local-stats-pixel fb-conv-api

Spīdzināšana cauri gadsimtiem. 1.daļa. (46 šaušalīgi - baismīgi moku veidi!)117

3292 19

Sāpes, mokas un spīdzināšana cauri gadsimtiem. Labākais un plašākais raksts spokos par spīdzināšanu! 1.daļa - 46 moku veidi un ļoti plaši apraksti.

Dauzi baismīgi spīdzināšanas veidi. 46 - moku un spīdzināšanas veidi.

Spīdzināšana un nāves sods viduslaikos ir pavisam ikdienišķa parādība, viscienījamākais tā veids ir galvas nociršana ar zobenu, ko parasti piespriež muižniekiem. Visbiežāk kā soda mēru piemēro kāršanu, parasti zagļiem un laupītājiem. Burvjus, ķecerus un zaimotājus parasti sadedzina; naudas viltotājiem lej rīklē šķidru izkausētu svinu; sazvērniekus soda ar pagarinātu sodu - vai nu pamazām nocērt pa loceklim, vai arī sarausta ar zirgiem. Par medīšanu svešos īpašumos nocērt roku, eksistē arī pārkāpumi, par kuriem izdur acis. Vecāku slepkavam dzīvam izgriež sirdi no krūtīm. Par dažādiem miesas bojājumiem parasti jāmaksā noteikta naudas summa, kas ir atšķirīga katras kārtas pārstāvjiem. Viens no visbiežākajiem pārkāpumiem ir izvarošanas, kas bieži notiek arī grupveidā, tomēr šo pārkāpumu pārāk bargi nesoda, jo tas pat tiek uzskatīts par sava veida pierādījumu tam, ka puisis beidzot ir kļuvis par īstu vīrieti. Savādāk ir tad, ja izvaro kādu augstdzimušu sievieti. Viduslaikos tiesā arī dzīvniekus, piemēram, Francijā, Orleānā pakārta kāda cūka, kas saplosījusi zīdaini, kā arī sadedzināts kāds gailis kā sātana apsēsts, jo tas bija izdējis olu.

« 1  2  3  4  5 »
3292 19 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000

Cilvēks ir labāks velns par pašu velnu

0 0 atbildēt
Man ir ********* no viduslaikiem, nav brutāla, pat jauka. Ne visi viduslaiku "bērni" ir slimi, arī mūsdienās ir pilns ar slimiem cilvēkiem un arī mūsdienās notiek šausmu lietas, un dažas valsis pat pēc likuma.
0 0 atbildēt
Labrāt uzlaistu visu pasauli gaisā, lai viss šīs nenotiktu.
0 0 atbildēt

Es pat nelasīju.

0 0 atbildēt

nevara nepievienot favorītiememotion

0 0 atbildēt

Stūra mājas metodes daudz neatpalika no šeit minētā.

0 0 atbildēt
tadi bija sodi par likuma parkapsanu, un pasi bija vainigi pie ta, zel ka tadi ir atcelti. jo musdienas daudzi varmakas ir to pelnijusi.
1 2 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt

wtf pusei wnk nav apraksta, bet , ja tonenem vera labs raksts!!!

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »