atbildēt

Man jau izlasot dziesmas nosaukumu bija tieksme iziet no šīs lapas :D Ļoti oriģināli dziesmas vārdi :D Būtu foršs video, ja viņai kaut mazliet piemistu saksapīls, bet zobi skaisti nobalināti. :D

1 0 atbildēt

mjā nu nepietiek izmesties peldkostīmā un aizbraukt uz ārzemēm, lai būtu labs klips vajag vairāk emotion

1 0 atbildēt

iečekojiet labāk, kas ielicis video youtube

1 0 atbildēt

;kipa kratam pupus un domājam ,ka būsim populāri!

1 0 atbildēt

Bik Kombuļu Inesi atsit

1 0 atbildēt

man visvairāk patīk tas,ka viņa uztaisīja rakstu par liene candy un tagad uztaisīja rakstu par marijazakis emotion

1 0 atbildēt

Haters gonna hate, kā man besī šitie hateri, paši neko nemāk un no skaudības vai plīst pušu...

2 1 atbildēt

atceros, kad tā pati Liene ievietoja šo video savā Youtube kanālā, tad pa dienas laiku visi paspēja viņu normāli nod***t :D ātri izvāca ārā, redz kāds JOB**** *****ARAS pamanījās ātri klipiņu nogopīt :D

1 0 atbildēt

Emmm par ko jūs te visi runājat.. ? :D maucība ir tas kas notiek essential-šeit rāda,ka meitene atpūšas,kur viņa atkailinās.. ? :D un pie tiem melnajiem viņa jau pieiet ar domu ,ka dosies pie tā,kas pie viņas piegāja ,pie letes ,nevis izvēlas vienu no viņiem. :D maz jums pašiem ir nācies iepazīties klubos,vai pabos.. ?

1 0 atbildēt

Par gaumi nestrīdēšos ,bet man gan patīk dziesma.

1 0 atbildēt

Videoklipa kvalitāte pilnīgi sader ar dziesmas kvalitāti...

1 0 atbildēt

video tiešām maucisks, un es tajā video galīgi neko īpašu nesaskatu. tik pat labi viņa varēja filmēties pie latvijas jūras nevis braukt uz asv tikai lai uzfilmētu tādu mēslu ;DD

1 0 atbildēt

platīns galvā, platīns sirdī!

1 0 atbildēt

drizāk summer Aint Over lets drink with nigers and have sex

1 0 atbildēt

video budžets 0Ls . aparatūra- olympus fotokamera

2 1 atbildēt

Visu naudu grupa iztērēja aizbraukšanai uz šo tropisko vietu. Normālam scenāristam un režisoram naudas nepietika. 

1 0 atbildēt

Liekas, ka viņa kkādā tusiņā ir sarijusies ripas un no rīta viena pati bļaustās, ka pārtī aint over, kaut gan visi sen ju atlūzuši, šai vēl spēks ribās un turpina tusēt.:D smieklīgi un stulbi.

1 0 atbildēt

Zema lvalitāte,prastsemotion

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »