local-stats-pixel fb-conv-api

Vai mēs esam vieni?73

646 3

Mūsu galaktikā ir kādi 400 miljardi zvaigžņu, bet redzamajā visumā, vismaz tik pat daudz citu galaktiku. Pateicoties neseniem atklājumiem, zinātnieki uzskata, ka ap nospiedoši lielāko daļu no šīm zvaigznēm riņķo planētas un daudzas no tām ir līdzīgas mūsējai. Mūsu galaktikā vien, aptuveni 40 miljardu planētu varētu būt Zemes izmēra un glabāt dzīvības šūpuli – šķidru ūdeni. Vai šie skaitļi ir pārāk lieli, lai mēs uzskatītu sevi par unikāliem, vienīgajiem šī visuma inteliģentajiem iedzīvotājiem?



646 3 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

Priki man aizbrauca!!! lai nerastos lieki jautajumi par infu! tvaiks mani negaida, jelgava nee, d - pils ari ne.. Jo nav to vertas manas acis... Es psihenes pats lienu meklet sadus fruktus ka es... Ja ir sie dirseji kas netic,,, saku tiem uz reiz - Zinu ko melshu, zinu ko dirsu... Bez naida kurinasanas.. Jo es ari neeesmu kaut kads jukusais! Raxtiba neliecina par manu intiligenci, bet gan thnikas problemam... Dators netirs!!!

0 0 atbildēt
Visi kas atkal šeit nezin kāpēc piepin Dievu - ja tic Senajai Ēģiptei, Persijai, Antīkajai Grieķijai, tad Dievs ir domāts citplanētietis, jo daudz kur pieminēts, ka no debesīm nolaidusies zelta ratnīca no kiras izkāpuši dievi. Pēc šā loģiski domājot nozīmē, ka Dievs no bībeles un mitoloģijām mūsdienās var tikt traktēts kā citplanētietis.
0 0 atbildēt

Samierinities mēs esam vienīgie. Mēs nomirsim un būs melna bilde. Mūs neglābs ne ciplanētieši, ne muhameds, ne dievs. Mēs visi pastāvam matriksā, mēs esam augi, kuri izaugs un tad tiks novākta no mums raža. Tā mēs esam audzināti un tā ir iekārtota šī pasaule. 

1 1 atbildēt

Episks raksts! emotion

0 0 atbildēt

Patiesība ir TUR ārā.

0 0 atbildēt

man liekas, kā tā ir tikai amerikāņu dezinformācijas kampaņa, lai viņi varētu laist visādas apaļas lidmašīniņas no arēnas 51 ,galvenais,lai visi domātu,ka tie ir kautkādi citplanētieši.

Par tām apaļajām lidmašīnām.

Kad beidzās WW2 , amerikāņi aizveda daudzus vācu zinātniekus(viņi bija izveidojuši prototipus apaļajām lidmašīnām) uz arēnu 51 (operation Paperclip),kur tie turpināja veidot šīs lidmašīnas

0 1 atbildēt
Mēs neesam vieni.
0 1 atbildēt

Ka neka Harija potera medala man ir godam nopelnita....

0 1 atbildēt

domāt ka mēs esam vienīgie visumā , domāt ka nepastāv debesis un elle , noliegt garu esamību

ja cilvēks to visu noliedz viņš ir ļoti NAIVS UN VSP TĀDUS CILVĒKUS NESAPROTU ... kā var to visu noliegt ....

11 13 atbildēt

Tak bļin ticat kam gribat kam nē... Ticība ir vienīgā kas vispār ļāvusi tik tālu attīstīties, ticad Dievam, kokam da vienalga kam, kvai NLO, ja neticētu nekam , da huļi mēs te vispār esam tikai 100 gadus, nosprāgt un miers, piedevām es neiebraucu komentāros,raksts ir pa NLO, nevis ticībām ...

0 2 atbildēt
pārgudrie
1 3 atbildēt