local-stats-pixel fb-conv-api

8 zinātnei neatbildāmi jautājumi116

2932 20

Tu neticēsi, bet zinātniekiem nav atbilžu uz tik vienkāršiem jautājumiem! Tie šķiet idiotiski vienkārši, taču sagādā milzu mokas pasaules gudrākajiem prātiem.

2932 20 116 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 116

0/2000

1. Mēs guļam tāpēc kad vajag iet uz skolu. emotion Neskaitas tikai brīvdienās... :D

1 0 atbildēt

++ par interesantu rakstu un 4. bildi

1 0 atbildēt

1,6,8  ir aptuveni nedaudz patiesi, bet ar ar tā teikt piebildi. Pārējie ir ABSOLŪTAS muļķības.

1. Drīzāk meigs ir smadzeņu atpūtas un "shut down for maintenance" laiks. Konkrētu precīzu iemeslu nevar pateikt, jo miega laikā notiek ļoti daudzas lietas.

6. Principā ir pārdesmit tūkstoši lielo, mazo dzīvnieku un  zivju, kas ir neatklātas + milijoniem baktēriju un vīrusu sugas, kas dzīvo ūdenī. Bet tas nav pārsteidzoši, ja rēķinām, ka cilvēks pieraksta sistemātiski dzīvniekus tik pēdējos 200 gadus.. 

8.. Kā darbojas zin ar gandrīz 100% precizitāti.. Kapēc? tas ir cits jautājums. Ilgi domāja, ka pie vainas ir Higgsa bozons, diemžēl tad jau CERNam viņu vajadzēja atrast. 

1 0 atbildēt

3. Zinātnei viegli atbildams jautājums, ja vien ir interese fizkā vai vismaz fizikālajā ķīmijā. 4. Arī, zinot fiziku, to var diezgan viegli izskaidrot. Teorētiski, ja sanāk ideāli precīzi novietot smaguma centrus, tad velosipēds nekritīs arī stāvot uz vietas (bet tas ir uzdevums tiem, kam ir daudz laika). 7. Domāju, var atbildēt uz jautājumu, cik gara ir krasta līnija, ja sākumā atbild uz jautājumu, cik prezīcu atbildi vēlies saņemt. 8. Kā var nebūt ne jausmas, kā gravitācija darbojas, ja tā jau sen ir aprakstīta gan teorētiski, gan matemātiski? Un, jāsaka, gravitācija (ķermeņu/daļiņu savstarpēja pievilkšanās) piemīt pat molekulām un atomiem (London/Van der Waals Forces - domāju šiem arī var atrast vai vismaz izdomāt vienādojumus). Un tas, ka viens spēks ir vājāks pār kādu citu spēku, nenozīmē, ka tagad tas ir vispār "bezspēcīgs", zinātnieki to taču saprot, ne? Ja tā pavisam vienkārši runā, kas par daudz, tas par skādi, kaut kāds super stiprais spēks taču vispār visu visumu kopā pļeckā savilktu :D

3 2 atbildēt

par tiem riteniem gan skan dīvaini, tā s tažu negāžas dēļ inerces (objekts cenšas saglabāt esošo stāvokli un lai to mainītu jāpieliek spēks..nu toistj stāvošu jāizkustina un to kas kustās jāaptur, takā berze nav pietiekama lai apturētu riteni tas turpina kustēties..man liekas elementāri).. kautkāds tur 2 Ņūtona likums laikam bija..

1 0 atbildēt

Par to, kapēc ledus slīd, mums fizikas skolotāja pagāšgad stāstīja. Es gan vairs neatceros, ko īsti, bet ledus slīdēšana ir izskaidrota.

1 0 atbildēt

3. jo gludāka virsma(bez nanoskopiskā bedrēm kalniem), jo slidenāka virsma

es esmu ģēnijs

1 0 atbildēt

JO TĀ VIENKĀRŠI IR  emotion 

1 0 atbildēt

no krienes ie ņemta informācija? emotion

0 0 atbildēt

patika. :)

0 0 atbildēt

Aizmirsāt pievienot nr. 9 :D

9. Kā kamene var lidot ? Kamenes svars ir 1,2 grami, spārnu atvēriens 0,7 cm. Pēc aerodinamikas likumiem tā nevar lidot, taču kamene neko nezina par aerodinamiku, tādēļ vienkārši ņem un lido!

Kamenei arī uzspļaut likumiem :D

0 0 atbildēt

Tad rodas jautājums..... pēc kādas idejas tika radīts velosipēds?

0 0 atbildēt

Labs raksts!emotion

0 0 atbildēt

līdz šim domāju, ka esmu stulbs, jo Solitare nespēju salikt vairāk kā 6 reizes pēc kārtas. emotion

0 0 atbildēt

JĒ es čakarēju zinātni emotion

0 0 atbildēt

piedrāzt zinātni, braucot ar riteni emotion

0 0 atbildēt

vispār spēli 5 bildē varr vnk vinēt,man pat viņu garlaicīgi bija spēlēt,bet es ja kas nemeloju!!!!

0 0 atbildēt

4. Pupi emotion

0 0 atbildēt
dea avatarsdea

Stilīgi .. Tagad biežāk braukšu ar velosipēdu. Vienkārši tāpat, lai ieriebtu zinātniekiem :D

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »