local-stats-pixel fb-conv-api

Spīdzināšana cauri gadsimtiem. 1.daļa. (46 šaušalīgi - baismīgi moku veidi!)117

3292 19

Sāpes, mokas un spīdzināšana cauri gadsimtiem. Labākais un plašākais raksts spokos par spīdzināšanu! 1.daļa - 46 moku veidi un ļoti plaši apraksti.

Dauzi baismīgi spīdzināšanas veidi. 46 - moku un spīdzināšanas veidi.

Spīdzināšana un nāves sods viduslaikos ir pavisam ikdienišķa parādība, viscienījamākais tā veids ir galvas nociršana ar zobenu, ko parasti piespriež muižniekiem. Visbiežāk kā soda mēru piemēro kāršanu, parasti zagļiem un laupītājiem. Burvjus, ķecerus un zaimotājus parasti sadedzina; naudas viltotājiem lej rīklē šķidru izkausētu svinu; sazvērniekus soda ar pagarinātu sodu - vai nu pamazām nocērt pa loceklim, vai arī sarausta ar zirgiem. Par medīšanu svešos īpašumos nocērt roku, eksistē arī pārkāpumi, par kuriem izdur acis. Vecāku slepkavam dzīvam izgriež sirdi no krūtīm. Par dažādiem miesas bojājumiem parasti jāmaksā noteikta naudas summa, kas ir atšķirīga katras kārtas pārstāvjiem. Viens no visbiežākajiem pārkāpumiem ir izvarošanas, kas bieži notiek arī grupveidā, tomēr šo pārkāpumu pārāk bargi nesoda, jo tas pat tiek uzskatīts par sava veida pierādījumu tam, ka puisis beidzot ir kļuvis par īstu vīrieti. Savādāk ir tad, ja izvaro kādu augstdzimušu sievieti. Viduslaikos tiesā arī dzīvniekus, piemēram, Francijā, Orleānā pakārta kāda cūka, kas saplosījusi zīdaini, kā arī sadedzināts kāds gailis kā sātana apsēsts, jo tas bija izdējis olu.

« 1  2  3  4  5 »
3292 19 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000

Nevarēju visu noskatīties ,dažiem iedomājos ,kā izkatījās un nakts pasaciņa gatava ,man nav pretīgi no asinīm ,bet gan no tā ,kā tas tiek darīts un ,kad to visu izjūt un kādas ir sāpes ,protams citiem ir tā 10 sekundes un esi miris ,bet iedomājos ,kad tās 10 sekundes ir kā visa dzīve ,bet + ir pelnīts! 

4 0 atbildēt

Wow ! Citi autori no šitāda raksta būtu uztaisījuši 5 rakstus !! emotion

4 0 atbildēt

 Jā... Tie inkvizīcijas čaļi dažreiz bij tā aizrāvušies ar nevainīgu sieviešu dedzināšanu, ka dažos ciemos vairs nebija nevienas sievietes, jo visas gluži vienkārši bija sadedzinātas. 

 Vispār ir gadījiespar šo tēmu rakstīt referātu un tiešām atklājās, ka agrāk cilvēki bij vēl slimāki nekā tagad, jo tevi varēja notiesāt par visdīvainākajām lietām. Piemēram: kaut kāds džeks nolemj, ka viņam nepatīk sava kaimiņiene un apsūdz viņu par ti, kā šī nobūrusi viņa govi vai arī viņa vienkārši ir nedaudz frīkaina un, protams, pārējie taču neies liecināt pretējo, jo kurš gan labprātīgi iesaistīsies lietā kuras dēļ var zaudēt galvu (Par aizstāvēšanu tevi varēja apsūdzēt līdzdalībā visādās ķecirībās, ko pastrādājis aizstāvētais (vai arī apsūdzētais, man viss sajuka)).

 Bet jā... Atliek vie palasīt grāmatu ,,Latviešu buramie vārdi'', lai nonāktu pie secinājuma, ka šiem agrāk bijusi sasodīti laba zālīte, jo, lai redzēlu lidijošas laivas un ugunīgus pūķus, tiešām kaut kas ir jāpīpē.

3 0 atbildēt

beigās normāli noslinkoji emotion

3 0 atbildēt

 emotion 

4 1 atbildēt

Varbūt Bībeli sarasktīja cilvēks, nevis Dievs? Mož pietiks būt aunapierēm un ticēt, ka Dievs raksta grāmatas? 

3 0 atbildēt

Vienkārši izcils raksts! Viskvalitatīvākais raksts, ko esmu lasījusi kopš ... neatceros, kad ... Paldies!

3 0 atbildēt

Cik labi tomēr dzīvot mūslaikos, super raksts emotion

3 0 atbildēt

man patika, ok es saprotu, ka ir shausmigi daudz to riku, bet beigaas tieshi paradijaas daudzi verki par kuru eksistenci neko nezinaju un tiem pat nav aprakstu...vareji tos atstaat nakamajai dalai, ja jau uznaca nogurum beigaas...

3 0 atbildēt

mūsdienu sadomazohistiem dažas ierīces tīri labo varētu patikt :D 

3 0 atbildēt

31. Dzelzs būris zārks - kad tika atklāta Amerika, attīstījās arī pirātisms tajā galā. Un tieši tādos zārkos tika pakarināti ar nāvi sodītie pirāti pārējiem par biedinājumu. Jo aprakt būtu ātri, bet būrī karāsies ilgi, lai visi var apskatīt.

Tas ir ļoti detalizēti aprakstīts A.O. Ekskvemelina grāmatā "Amerikas pirāti" no sērijas "Apvārsnis" pirms kādiem 30 gadiem.

3 0 atbildēt

Nolādētie viduslaiki! un jobanijs cilvēks!  kur kko tādu var izdomāt ellē deg visi tie kas ir spīdzinājuši cilvēkus.

3 0 atbildēt

Mūsdienas arī visādi sūdi notiek ! 19.

Asumi zem nagiem un nagu raušana

Tagad baigi priecājies, ka nedzīvo tumšajos viduslaikos un ka visas šīs šausmas ir garām ? Tu rūgti maldies ! Šo spīdzināšanas metodi joprojām ļoti plaši mūsdienās izmanto daudzās valstīs ! Zem upura nagiem tiek bāzti asi priekšmeti, piemēram, bambusa kociņi vai naglas, kas bieži tiek iesisti ar āmura palīdzību, parasti šādā veidā tiek atrauti nagi. Visu laiku pasaulē visādas ļauans figņas notiek ....

3 0 atbildēt

Tev gan attēlu, gan dažās vietās teksts atkārtojās, kā arī pēdējā lappusē noslinkoji un neiztulkoji. Nu, bet ņemot vērā citu rakstu visnotaļ pieticīgos apmērus (tā lai pumpainajiem perdeļiem galviņa neatslēdzās vai nesākās negaidīta erekcija), tad +.

2 0 atbildēt
Cik gan cilvēki, var būt nežēlīgi. labi ka vairs nedzīvojam viduslaikos
2 0 atbildēt

Pa lielam-tas viss šodien pietrūkst.Laikā, kad visi zin savas tiesības, bet neviens nezin savus pienākumus-kādam noraut nagus būtu ĻOTI  izglītojoši!

4 2 atbildēt

Slimi! emotion

2 0 atbildēt
Laikam esmu mazohist
2 0 atbildēt
Maitas, ja cilvēks negrib ticēt kaut kādam dievam, tad kāpēc viņš jāsoda ar nāvi.
2 0 atbildēt

un vēl sūdzaties, ka sliktā pasaulē dzīvojat?

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »