local-stats-pixel fb-conv-api

Šo meiteni nobloķēja youtubē, jo viņa neatzīst bēgļus un atbalstīja Hitleru92

310 9

Labdien, mīļo spok! Youtubē katru dienu nobloķē simtiem, ja ne tūkstošiem lietotāju dažādu apsvērumu dēļ. Bet iedomājies, ja tevi nobanotu, ja pateiktu, ka tu neesi apmierināts ar islāmistu teroraktiem, ebreju nepārtraukto žēlošanos; ka tev nepatīk geji, nevajag nevienam bēgļus un par to, ka Hitlers nav bijis tik melns, kā viņu mālē. Tad šeit, lūk, ir šāds gadījums – Evalion, 18 gadus veca meitene, kurai nebija tādi uzskati, kādi tie ir lielākajai daļai sabiedrības, līdz ar to viņa tika nobanota gan youtubē, gan twitterī.

P.s. Pirms sāc lasīt rakstu, minēšu, ka šis ir ātrs pārskats pār kanālu. Un, jā, virsraksts ir pārāk īss un nav pietiekoši informatīvs, varētu garāku uzrakstīt, bet simbolu apjoms ir sasniegts.

Kā identificēt ebrejus.

Kāpēc Hitlers nebija ļauns.

310 9 92 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 92

0/2000
Reinkarnējies Hitlers emotion Nezinu, kas ir Līfijs, bet izskatās pēc memmīša, kurš atbalsta tikai to ko saka mamma. Principā, meitenei ir gan daļa taisnība, gan galīgi iebraukusi auzās, nez no kurienes tāds naids?
32 3 atbildēt

Man šis skuķis patīk , ne tik daudz ka daļēji atbalstu viņas uzskatus (tas par bēgļiem), bet tāpēc ka viņa uzdrīkstas paust un aizstāvēt savu viedokli mūsu "tolerantajā" vidē. Mūsdienās tolerance tiek sludināta visur, bet līdz ko šajā "tolerantajā" vidē uzrodas kāds kurš uzdrošinās paust viedokli kurš krasi atšķiras no "toreranto" vidū pieņemtā, tā pazūd visa "tolerance" un atšķirīgais tiek nozākāts pēdējiem vārdiem un nepiedienīgiem epitetiem. Dubultmorāle , tāds būtu "tolerances" patiesais vārds. Manā uztverē tolerance ir dirsā līšanas pieklājīgs nosaukums .

22 1 atbildēt
Visu cieņu šai meitenei! 💝
20 2 atbildēt
Bet pats galvenais bana iemesls – Dzimšanas dienas dziesmiņas dziedāšana un kūciņu došana, uz kurām virsū bija svastikas formas glazūra Hitleram. C'mon, svastika ir arī latviešu ornaments, tāpēc Latvijā par šādām kūciņām arī apcietinātu? Neesam vainīgi, ka Hitleram šis ornaments patika un paņēma sev pat simbolu!
19 1 atbildēt
Visi vaino Hitleru, bet Staļins nogalināja daudz vairāk. Paši krievi nogalināju un izvaroju lielu skaitu civiliedzīvotāju kara laikā. Un pirms saucat Hitleru par lielo pasaules ļaunumu padomâjiet ko ir nodarijuši Krievi psrs laikā čekā un citur. Protams Hitlera nodarītais nav nekas labs.
16 0 atbildēt

Šādi youtubeni nedrīkst pastāvēt, bet FunFaceTV drīkst? Tā tās lietas darbojas?

16 0 atbildēt

Nu, viņa pāršāva pār strīpu, šādi atbalstot Hitleru, bet taisnība ir - Hitlers bija varens vīrs, kurš pacēla savas valsts līmeni varenos augstumos, neskatoties uz to, ka brīdī, kad viņš nāca pie varas, valsts bija pakaļā. Bet lai nu kā, viņš tomēr bija slepkava, tāpat kā Staļins, Mao, un citi tamlīdzīgi līderi. To nevar noliegt. Taču cilvēkiem galvas ir pārāk pilnas ar pamatīga mēroga propagandu, cik nacisms bija slikts un briesmīgs. Vairumam sava viedokļa nav, ir tikai atgremotais masu mediju viedoklis.

13 0 atbildēt

Atbalstu to siko, jo fakti ir pareizi.

http://spoki.tvnet.lv/vesture/Holokausts-tiesam/794434

Ta ir ta saucama Demokratija/Varda briviba, izplurksti kaut ko neieredz valdosa valiba, un BOOM konts padis.

13 0 atbildēt

Visi jau ir par to vienlīdzību, līdzko tepat kaut kas tāds nenotiek...  emotion Mēs visi kļūstam par rasistiem, nacistiem un homofobiem gadījumos, kad kāds sāk traucēt personiski. Laiks pieņemt to, ka esam atšķirīgi un teritoriāli, nevis meklēt to vienlīdzību. Labāk beigt traucēt vienam otru un viss. Tad arī būs tas miers.

13 1 atbildēt

Ja kādam ir pretējs viedoklis tam, kāds ir lielākajai daļai ne īpaši domājošo, kuri nav pārbaudījuši ne pat kripatiņu no ''faktiem'' kurus tiem pasniedz, tad viņi tiek saukti par nacistiem, fašistiem, rusofobiem, heiteriem, homofobiem, rasistiem un vēl dažādi. 

Būsim jau nu godīgi:

1) Ir viegli vainot vienu pašu Hitleru, bet nu, protams, uzvarētājus netiesā,

2) Holokausts ebrējiem ir labākais ierocis, lai iegūtu sev labumu šodien. Ebrējiem holokausts ir pie vienas vietas, tas ir tikai veids, kā palielināt labklājību,

3) Mums nav vajadzīgi imigranti, Eiropai pašai ir savas problēmas pietiekami, mums nav jāpalīdz citiem. Ja arī būtu jāpalīdz, tad sievietēm un bērniem, nevis jauniem vīriešiem, kuriem būtu jācīnās par savu zemi,

4) ASV uztur miljoniem tumšādaino cilvēku, kuri pārsvarā sēž uz pabalstiem, lieto un izplata narkotikas, iesaistās bandās un veicina noziedzību. Jautājums kādēļ? ļoti līdzīgi, kā otrajā punktā. Kādu laiku tumšādainie cilvēki pavergoja Amerikā, par to arī īpaša tolerance,

5) Geji un lesbietes - ja cilvēki vai dzīvnieki dzimumakta rezultātā nevar ieņemt bērnu/palikt stāvoklī, tad īsti pareizi tas nav, un šis ir vienīgais punkts kas ir svarīgs. Tai pat laikā, katram ir tiesības izvēlēties kā viņš grib dzīvot. Vienīgi nav normāli, ja šie cilvēki iet parādēs, lai parādītu, ka ir labāki par tevi, vai arī grib audzināt bērnus. Mēs neejam normālo cilvēku parādēs, viņiem nevajadzētu iet savās. Tas pats arī ar bērniem, kā var dot bērnu audzināt ģimenēs kurās ir tikai viena dzimuma vecāki?  Vai bērnam kāds var pajautāt, vai viņš to grib? Nē! Vai bērna psihe veidojas no tā, ko viņš redz apkārt? Jā! Attiecīgi dodot gejiem un lesbietēm audzināt bērnus mēs nenovēršami stūrēsim pasauli iznīcības virzienā. 

14 2 atbildēt
Man ar so meiteni butu daudz kas kopigs.
11 0 atbildēt

Man šķiet,ka tiko iemīlējos! emotion 

11 2 atbildēt

Sāk likties, ka demokrātija tādā  definīcijā, kādā es zināju vairs nepastāv. Vārda brīvības vairs nav. Kāpēc viņai nav tiesību izpaust savu viedokli? Man ar nepatīk homoseksuālisti, jo tas ir variants kā regulēt dzimstību uz pasaules. Izskatās iznīdēja vienu režīmu tagad nāk jauns virsū. Varēsim trīcēt no tā, ka nejauši uzkāpsim Merķeles bildei vai kāda muslima vai geja bildei, tāpat kā Staļina laikos. 

8 1 atbildēt

Labākais cilvēks pasaulē ar var būt sliktākais, ja viņa viedoklis nesakritīs ar vairākumu emotion

7 1 atbildēt

Neko nepareizu nepateica! Viņas teiktajam piekrītu!

6 0 atbildēt

Mīļo cilvēk, nevajag sākt nekad diskusiju, nosaucot autoru par stulbeni un vēl pie tam turpināt tādā garā. Es tā neesmu darījis un nekad nedaru, tāpēc aicinu pret sevi arī tāpat. Un, kā jau minēju rakstā, es neatbalstu Nacistisko Vāciju, bet viņas viedoklis ir balstīts uz dažādiem avotiem (pēc viņas teiktā), līdz ar to tas var tikt publiskots internetā.

Ja internetā var pārņemt jauniešus rasistiski uzskati, tad attiecīgi tie, kas reklamē viendzimuma laulības arī ietekmē jauniešu domāšanu. Viņi pat min, ja pateiksi, ka tev viņi nepatīk (ne ienīsti), tad tu jau esi homofobs, kurš ir jāsoda. Vai tā nav smadzeņu skalošana un runas brīvības aizliegšana? Un daudzus ietekmē tas, ka viendzimuma laulības - tas ir forši, parastās laulības - ierasts sviests. Tāpat, ja tiek adoptēti bērni - viņi iemācās no viņiem, ka tas ir baigi forši. Kur ir bērna tiesības to neredzēt? Tāpat geju bāšanās acīs daudzus noveduši līdz izmisumam. Tāpat, es esmu vainīgs, ka viņi ir geji un man ir jācieš?

Interesanti gan, ja es aizbraukšu uz Eiropu un pateikšu, ka PSRS bija diezgan forša valsts, mani tur atzīs un nesodīs, bet ja to pašu pateikšu par Hitlera Vāciju, tā tikšu momentā sodīts. Momentāli! Vai tas ir godīgi, piemēram, pret mums, latviešiem? Ja kāds latvietis saka, ka viņu izsūtīja lopu vagonos un nomocīja līdz nāvei, visi sāk ņirgt par kartupeļiem un kartupeļu mīlošu tautiņu. Tiklīdz mēs runājam par ebrejiem, tā visi dodas aizstāvēt. Vai tas ir godīgi?

Un ja es neatbalstu bēgļu uzņemšanu, es neesmu rasists, nedz ne-tolerants cilvēks. Paskaties, vakar Francijas Neatkarības dienā viens imigrants vairākus desmit cilvēkus nobrauca Nīcā. Vai tas ir pareizi? Kāpēc viņi drīkst būt ne-toleranti, bet mums viss, ko viņi dara, ir jācieš?

Un es jau teicu rakstā, ka viņa neatbalsta komunismu. Es viņai neaizrādu par to. Es tikai parādu to, kāda viņa ir īstenībā, neņemot vērā nedz ne-tolerantos, nedz tolerantos un velns viņ' zin' kādus vēl tur cilvēkus. Līdz ar to cilvēkiem rodās priekšstats par viņu, kuā viņa nav slavināta, nedz pelta. Kā katrs šo informāciju uztver, tā ir tikai viņa paša ziņā.

Un liels paldies par nepatiesiem apvainojumiem, naidu pret mani un dusmām. Tiešām, uzlaboja garastāvokli tavs komentārs.

8 2 atbildēt

vārda brīvība- interneta pamats un stūrakmenis vairs neeksistē...  emotion 

6 0 atbildēt

Malacis, meitēns dienās tālu tiks! emotion

6 0 atbildēt

Vai tad demokrātiskajās valstīs nav brīva runa un uzskati? Tas jau uzreiz pierāda, ka mediji un lieli mega uzņēmumi ir žīdu kontrolē! True facts!

6 2 atbildēt

Esmu vienīgais kurš piekrīt visam viņas teiktajam

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »