local-stats-pixel fb-conv-api

Sātans vai eņģelis?127

1443 13
1443 13 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 127

0/2000

Protams tas ir labi ka ir izdomāts kā transplantēt orgānus bet jebkurai dzīvībai ir liela nozīme kā cilvēka tā arī suņa,

es nedomāju ka vi''s ir enģelis vai nelabais vienkāš ķirurgs kurš darija slikti lai būtu labi :D 

4 0 atbildēt

"Vai neskaitāmas dzīvnieku dzīvības ir tā vērtas, lai meklētu ceļus kā glābt kaut vienu cilvēka dzīvību?" nee, nav. Pasaulee jau sen ir daudz par daudz cilveeku.

5 2 atbildēt

ko ta tu iesaki - mēģināt eksperimentus uz cilvēkiem, izmantot laimes iespēju un nemēģināt un izmantot uzreiz vai nepacelt šo eksperimentu, gaidot kamēr mēs visi nosprāsim.

4 1 atbildēt

nedomāju, ka tas bija tā vērts

arī bez eksperimentiem uz dzīvniekiem būtu atklātas trasnplantācijas metodes. ja visu to darbu, ko iegulda dzīvnieku pētīšanā, lai veiktu uz viņiem eksperimentus un tad štukotu, kā to pielāgot cilvēkam un vai tas vispār būs iespējams, ieguldītu uzreiz cilvēka pētniecībā, medicīna būtu tikusi daudz tālāk. to apgalvo ļoti daudzi zinātnieki, kas tik labi pārzina savus dzīvniekus, ka jau sen ir viņiem izstrādājuši neskaitāmas vakcīnas pret aids, izārstējuši vēzi utt., bet šīs metodes cilvēkam nekā nav piemērojamas.

pateicoties šiem eksperimentiem daudzi ģeniāli prāti bez cilvēkam nozīmīgiem rezultātiem eksperimentē un nogalina nevainīgus dzīvniekus, lai gan varētu pievērsties cilvēka pētniecībai un tiešām veicināt medicīnas attīstību

4 1 atbildēt

Vienkārši slimi emotion

3 0 atbildēt

Bļin, suņi, kaķi, krievi...

Amerikāņi Rozvelā citplanētieti noķēra un eksperimentēja uz viņa, kas var būt trakāks? :D

4 1 atbildēt

sātans

3 0 atbildēt

 

 

tas naw ne satans ne engelis tas ir zinatnieks jo pasaule ir triis lietas kam  var ticeet sataniem engeliem dievam un zinatnei.

5 3 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Žēll man to sunīšu !! emotion

2 0 atbildēt

redzama speeciiga divkosiiba..lielaakaa dalja teelo baigos "zaljos", dziivnieku aizstaavjus,utt. nosoda un ko tik nedara..

bet VISI veelreiz- VVIISSII!!!! izmanto labumus nemaz nekurnot....ha ha..ar mutiiti vien maakat braukt.....nu ko ta juus lielie breeceeji-eijiet mezaa dziivot,zaru buudaa pie dabas,aarsteejieties ar teeju novilkumiem,un slaukiet celinju pa kuru ejat-lai skudras nesamiitu!

saubos vai kaads taa dara...ljoti LJOTI saubos...taa kaa juus te visi DIRSEEJINJI vien esat-dziivnieku aizstaavji...taa luuk..

5 3 atbildēt

pretīgs kretīns. nav normāli nogriezt viena suņa daļu, lai piešūtu otram. 

4 2 atbildēt

Sātans 

2 0 atbildēt

Dzīvnieki mums neko sliktu nav izdarījuši, lai atpakaļ saņemtu tādu attieksmi. Man ir ideja - davaj pedofilus, izvarotājus, slepkavas - šos te padarīsim par eksperimentu ''trusīšiem''. Viņi ir to pelnījuši, atšķirībā no dzīvām nevainīgām radībām.

2 0 atbildēt

Padomju laika kroplis, jeb sātans. Viņš to darīja vienkārši dēļ sava slimā prāta.LOL!

3 1 atbildēt

Jūs stulbie dzīvnieku aizstāvji, ja viņš tos eksperimentus nebūtu veicis, dažs labs no jums vispār nepastāvētu, tā kā aizverat mutes un padomājiet!!!! Es nesaku, ka nevajag pilnīgi tās aizstāvības lietas aizliegt,bet priekš medicīnas viss ir jādara, nevis priekš kautkādiem cacu sūdiem. Autoram ir godam nopelnīts ++

9 7 atbildēt

Vai neskaitāmas dzīvnieku dzīvības ir tā vērtas, lai meklētu ceļus kā glābt kaut vienu cilvēka dzīvību?

Atkariba kads cilveks jaglabj !!!

2 0 atbildēt

Un tagad uztaisi rakstu par ārstu, kurš ir reāli veicis šāda veida operācijas kā filmā The Human Centipede (First Sequence)?

2 0 atbildēt

Es domāju kad agrākos laikos, cilvēkiem ieintriģēja eksperimentēt.. un tas norisinājās diez ko bieži, ar citiem dzivniekiem un t.t.  Bet šo es neuzkatu par ļoti ļaunu dzivnieku spīdzināšanu... tomēr traki ir, bet tas ir pagājis un es ceru kad mūsdienās tādi eksperimenti nenorisinās.. moš kaut kur Ķīnā tur jau ir 4 galvaini pūķi. ;o 

2 0 atbildēt

Varēja pats sev otru galvu piešūt emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »