local-stats-pixel fb-conv-api

Justin Bieber Latvia.139

943 126

Pacelts!
Šo puisi sauc Artūrs tagat viņam esot 13. gadi.
Esmu saticis šo puisi savā ciematā Elejas pag.
Ko par viņu es varētu pastāstīt, puisis kā puisis normāls, bet agri sācis dzert un pīpēt. Par, ko es viņu mēģināju norāt, bet nu jaunatne neklausās vispār. :)
Dzied viņš tik tiešām labi, dzirdeju viņa izspildijumā Justin Bieber - Baby / Love me un arī Lauri Reiniku - Sirds Sadeg neparasti.
Tik tiešām viņam ir spēcīga balls, bet Latvijā nav zināms cik tālu viņš varētu tikt.
Velviens moments mani sarūgtināja, ka viņš dzīvo bērnunamā.
Viņš vēlējās lai uzņemju velvienu video par viņu lai kautcik viņs paliktu cilvēku pūlī saredzamāks, bet nebij speciālās aparatūras utt.
Biju pārsteigts viņu ieraugot un dzirdot viņa balsi. :)

Vel, ko gribējās piebilst: Uz viņu pelna naudu tieši manā ciematā pie skolas, viņš pats jautā draugiem cigaretes un kā par nožēlu viņam dod.
Bet par to arī ir jāmaksā, viņam nav nekādu kompleksu vispār, viņam saka nostājies pie skolas ieejas un noliek cepuri pie viņa un kā stāsta draugi starbrīdī minimālais cik var salasīt, tie ir 5Ls. Pa dienu ap 20~ Nu redz iespējams ar laiku aizbraukšu uz laukiem mēģināšu sataisīt kvalitatīvākus video lai puisis varētu kur izsisties, bet tamēr palīdziet viņam mazliet, spiežam ieteikt draugiem, ja ir tweitter un facebook vēlams arī to izdarīt. :)

Paldies, ka veltijāt savu laiku. Neaizmirstam uzspiest Like.









943 126 139 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 139

0/2000

jā, Jūs visi slavējat viņu tagad... es mācijos ar viņu vienā skolā, viņš bija tāds kā apdirsenis. visu laiku lamājās, demolēja utt.. takā nekāds piena puika nav

0 0 atbildēt

Tas puisītis ir saspiedies! kāda jēga pacelt tādu rakstu?!

0 0 atbildēt

No sakuma ieliku plusu,bet beigas pardomaju un iedevu - rakstam.. Tas ko rakstiji laikam nebija nopietni,jo apsmejat vinu katra video. 

0 0 atbildēt

Lai pamēģina paši tā nodziedāt,nevis tur varoņi rēc no mallas. 

Mazais malaicis,cepuri nost! emotion

0 0 atbildēt

vajadzētu viņam vienu normālu video uztaisīt bez tiem komentāriem pa vidu,tad jau būtu youtuba hits

0 0 atbildēt

pat nav vārdu ko teikt par šo sīko

0 0 atbildēt

Vajag viņu adoptēt,p.s.seksīgaka faka ever Bībera izpildījumā-bildēemotion

0 0 atbildēt

2. Caur kura lieluma trubu tas tika filmēts :D

0 0 atbildēt

cik var, šis spokosir pabijis jau 100x un pie tam ir tāds sūds...

un jāa,bībers ir sūds :D

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Slikti nav... Vēl bikucīt jāpamācās un tad vispār būs super!

0 0 atbildēt

Manas ausis..

0 0 atbildēt

Esmu šokā, puisis kurš māk dziedāt, nekad dzīvē nebūtu iedomājusies, ka kas tāds tiešām ir iespējams, kā es tā varēju? Nu tiešām, get real cilvēki, jā viņam ir talants, un ko tagad? Da pilna Latvija ar tādiem un vēl labākiem, visu cieņu mazajam, tas jā, bet nu es viņā neredzu neko citu, kā parastu latviešu zēnu, kurš māk dziedāt, tas arī viss. Skarbi, bet tā nu tas ir.

0 0 atbildēt

taada sajuuta ka sheit atrodaas cilveeki kuri domaa ka iekaapjot slavas un naudas bedree tu dziivee esi kaut ko sasniedzis..

0 0 atbildēt

Vins ir cigans ?? 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

es ļoti tuvu viņam dzīvoju :D

0 2 atbildēt

sōo gay

0 2 atbildēt

Ko es vien varu pateikt, puisis (Artūrs) malacis, vairāk tādus. Paspiestu roku var redzēt, ka arī nav pārāk šiks, bet cenšās. Parasti viņa gada jaunieši vainu spēlē Counter-strike vainu kautko citu, satiekoties tik vien pļāpā satiku vakar Arnoldu mēs tā nospēlējāmies un tā var aiziet līdz 12stundā, kamēr nepastāstīs katru sīkumu emotion

Par pašu J.B. Nu tā ir grandioza zvaigzne  tāpat kā M.J. heiteri nesaprot, ka ar katru savu pretīgo komentāru tu viņu padari par 10Ballēm populārāku, esmu arī saskāries ar Heiteriem, tas ir tik smieklīgi. Puiši nomurmina zem deguna So Gay, es tikai pasmiešos par viņiem, jo es paliku populārāks. Gan viņu acīs gan citu. Bildēs /Galrijā/ var redzēt kāpēc tad es biju populārs. Puiši nekad nesapratīs, kas tas ir, kad uz tevīm skatās vairākas meitenes un cik tas ir patīkami, parasti jau Heiteri izskatās tā. Riži mati/dzelteni zobi/pīrsings lūpā. Tāpēc jau uz viņiem neskatās meitenes, jo ir cits cilvēks kurš ir pievilcīgāks. Laprāt attītu tos laikus, jo tas bij fakeningi patīkami un nenoliedzu, ka mīlu popularitāti un slavu, bet lai, ko tādu dabūtu ir vainu smagi jāstrādā vai dzīvē tev būs tāds bums un tev viss ir. Tāpēc, gaidam 2012.g. Kad es izglābšu zemi emotion

1 3 atbildēt

am šhitas čais tagad atrodas kkādā narkomānu pāraudzināšanas iestādē uz 2viem gadiem. viņš izvaroja meiteni skolā un nolaidis ar visām pēc kārtas. ānd viņam ir 15 vai 16 gadi;)

0 2 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »