local-stats-pixel fb-conv-api

Viņu gribēja pazemot, BET internets izdarīja šo!147

3710 9

Tvitera sensācija ir atradies !! Internets atkal ir klāt brīdī, kad jādara labas lietas. Tas viss sākās tāpat kā visi citi interneta stāsti - ar fotogrāfiju. Kāds ievietoja šī puiša foto interneta vietnē 4chan. Vietā, kur cilvēki pilnīgi anonīmi ievieto, komentē un dalās ar bildēm.

Ieraksts pie foto bija šāds: "Pamanīju šo eksemplāru dejojot iepriekšējā nedēļā. Viņš pārstāja, kad redzēja, ka smejamies. " Vispirms .. eksemplārs? NOPIETNI?? Kāpēc vajag tik pazemojoši . . .

3710 9 147 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 147

0/2000

bēdīgi noskatīties. cilvēks cenšas izpriecāties bet par viņu smejas. un ne visiem ir tik laba vielmaiņa un nervi lai viņš būtu tievs. Nav viegli tā dzīvot kad par kādu smejas kad tu neesi tik tievs kā citi. Es zinu pats kā ir būt atstumtjam. Jūs visi lielie runātāji iedomājaties sevi viņa vietā. Vai iedomājaties ja jūs visus pēkšņi sāktu apsmiet par to, ka jūs esat tievi. Tas ar nebūtu tik viegli

5 0 atbildēt

Cik var šito rakstu bazt spokos, kādas 3 reizes jau toč ir bijis.

7 2 atbildēt

Ļoti aizkustinošs stāsts. Un šis ir tas, kā būtu jāstrādā internetam visu laiku - pasaule kļūtu par vienu lielisku vietu emotion

PALDIES PAR RAKSTU ♥

4 0 atbildēt

Ja vien Latvijaa taa notiktu. Neiespeejami.

4 0 atbildēt

Vairāk kā tikai raksts...

4 0 atbildēt

Tātad, tas resnais kuilis nav cilvēks, bet eksemplārs, un ir pelnījis izmiešanu internetā? emotion  Tipiski latvieši, neko labu, tikai sliktu spēj saskatīt (nerunāju par tiem, kuri raksta sakarīgus komentus) 

4 0 atbildēt
viens mīnuss :/
4 0 atbildēt

Cilvēkam nav jābūt tievam, lai justos laimīgi vai pilnvērtīgi. Sabiedrība nosaka standartus, tie kas tajos neierakstās vienmēr ies pret straumi un būs ''outsideri''

3 0 atbildēt
Raksta Twitter nevis Tviteremotion
7 4 atbildēt

What if it was all a setup? Pickup master, Level ∞ emotion

3 0 atbildēt

Paskatoties uz to bildi man vienkārši lūzt sirds iedomājoties, kā viņš jūtas, kad viņu apceļ visi.

3 0 atbildēt

Vai nav jauki? emotion

3 0 atbildēt

There is hope in this cruel world emotion

3 0 atbildēt
Cilvēkus nedrīkst apsmiet un nosodīt par to, kādi tie ir. Ļoti neglīti ir TIE cilvēki, KURI apsmej, jo patiesībā VIŅIEM ir vislielākās problēmas - TIEM nav sava dzīve, tāpēc lien citās!
3 0 atbildēt

šo bildi redzēju vēl pirms visa šī trača, tiešām žēl džeka palika, jo var redzēt, cik ļoti viņam sāp ņirgāšanās.

2 0 atbildēt

Sajūta zināma, bet nu nezinu, man butu lielaks kauns ja šitā meklēt sāktuemotion jo sakot godigi tur baigi izklausas kaa ironija pat ja labi domāts.

2 0 atbildēt

Tas ir tik ļoti pozitīvi! emotion Kāda starpība, kā cilvēks izskatās, galvenais, ka viņš ir skaists iekšpusē! Skatoties uz pirmo bildi, kā viņu apsmēja, pilnīgi raudāt sagribējās, ļoti žēl palika, bet redz - atklājās, ka cilvēki mēdz būt arī cilvēcīgi!

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Es tiešām nesaprotu, kas cilvēkiem pēdējā laikā ir noticis.. Agrāk cilvēki viens otram palīdzēja un bija kaut kāda iekšējā inteliģence, bet tagad... tagad ir mērīšanās ar ''krāniņiem'' domā ka ieliekot tādu bildi visiem būs smieklīgi un būs tā sakot ``KRUTS``, lai gan patiesībā visu acu priekšā paliek par mērgli. 

Tiešām prieks redzēt, ka dažiem cilvēkiem ir emocijas un velme palīdzēt emotion

2 0 atbildēt

Tiešām raisa patīkamas emocijas, prieks ka šim vīram tā sanāca. p.s. daudz ko var mācīties no šī stāsta emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »