local-stats-pixel fb-conv-api

Justin Bieber Latvia.139

943 126

Pacelts!
Šo puisi sauc Artūrs tagat viņam esot 13. gadi.
Esmu saticis šo puisi savā ciematā Elejas pag.
Ko par viņu es varētu pastāstīt, puisis kā puisis normāls, bet agri sācis dzert un pīpēt. Par, ko es viņu mēģināju norāt, bet nu jaunatne neklausās vispār. :)
Dzied viņš tik tiešām labi, dzirdeju viņa izspildijumā Justin Bieber - Baby / Love me un arī Lauri Reiniku - Sirds Sadeg neparasti.
Tik tiešām viņam ir spēcīga balls, bet Latvijā nav zināms cik tālu viņš varētu tikt.
Velviens moments mani sarūgtināja, ka viņš dzīvo bērnunamā.
Viņš vēlējās lai uzņemju velvienu video par viņu lai kautcik viņs paliktu cilvēku pūlī saredzamāks, bet nebij speciālās aparatūras utt.
Biju pārsteigts viņu ieraugot un dzirdot viņa balsi. :)

Vel, ko gribējās piebilst: Uz viņu pelna naudu tieši manā ciematā pie skolas, viņš pats jautā draugiem cigaretes un kā par nožēlu viņam dod.
Bet par to arī ir jāmaksā, viņam nav nekādu kompleksu vispār, viņam saka nostājies pie skolas ieejas un noliek cepuri pie viņa un kā stāsta draugi starbrīdī minimālais cik var salasīt, tie ir 5Ls. Pa dienu ap 20~ Nu redz iespējams ar laiku aizbraukšu uz laukiem mēģināšu sataisīt kvalitatīvākus video lai puisis varētu kur izsisties, bet tamēr palīdziet viņam mazliet, spiežam ieteikt draugiem, ja ir tweitter un facebook vēlams arī to izdarīt. :)

Paldies, ka veltijāt savu laiku. Neaizmirstam uzspiest Like.









943 126 139 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 139

0/2000

vokālais pedagogs vai mūzikas skola būtu lieliska dāvana dzimšanas dienā, lai attīstītu talantu :)

0 0 atbildēt

gan jau Jelgavnieki viņu zin :D jauki sanāk! :)

0 0 atbildēt

sikajam vk super sanak !! + 

0 0 atbildēt

atceros viņu pirms kadiem 3 gadiem. dzivoja mana rajona. jau tad krievu gabalus riktigi labi dziedaja. skreju pakal telefonam, lai ierakstitu.  puika baigi pacelies.

0 0 atbildēt

tik labs

1 1 atbildēt

VECS

0 0 atbildēt
Tirlinš
0 0 atbildēt

nav jau svarigi , ko calitis dzied, kat vai ta butu madonnas dziesma, bet calitim ir ieksas un redz,ka savos 13 ir attistijis anglu valodu un dejotprases un vinjam vismaz ir nodarbes, neskaitot tos sliktos ieradumus.vinjam ir ko darit un ir kas labs ko darit, neka citi sez pie neta un audze pakaljas. tadu cilveku vajag pamanit un novertet un pamanit, nevis msieties un nirgaties.cerams vins sevi paradis emotion

0 0 atbildēt

Tas puisītis ir saspiedies! kāda jēga pacelt tādu rakstu?!

0 0 atbildēt

vajadzētu viņam vienu normālu video uztaisīt bez tiem komentāriem pa vidu,tad jau būtu youtuba hits

0 0 atbildēt

pat nav vārdu ko teikt par šo sīko

0 0 atbildēt

Lai pamēģina paši tā nodziedāt,nevis tur varoņi rēc no mallas. 

Mazais malaicis,cepuri nost! emotion

0 0 atbildēt

Bijis! -

1 1 atbildēt

balss luzums vel japarcie6

0 0 atbildēt

ololoo es zinu šos video, tos filmēja mans draugs Jelgavā :> puika baigi forši dzied ;D

1 1 atbildēt

būtu kaukā nepieklājīgi neielikt mīnusu.

2 2 atbildēt

Ja vēlās ko sasniegt un tikt tālāk, tad nāksies rīt kritiku un dzīvot ar to, jo bez tās nekas nenotiek, īpaši, ja kaut kas ir saistīts ar mūziku. Zinām, jau kā Bībers tika mūzikas pasaulē, ar nieka youtube video un pareizi vien saka daudzas slavenības, ka nav godīgi, kad mazs, nepieredzējis puisis, kļūst slavens, bagāts tikai dēļ dažiem nieka video un kaut kāda repera paplātes ko dāvājā Bīberam, lai tikai pelnītu tam naudu. Tas nav normāli un tas nav godīgi, ka daži dara gadiem un ar talantu, lai ko sasniegtu, iegūtu, bet kāds ar stulbiem video. Viegla slava, bagātība iegūta un zelta uzmanība tādiem Bīberiem un Bīberveidīgajiem noteikti nav pelnīta un godam sasniegta...

0 0 atbildēt

Un... Šeit ir Latvija, te nav nekāda lielā iespēju zeme ASV, kur viss ir savādāk un tur dzīve ir pavisam savādāka. Mūsējie mūziķi paliek bez uzmanības, neko nenopelna un tiek noēsti dzīvi, jo tiem tiek bērta virsū tikai kritika un nicinājums. Un iespējams labi vien ir, ka Latvijā nesāk kaukt visādi bez talanta bagātnieku tarakāni... (bērni)...

0 0 atbildēt

man gan vairāk atgādina MJ vai vnk melnādaino :D

 un  viņam vajag mūziku vai arī sāk izklausīties pēc kaķa, kam uzkāpts uz astes.

0 0 atbildēt

Čalīts jau smuki dzied, bet nesaprotu kādēļ kaut kāda trapcore te kaut ko sāk kunkstēt par īsto džastinu bīberu? emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »