local-stats-pixel fb-conv-api

ACTA Latvijā!98

656 7

Arī Latvijas vēstnieks Japānā Pēteris Vaivars ceturtdien Tokijā Latvijas valdības vārdā parakstījis Viltošanas novēršanas tirdzniecības nolīgumu jeb ACTA, kura mērķis ir apvienot vairāku valstu spēkus cīņā pret intelektuālā īpašuma tiesību pārkāpumiem. Lai gan ACTA mērķis cīnīties ar visiem iespējamiem preču viltojumiem daudzās nozarēs, ieceri asi kritizēja interneta vārda brīvības aizstāvji, kuri līgumā saskata pilsonisko brīvību ierobežošanu.

"Acta" ir līdzīga "Stop Online Piracy Act" (SOPA) likumam, kura pieņemšanu pagājušajā nedēļā ASV likumdevēji atlika pēc tam, kad tiešsaistes enciklopēdija "Wikipedia" un interneta pakalpojumu sniedzēja "Google" protestējot uz diennakti daļēji bloķēja savu darbību.

NOST AR ACTA!!!!
http://www.spoki.lv/profils/rockhopper





656 7 98 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 98

0/2000

Tā notiek, kad "pie ruļļiem" ir cilvēki bez izglītības un vispār kaut kāda veida saprašanas attiecīgajā jomā! emotion

Demokrātija tiek pamazām norakta un katrs cenšas sagrābt, ko vien var - lai tā būtu nauda, vara vai citi labumi, tāpēc arī tur muti... emotion

0 0 atbildēt

Viens ar luppam uz putam aizstaveja savu Latviju un teica ka taa neakad nepinems shos un Asv paklaju nealizis :D japiesakas atrak lai inplante tos suda chipus nebus rinda pec gada jastav..

0 0 atbildēt

Tie nojūgušies kretīni galīgi sāk zaudēt mēra sajūtu.

0 0 atbildēt

Savi + savi -..No kuras puses skatās..

0 0 atbildēt

un šādi tika sagrauta Ķīnas ekonomika

0 0 atbildēt

actanal :D

0 0 atbildēt

pilnīgi poh.

0 0 atbildēt

Tak anonymous lauzh visu nahren ara.. zbis. eiropas majaslapu ar megina nonest. ja jau nasu uzlauza. fbi.gov utt.. tad talak bus pishec

0 0 atbildēt

Anonymous kopā ar Wiki, Google u.c. ir spēks! 

0 0 atbildēt

Par vēlu.. Gaidu kad ISP atlsēgs netu tagad emotion

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

BALSOJIET  PRET!

https://secure.avaaz.org/en/eu_save_the_internet_spread/?slideshow

P.S. Jautājums - es zinu, ka Latvijā arī tiek rīkotas anti- ACTA balsošana, varbūt kāds var iedot linku? Svarīgi, lai latvieši arī "sapošas" - parādīt, ka mums arī rūp korumpētu naudas maisu nedarbi!

0 0 atbildēt

Protests pret ACTA, 13. februārī, 13:00,  Rīgā pie Ministru kabineta (Brīvības 36).

0 0 atbildēt

ko tu pīpē, es arī gribu :D

0 0 atbildēt

Tā kā mūsējos 50 deputātus pa lēto jau piekukuļoja nāksies vien mums pašiem visu mainīt, savācam 10000 parakstus un atceļam šo likumu.

http://manabalss.lv/stop-acta/show ;  + iepostojiet savos facebook accountos uz šo linku atsauci, lai visi sabalsojam par kaut vai šo, besī , ka valsts šitā slepeni darbojas PRET mums un mūsu tiesībām!

0 0 atbildēt

JĀIET IELĀS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 atbildēt

Jau kāds 10ais raksts ar vienu un to pašu saturu.. Izdomājat ko jaunu. Būtu kāds gudrs cilvēks uztaisījis likumprojekta izmaiņas, kas nepieļautu neko šādu un ielicis manabalss.lv un lai tauta izsaka savu viedokli..

0 0 atbildēt

Atkal tā SOPA uzdarbojas!

1 1 atbildēt

Tu izveidoji to video tikai, lai varētu ielikt to dziesmu vai ne? :D

0 0 atbildēt

Ņja...šis process jau velkās lopš pagājušā gada rudens. Gāja runa ka tas būs tikai štatos, bet lasot jau citas ziņas, un vēl šo, jāsāk domāt ko pie neta vispār darīšu, jo SOPA acēla un tgd ir PIPA! Ja tā tad sanāk, TAD IR RIKTĪGĀS AUZAS.

Varam aizmirst piemēram par Youtube, Twitter, Google u.c. adresēm. Un Spoki.lv arī nebūs izņēmums ar visiem šiem materiāliem bildēm, video.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »