local-stats-pixel fb-conv-api

Sliktākais videoklips Latvijā351

1582 117

Iespējams, jaunā dziesma no Liene Candy repertuāra ''Party Aint Over'' ir sliktākais videoklips kas jeb kad ir bijis Latvijā. Tēlojums, video tēls, noformējums ir ļoti slikts un maucisks, kas skatītājiem rada nevis prieku, bet riebumu.

Lielākā daļa skatītāju, video komentētāju šo klipu dēvē kā maucisku un ka Liene esot īsta Latvijas mūzikas industrijas ''mauka'', protams, videoklips ar visu dziesmu kopumā no skatītājiem vērtēts negatīvi un lielākajai daļai nekas no tā visa nepatīk un neredz jēgu, šādai dziesmai, ar šādu videoklipu.

Mūzikas videoklipā Liene Candy dzied, kratās, atkailinās, un es piekritīšu, ka klips ir lēts un nekāds, jo pašās beigās Liene satiek kaut kādu nēģeri un jau pēc pirmā acu skatiena ar to saspiežas rokām un dodas iedzert uz kādu viesnīcas numuriņu, tikai dažu sekunžu laikā, Liene jau ir ievilināma 3 nēģeru ''apskāvienos'' ar kokteilīšiem, ar kuriem arī Liene sāk flirtēt ar visiem 3 nēģeriem, ar nerātnu skatienu.

Diezgan nožēlojami, jo tagad jau raksturīgi, daudzām latviešu meitenēm ārzemēs pārdoties nēģeriem, tāpēc Liene to publicē savā videoklipā un parāda sevi kā vieglas uzvedības meiteni, viegli pērkamu mauku. Atliek tik izmaksāt nēģerim dzērienu, kā Liene Candy jau metas apskāvienos ar 3 nēģeriem un gan jau pēc video ir kāds sex tape turpinājums... :))

Pašās beigās lieliski redzam, ka Liene ir atradusi savu mīļoto un izvēlējusies vienu no 3 nēģeriem.

Kopumā es vērtēju videoklipu ar 4 ballēm, jo dziesmai nav ne vainas, bet Liene un viņas videoklips izskatās pēc vienas, lielas, lētas maukas, kura nekam vispār neder... Un pašā sākumā uz painta uzrakstītais ''Liene Candy'' jau parāda videoklipa lētumu, kvantitāti.



1582 117 351 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 351

0/2000

Letiņi jau tādi ir SKAUDĪGI! 

man pret klipu nekas nav, jo Latvijā vispār mūzika daudz ko uz priekšu nekustās, liels pluss ka viņa ir iedziedājusi to ANGLISKI tas jau vien ir vērtējams augstu! bet nu ko... latvijā tu nevienam nekad nepatiksi ja būsi pašmāju mākslenieks ;) tā vienmēr ir bijis un būs... 

1 2 atbildēt
CHV avatarsCHV

Tas skaitās video. Vispār kur latviešu mūziķi ir nonākuši. Psc. Es jau nesaku ka visi, bet šitas vnk.

1 2 atbildēt

bet jāatzīst ka viņa ir sexīga.

1 2 atbildēt

normāli notetovēta kā cietumniece

1 2 atbildēt

Man pat kauns  skatītiesemotion

1 2 atbildēt

ah da labi,tas taču viss nav domāts nopietni. nu vismaz man šķiet,ka viņa vienkārši izklaidējās and just having fun,protams,ka video ir sūds,bet tāpēc jau nevar saukt viņu par mauku. muļķīgi ko tādu publicēt netā,jā,bet jūs jau arī uzreiz metaties virsū. 

1 2 atbildēt

LV Rebeka Bleka :D

2 5 atbildēt

Pat ar visiem jaunajiem zobiem viņas seja nav glītāka! :D Kā bija lauķe, tā arī palika lauķe! :D :D

..un tā arī uzvedas! :D

0 3 atbildēt

Līgo svētku depresija emotion

0 3 atbildēt

nepatīk, ka daudzos video meitenes cenšas pievērst uzmanību ar plikumie.

4 8 atbildēt

Dziesma ir laba! Un video naw ne vainas, salidzinaajuma ar citiem Latvijas video šis ir labs....

Vizmas meicha ņem piemēru no citām valstīm..

+ MTV ir vēl trakāāk...

2 9 atbildēt

Bet viņai skaisti tattoo

3 11 atbildēt
« 13  14  15  16  17 »