local-stats-pixel fb-conv-api

Kā ir būt sievietei?101

1118 10

Raksts būs par sieviešu uzvedību un garastāvokļa svārstībām hormonu svārstību ietekmē. Par eksperimentu nevarētu nosaukt, jo tas nav tāds vienreizējs pasākums, bet es piefiksēju, kas ar mani notiek.

Sākšu ar to, ka esmu sieviete, un es gribot negribot esmu piefiksējusi, ka visi joki par sieviešu neparedzamību un līdzību ar bitēm šajā ziņā ir balta patiesība. Protams, pamatskolā visiem anatomijā stāsta par to, kā sievietes organismā notiek hormonu svārstības, kā rezultātā vispār spēj funkcionēt reproduktīvā sistēma, bet es tikai tagad sāku piefiksēt, kas tā ir par totālu cūcību būt sievietei. Tas ir vienkārši neciešami.

Vienu dienu viss ir kārtībā, nākamā pamosties un zini, ka šodien būsi pēdējā kuce, jo kaut kas nezin kādēļ galvā liek uzvesties kā pēdējai maitai, citā dienā pamosties un gribas raudāt par katru +/- sentimentālu sīkumu, citā vienkārši nošaujiet, kā gribās seksu. Un tad atkal vienu dienu pamosties un ir nospļauties par visu un visiem. Sīkums tas būtu tikai tad, ja to varētu kaut kā kontrolēt, bet ne sūda nevar, var tikai pievaldīt mēli, lai nepamatoti neuzdirstu cilvēkiem un visādas citas muļķības nesastrādātu.

Mans mērķis, šo rakstu taisot, ir parādīt, ka sievietes nav vienkārši stulbas un kašķīgas būtnes, kam baigi patīk piekasīties visādiem sīkumiem, "nedot" un visādi citādi čakarēt smadzenes vīriešiem un arī citām sievietēm. Sieviešu uzvedību vāji kontrolējamā veidā ietekmē hormoni, kuri ir pirmkārt dažādi ķīmsiki elementi ķermenī, otrkārt, pastāvīgi maina savu koncentrāciju un līdz ar to iedarbību uz organismu. Tā ka - nevajag ņemt galvā savas otrās pusītes, ja zini, kura cikla nedēļa viņai ir. Tikai saprast, kāpēc tas tā ir. (Visām tas nav tik izteikti varbūt jūtams, bet zināmas pazīmes parasti stabilā ciklā izpaužas.)

PIE LIETAS

Pastāstīšu, kādas "fantasiskas" lietas notiek ar mani katru mēnesi katrā no cikla posmiem. (Pāris pirmajos attēlos redzamas hormonu svārstību līknes.) Došu katram posmam arī manuprāt iederīgu nosaukumu.

Gadu gaitā hormonu svārstības mainās, bet te aprakstīts visauglīgākais vecums.

Labāk vienkārši būt vīrietim. Tas tiešām ir vienkāršāk.

1118 10 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000

Es vienreiz, kritiskajās dienās, apraudājos, jo skatījos video, kur Šlesers raud. emotion Es biju tik *cionāla emotion

104 0 atbildēt

OMG

superīgs raksts

beidzot kkas normāls!

+ un fav.

74 1 atbildēt

katrai jau individuāli, bet pa lielam tā jau arī ir. un vēl feini uzrakstīts ;) plusēns tev ;)

57 1 atbildēt

Es mīlu sievietes, jo viņām ir pupi! emotion

62 14 atbildēt

nevis stulbās kuces posms,bet mazakuces posms 

(savējies sapratīs)

47 0 atbildēt

Šito izsniegt visiem vīriešiem, kā instrukciju sievietēm. 

44 0 atbildēt

sākumā bija tāds slinkums lasīt,bet pierunāju sevi un izlasīju un nenožēloju.labs raksts emotion

34 1 atbildēt

Norm. raksts- P.s.- ieliec vēl kādu rakstu piem. par ko meitenes visbiežāk gruzās :D lai vieglāk viņas izprast.

31 0 atbildēt

ļoti labs raksts! Man ar draudzene saka, lai neņemu galvā citreiz, ja viņa dusmojas vai raud ne par ko, jo vienkārši tas tā notiek un viss, ka neesot es neko noziedzies vai kā aizvainojis. Daba spēlējas ar sieviešu organismu visnotaļ dramatiski. laigan paskatoties uz to processu, tad laikam tās garastāvookļa izpausemes var būt saprotamas - teorētiski ,protams. Praktiski tas ir daudz grūtāk vieglu prātu uztverams gan pašai sievietei, gan vīrietim, kam ar to jāsaskaras.

30 0 atbildēt

vispār raksts godam, noteikt pelnījis vismaz  +200 plusu, jo te ļoti skaidri izskaidrots, bet GRIBU SEXU ir tikai 2 dienas, :((

30 1 atbildēt

Lai džeki palasa un beidz mūs uzskatīt par prātā atpalikušām. Mēs vienkārši esam saulītes (kad guļam ar atņirgtiem zobiem pret sienu!) :D

28 0 atbildēt

Ļoti labs raksts, man jau galvā izveidojās maziņš sarakstiņš ar cilvēkiem, kam es šito aizsūtīšu un piespiedīšu izlasīt

16 0 atbildēt

i am a man - living like a boss. 

12 0 atbildēt

Es arī to visu neizrādu tā, ka citi varētu pateikt, kurā posmā esmu. Kontrolēju savu uzvedību, protams. Bet stāvēt tam pāri - nu es nespēju, sorry. Esmu ļoti *cionāla jebkurā posmā, un nepamatotas *cijas grauj manu psiholoģisko līdzsvaru.

9 0 atbildēt

eu kontrolētāj, CNS (centrālajā nervu sistēmā) ir augstākās smadzenes (galvas smadzenēs) un zemākās (muguras un dažas galvas smadzenēs). Zemākās nosaka beznosacījuma rīcības, jeb refleksus. Un tas ir tas, ko tieši tu nevari kontrolēt gribi vai nē. Tā pat kā tu nevari kontrolēt vai tev sitas sirds vai nē.

7 0 atbildēt

Jā, mēs esam foršas.

5 0 atbildēt

uhū tik labi uztais'ts raksts, and true. sso trueemotion

7 2 atbildēt

Tik paties raksts, patika, ka viss tā pa posmiem sarakstīts. Personīgi, man ir ļoti līdzīgi kā raksta autorei. Nezinu kā citām, bet man, piemēram, 8 dienas domas grozas ap seksu, turklāt 3 dienas pirms mēnešreizēm bonusā nāk arī sapņi par seksu, kuri turpinās vēl  3 dienas.

4 0 atbildēt

+ :)))))))

Ļoti interesants raksts. Tagad būs tikai jasalīdzinā kā manas draudzenes uzvedība atbilst šim, jo viņai arī mēdz būt tādas krasas garstāvokļa maiņas ne no kā. Tomēr žēl, ka meitenēm hormoni tā jauc dzīvi :(

4 0 atbildēt

Paldies, jauks raksts, man arii kaa puisim bija interesanti + tev :)

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »