local-stats-pixel fb-conv-api

ACTA Latvijā!98

656 7

Arī Latvijas vēstnieks Japānā Pēteris Vaivars ceturtdien Tokijā Latvijas valdības vārdā parakstījis Viltošanas novēršanas tirdzniecības nolīgumu jeb ACTA, kura mērķis ir apvienot vairāku valstu spēkus cīņā pret intelektuālā īpašuma tiesību pārkāpumiem. Lai gan ACTA mērķis cīnīties ar visiem iespējamiem preču viltojumiem daudzās nozarēs, ieceri asi kritizēja interneta vārda brīvības aizstāvji, kuri līgumā saskata pilsonisko brīvību ierobežošanu.

"Acta" ir līdzīga "Stop Online Piracy Act" (SOPA) likumam, kura pieņemšanu pagājušajā nedēļā ASV likumdevēji atlika pēc tam, kad tiešsaistes enciklopēdija "Wikipedia" un interneta pakalpojumu sniedzēja "Google" protestējot uz diennakti daļēji bloķēja savu darbību.

NOST AR ACTA!!!!
http://www.spoki.lv/profils/rockhopper





656 7 98 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 98

0/2000
0 0 atbildēt

Anonymous kopā ar Wiki, Google u.c. ir spēks! 

0 0 atbildēt

Mums ir jāseko Polijas piemēram! Ir jāprotestē! Tas ir cilvēktiesību pārkāpums kas var novest mūs pie visa 20 gadu garumā vāktā zaudēšanas! Aizliegs internetu, nebūs vārda brīvības! Viss sākas ar cenzūru! Komunisma genocīdi sākās ar cenzūtu, nacisma genocīdi sākās ar cenzūru, viss sākas ar cenzūru! Pirātisms ir slikts, jā, bet tas nav nekas salīdzinājumā ar personīgās telpas zaudēšanu! Ja mēs necīnīsimies par taisnību, un savām tiesībām tad neviens cits to nedarīs! Mums vajag kādu kas spētu skaļi pateikt kad un kur protestēt, un ,tieciet man, būs kas protestē! Un kā vēl būs! Un nejau tikai spoki cietīs ja mēs necīnīsimies! Internerts viss tiks IZNĪCINĀTS!

0 1 atbildēt

Nu blja...Nepietiek ka sopa piš visu vēl Latviešiem jakopē no Amerikas un jautaisa ACTA...FFS

0 1 atbildēt

kvā, kvā all day long, sasodīts.

1 2 atbildēt

2012. gads....

Gals tuvojas.

0 2 atbildēt

Uz tevi jau nevienam nestāv. 

1 3 atbildēt

Tu gultā esi lupata. 

1 3 atbildēt

Uz tavas mātes. 

1 3 atbildēt
Zin avatarsZin

idioti par sho teemu paklaigas 2 meneshus un vis buus kaaa parasti... (tas par komentetaajiem)... PEACE, neskaidrosh vairs, taapat kreisiem youtube video ar maksimaliem parspilejumiem te 90 % vairaak tic...

P.s. noskataties veel "the revenge of the electric car" un pablaustaties par to un launajiem naftas magnaatiem  pirms "kjipa internets noblokjeets"

0 3 atbildēt

Un tu arī esi daune (: 

1 4 atbildēt

emotion 

0 4 atbildēt
« 1  2  3  4 »