local-stats-pixel fb-conv-api

Viņu gribēja pazemot, BET internets izdarīja šo!147

3710 9

Tvitera sensācija ir atradies !! Internets atkal ir klāt brīdī, kad jādara labas lietas. Tas viss sākās tāpat kā visi citi interneta stāsti - ar fotogrāfiju. Kāds ievietoja šī puiša foto interneta vietnē 4chan. Vietā, kur cilvēki pilnīgi anonīmi ievieto, komentē un dalās ar bildēm.

Ieraksts pie foto bija šāds: "Pamanīju šo eksemplāru dejojot iepriekšējā nedēļā. Viņš pārstāja, kad redzēja, ka smejamies. " Vispirms .. eksemplārs? NOPIETNI?? Kāpēc vajag tik pazemojoši . . .

3710 9 147 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 147

0/2000

Sajūta zināma, bet nu nezinu, man butu lielaks kauns ja šitā meklēt sāktuemotion jo sakot godigi tur baigi izklausas kaa ironija pat ja labi domāts.

2 0 atbildēt

šo bildi redzēju vēl pirms visa šī trača, tiešām žēl džeka palika, jo var redzēt, cik ļoti viņam sāp ņirgāšanās.

2 0 atbildēt

Prātā ienaca viss sliktais ko esmu darijisemotion

2 0 atbildēt

Cilvēku stulbumu nevar diemžēl ietekmēt!

2 0 atbildēt

Pozitīvisma deva visai dienai!

2 0 atbildēt

Tas ir tik ļoti pozitīvi! emotion Kāda starpība, kā cilvēks izskatās, galvenais, ka viņš ir skaists iekšpusē! Skatoties uz pirmo bildi, kā viņu apsmēja, pilnīgi raudāt sagribējās, ļoti žēl palika, bet redz - atklājās, ka cilvēki mēdz būt arī cilvēcīgi!

2 0 atbildēt
Kapēc visi tie "kuiļa" komentāri ir anonīmi? Un vispār kapēc visi viens otru kritizē "ja tavs svars ir virs 40 kg tu esi aptaukojies izdzimtenis!!" un tā lielākā daļa cilvēku un tepat spokos arī... Ziabis es tiko izdomāju ka visi tie cilvēki kas raksta "kuiļa" komentārus ir iedomīgi idioti un būtu japiekauj :genius:
1 0 atbildēt

Varu piebilst, ka meitenes uzsāka naudas vākšanu, lai uzrīkotu kārtīgu dance party @ LA šim čalim un pēdejo 16 dienu laikā savākušas jau vairak kā 40k$ emotion Lielākā daļa no naudas jau ir ziedotas labdarībai (jo viņas sākumā lūdza daudz mazāku summu) emotion

1 0 atbildēt

Visas apsmiešanas sākas ar to, ka smējējs "kož", jo droši zin, ka viņam tā nesanāk. Vienkāršā valodā - skauž! Ja vēl skaudību noskalo ar alkoholu...

Šis raksts ir jāizlasa tiem vaukšķētājiem, kuri ir iedomājušies, ka cēlsirdība un līdzjūtība izmira vienlaicīgi ar bruņiniekiem emotion

1 0 atbildēt

Tam cilvekam tagad vairs nebus jakaunas par lieko svaru.

1 0 atbildēt

+

1 0 atbildēt

Pozitīvi. emotion

1 0 atbildēt

LOL cik var vienu un to pašu emotion

 

Ps: lai tik dejo

1 0 atbildēt
Neviens - šim rakstam...
1 0 atbildēt
Tāds čakars dēļ čalisa kurš nemāk dejot. xD da labi.
1 0 atbildēt

Prieks, ka pasaulē eksistē arī nudien lielisku cilvēku! emotion

1 0 atbildēt

žēl ka nav video kur party ir un viņs dejo emotion Nu žēl, ka cilvēks apaļāks ,kā mēs pārējie, bet kāds ir tāds ir galvenais, ka laba sirds! emotion

1 0 atbildēt

Skatos te tāds bariņš ar ''slaidajām sievietēm'' saradies, kas to tik vien dara, ka šito fun sized man nodirš. Kad vīrietim pasaka, ka viņš ir resns, tad tā normāla lieta, deram, ja būtu sieviete, tad būtu cita dziesma. Ejiet uz savām sporta zālēm un rijiet salātus, ja gribat, bet nedomājiet, ka jūs nu būsiet tās taisnās tiesas spriedējas!

1 0 atbildēt

Tādu sieviņu kā tevi kaut kur citur aizsūtīt! emotion Tu vari izstiepties vai saraties, bet ja bilvēks pats negribēs neko mainīt, tad tu tikai sev nervus bendēsi.

1 0 atbildēt

Laimīgas beigas būs ballīte! emotion Bet tā, protams, ka interneta troļļi mēdz aiziet pārāk tālu. Un sabiedrība kopumā ir neiecietīga pret visu, kas kaut nedaudz atšķiras. Kāda kuram daļa - rij kūkas vai ēd zāli. Tas nemaina faktu, ka apsmiet citus ir stulbi.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »