local-stats-pixel fb-conv-api

Krievi mūs izlamā par rusofobiem un iegūst lielu atbalstu no ārzemniekiem44

127 1

Labdien, lasītāji! Nāku ar šo video, lai jūs redzētu, kā atkal mūs izlamā un izsaukā par rusofobiem. Šajā video kārtējoreiz krievi padara sevi par nabadziņiem, un mūs - par ļaunajiem rusofobiem. Tāpat daudz citu melu var sastapt šajā video.

Bet kāpēc es tad jums to rādu - gribēju papildināt šo rakstu, kurā meiteni nobloķēja youtubē, jo viņa pateica neglaimojošas lietas ebrejiem, gejiem, feministēm, bēgļiem u.t.t. Taču šim kanālam - "Russia Insider" neviens pat nepieliek pirkstiņu, lai nobanotu! Kā tas ir jāsaprot?

Tā kā avots ir REN TV, tad saprotams, ka tur skan propaganda. Bet tā, kā video ir ielikts youtubē, ir pieejamams vēl lielākai daļai skatītāju. Un atbalsts šim video ir diezgan milzīgs - 160 patīk un tikai 19 - nepatīk [skatīts 2016. gada 19. jūlijā]. Kāds pat minējis ka ir amerikānis, bet vēlētos būt krievs (apšaubu, ka viņš vispār ir redzējis ASV).

Un, ja vēlaties atbildēt viņiem, rakstiet vai nu angliski, vai latviski, bet ne krieviski. Tev nav jāsaprot viņi. Viņiem ir jāsaprot tevi.

Labi, beigšu muldēt, tā jau noguris esmu, lai veicās skatīšanās.

Ar angļu valodas subtitriem.

127 1 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Tieši par šito ANTrapid arī runāja vienā no video:

Cultural diversity in Latvia

Me, defending Latvia against New York Times + explanation of Latvian mentality and large Russian minority.   

http://spoki.tvnet.lv/video/Kas-notika-ar-ANTrapid-YT-kanalu/799965#commentBlock

0 0 atbildēt

Manā dzimtajā pilsētā, kur ir gan krievi, gan latvieši.

0 0 atbildēt

nevajag but tadiem rasistiem, tad neviens nesauks par rusofobiem.

0 2 atbildēt

Nu nevarētu teikt, ka tajā video ir tikai meli - vismaz komentāros youtube un šeit pierādās, ka rusofobija Latvijā ir un turklāt pamatīga.

1 8 atbildēt