local-stats-pixel fb-conv-api

Ja pārplīst...157

2081 87

emotion Šodien, cerot uzrīkot kārtējo braucienu apkārt karjerām, sanāca neliela vilšanās. Izrādās, ka vecajam škoļņikam bija pušu kamera un kaut kur pazudušas bremzes. Takā vasara ir priekšā, nolēmu, ka būtu aktuāli iemācīties *PAREIZI līmēt kameru, pēc senču metodēm. Raksts nav domāts pilnīgiem dundukiem, bet gan cilvēkiem, kuri vēlas pilnveidot savas prasmes un pablatot mammas vai rajona čomaku priekšā.

Sāksim ar to, kas nepieciešams.

2081 87 157 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 157

0/2000

nebutu labak atveris!

1 0 atbildēt

Ja pārplīst tad ir pipec emotion

1 0 atbildēt

duh... pilsētnieki. vajag, redz, speciālus ielāpus pirkt un tērēt naudu. x) Pietiek ar vecu kameru. No tās nogriež gabaliņu, uzlīmē, viss turās. Vēl varu piesieties pie tiem vajadzīgajiem instrumentiem. Ja rokas līkas, ar neasu priekšmetu arī var pārdurt kameru. benzīns... priekš kam? Nekad neesmu ar benzīnu tīrījis kameru. Parasti ar smilšpapīru nobraucu un nekādu problēmu. Skrūvspīles.. eh.. Pietiek uz pāris minūtēm uzmest ķieģeli uz kameras, lai sacietē un viss.

Par 8. bildi. "jo ar ausi noteikt caruma vietu ir neprecīzi un grūti." Ja atrod caurumu, kā tas var būt neprecīzi. Ja vajag līmēt, tad es tikai ar ausi, jo slapjumā pēc tam jāčakarējas ar slapju kameru. Ar ausi ir viegli atrast. Jūti, kur pūš un tad tajā vietā +/- ar pirkstiem mēģini staipīt to kameru un tad jau redzēsi, kur tas caurums ir. Nav grūti.

Un es kameras esmu līmējis pietiekami daudz. Ne tikai sev, bet citiem arī, tā kā nevajag mēģināt man iestāstīt, ka es muļķības stāstu. :P

1 0 atbildēt

Aizmirsi par smilšpapīrīti. emotion

Pirms līmes, kamera viegli jāparīvē ar smilšpapīrīti.

3 2 atbildēt

tādi analfabēti vēl nēsam lai nezinātu kā to izdarīt

1 0 atbildēt

Raksts ir labs, un var ierēkt :DD

1 0 atbildēt

wahah, a man jau likaasxD...

2 1 atbildēt
smg avatarssmg

Diezvai kādam vajag pamācību, kā salimēt kameru... un tie ielāpi ko veikalā var nopirkt ir sūdi .... Labak paņem nogriez gabaliņu no vecas kameras , noslipe bik gludenu ar smalko smilšpapīru , lai būtu lidzens un tik bliez līmi virsū... redz es to visu uzrkastiju viena teikumā , ko tu vesalā rakstā.... p.s nenoderēs nevienam.

3 2 atbildēt

:D

1 0 atbildēt

Beigas gan ir sajukušas! emotion

1 0 atbildēt

Reiz, kad pa rokai nebija nekā no rakstā minētā, ļoti labi noderēja pildspalva, kartona gabaliņš un momentlīme. Gandrīz (gandrīz neskaitās) divas vasaras noturējās.

1 0 atbildēt

Piepisejs... ;D

1 0 atbildēt

Ideāli!!!emotion

1 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

1 0 atbildēt

Ar, to, kur nav viršu plēvītes. Tā ir tā puse no kuras tu nolpēs foliju.

1 0 atbildēt

bla

1 0 atbildēt

līmi vajag uzklāt plānā kārtiņā un ielāpu uzlikt, un kārtīgi izsspaidīt. nevajag nekādus dēļus un to sūdu :D

1 0 atbildēt

VēēēēL!!!!!!

 

tā kā man patīk čakarēties ar visādiem sīkumiem, labot,lauzt un "sīkajam kverplim" ar kamera pārplēsta tad lūdzu ieliec vēl vienu rakstu :)

0 0 atbildēt

Pēc pieredzes varu teikt to ka veikala ielāpi NEKAM neder. Ok jā varbūt ja tu to riteni stum pēctam pie rokas tad tev tā riepa turēsies kopā...

Bet daudz labāku veidu te jau citi minēja komentos tpc neatkārtošos..;D

0 0 atbildēt

Pats lipinu ar kurpju līmi (kkāds krievu ražojums pa 50 saņikiem 80 gramīgais iepakojums) un veca kamera.  Visu šito apmēram kā rakstā izdara izņ*t attaukošanu un spīlēšanu, kā vietā var izmantot kārtīgu saspiešanu apliekot ielāpoto vietu ap rāmi  un pievelkot uz kādu pus minūti. Nost riepu montēju ar bortējamajām lāpstiņām (Tām, kas nāk komplektā IŽ Ju5, jo ar velo lāpstiņām nevar neko izdarīt) vai arī Anlenam ar pirkstiem, jo tam ir saklās dandzes...

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »