local-stats-pixel fb-conv-api

Kas kopīgs Hitleram un Putinam?56

867 11

Atbilde ir pavisam vienkārša- attieksme. Citiem vārdiem sakot- ko gribam, to darām!

Iegansts kādas teritorijas aneksijai bija izdomāts jau daudzus gadus atpakaļ, pagājušā gadsimta trīsdesmito gadu beigās, un to bez kautrēšanās izmantoja Hitlera vadītā Vācija.

867 11 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000
Fašisti bija Itāļi,Hitlers bija nacists, Putins ir komonists tāpat,kā Staļins,labāk salīdzini tos.
2 1 atbildēt

Nu vēsturē Putinam 10nieksemotion Paldies par rakstu!

0 0 atbildēt

Kādi Fakti?? Par to ka Putins un Hitlers ir sliktie, un Obama Merkele ir labie?? Vai kādi fakti? :D

0 0 atbildēt

Nu ja jau runa iet par jaunu teritoriju iekarošanu, tad paskatieties uz ASV un to karadarbību pēdējo 20 gadu laikā un tās karabāžu izvietošanu pasaulē un tad spriediet...

3 3 atbildēt

Reiz sensenos laikos uz ceļa satikās divi vīri. Viens kārns, otrs būdīgs. Ne viens ne otrs negrasījās dot ceļu. Kamēr būdīgais, pašpārliecināts un spēcīgs, krāmēja ar dūrēm, tikmēr otrs pretī vien spēja izvairīties, piesegties un lādēties. Vājākais vienmēr mēģinās izbraukt ar retoriku un jūtām.

 

No malas to visu noskatījās putniņš, kas beigās garlaikots aizlaidās prom. Viņš redzēja ikdienišķu situāciju dabā. Uzvar vienmēr stiprākais.

 

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

0 0 atbildēt

labs raksts, bet tagad uzraksti par amerikāņiem,kuri okupēja irāku, un daudzās citās valstīs ieveda marionešu režīmu

1 1 atbildēt

Sāka karot jo sāka nestāvēt?

1 1 atbildēt

Atradu rakstiņu par tēmu, kurš cepts jau 2011 gadā. http://spoki.tvnet.lv/vesture/Kas-ir-fasisms/348343

0 0 atbildēt

Mēs smejamies par Krieviju, Putinu.. bet cilvēki vel nesaprot laikam. Ja krievam kas nepatiks un aizklopēs tirgu ciet ar Latviju, tad ir viss. Tad latvieši varēs dziedāt tūdaliņ tādaliņ un kravāt koferus uz citu valsti. Latvija ir bijusi no laika gala tāda "*****a" kurš nāk tas drāž. Ka tik kādam dirsā ielīst. Un vispār cik mēs varam teikt kad musu radi ir latvieši?? Te bija zviedri, vācieši, krievi. Man šķiet kad tīrs latvietis ir tikai iedomās palicis. Kāpēc Putins tā var rīkoties? Jo viņam tā pat neviens neko neizdarīs! Obama? Pff.. Visus tos gadus amerikā melnos šāva ārā un tagad iebāzts par "direktoru". Vienkārši līdz tam ir jaaizdomājas kad krievs kontrolē eiropu. patīk vai nē, bet visur viņš stāv aiz muguras. Bet latviešu tautai jau raksturīgi ir tas pasmieties par citiem, lai gan paši neesam labāki. 

2 3 atbildēt

nekas kopīgs, tikai sekss.

1 2 atbildēt

nekā kopīga. Gitļers narmaļnijs pacans bija, a Puķins i lox.

0 2 atbildēt

Viņi visu dara pareizi.

1 3 atbildēt

Nesalīdzināmi cilvēki.

0 2 atbildēt

Pilnīgi nepareizs raksts ar pilnīgi nepareizu domāšanu.... Autors kļūdās praktiski visās jomās.. Un tas ir tapēc ka Autors nevar objektīvi spriest jo gluži vienkārši jau ir nost'jās kāda pusē... Lai par tādām lietām varētu spriest objektīvi ir jāmēģina spriest pilnīgi neitrāli, nedz kādu aizstāvot, nedz nopeļot... Un tas pats ir arī mūsu masmēdekļos, kur būtībā sanāk ka Hitlers sāka karu Eiropā tapēc ka viņš bija ļauns un viņam gribējās Ēbreju asinis nodzerties un Tagad Putins arī ir vienkārši Ļauns... Un tādus mēslus mums visiem baro, un mēs ticam, ka Krievi ir Sliktie Eiropa un ASV labie, Musulmaņi kuri gandrīz par Velti ļauj izzagt savu Naftu ir labie, tas nekas ka Tur nav demokrātijas, a Irāna ir sliktā...

Nezinu ja jums tāds izskaidrojums liekas sirdij tīkams un jūs tam ticiet, ok tad Ticiet ar...

2 4 atbildēt

Asv jau okupeja visu Eiropu un Austrumus-kurs tad vel var okupet tagad tos?

1 3 atbildēt

Kopigs saja lieta ir tas ka latviesi gan tad bija mulki gan tagad-tad tie ticeja Vacijas propogandai,tagad tie tic Amerikas propogandai.Man Krima dzivo draigi un Ukraina ari-tas maidans bij amerikas apmaksats un taja maidana cilvekus bidija uz nekartibam amerikas ,polijas un lietuvas izmaciti agenti,ta ka Ukrainu okupeja tiesi amerikas specdienesti Krimas del,jo galvena dala Ukraina ir Krima,bet nedabuja to tapec tie tadi pikti uz Krieviju un tadiem mulkiem ka Baltiesiem,Poliem pudere smadzenes caur vinu TV,bet Krima 80 % gribeja tikt vala no banditu Ukrainas kuras valdibu vini pat neieveleja,jo tie pasi parnema valsti un saka valdit.Ta ka pirms runat iesledziet smadzenes kaut vienu reizi muza un parunajiet a Ukraina un Krima dzivojosiem cilvekiem.

4 11 atbildēt

Debils raksts, vispar neko lidzigu nesaskatu !!

1 9 atbildēt