local-stats-pixel fb-conv-api

Varbūt arī Tevi krāpj?72

392 34

Piedāvāju jums 10 dažādas situācijas, kas iespējams var norādīt uz to, ka jūsu mīļotais aizraujas ar citu!

Katrai sievietei IR JĀZINA šīs 10 krāpšanas pazīmes... Kāpēc? Tāpēc, ka veiksmīgas attiecības ir pamats labai laulībai. Dažreiz, kad esi kopā ar kādu jau ļoti ilgu laiku, nākas redzēt sava partnera ‘’neglīto pusi’’, kas var izvērsties arī krāpšanā, un visbiežāk tā arī notiek. Ja tas skar Tevi, un ja Tu neesi tam sagatavojusies morāli, tad šī situācija par pilnībā sagraut Tevi. Sāksim ar to, ka atklāšu šīs 10 pazīmes krāpšanā.

RAKSTS IR TULKOTS.

392 34 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://allwomenstalk.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

..cilvēki ir tik viegli atkožami. jau pēc skata vien var pateikt, kas katram galvā. visu iepriekšējo nedēļu runāju ar meitenēm un džekiem par attiecību tēmu, pat ar psiholoģi. ak, stulbie cilvēki. liekas, ka mūsdienās attiecības nevienam vairs nav vajadzīgas, jo visi visus grib krāpt un par to nejūtas vainīgi. utt.

0 0 atbildēt

nu ko lai saka... sievietes kas uzskata ka kkaads raksts var dot vertiigu info tb pazimes ka taa tiek kraapta, ir vnk stulbas kazas... shini gadijumaa raksta autore ir sieviete, man jaasaak domaat vai gadijumaa vinjas dziivee visas attieciibas nebeidzas deel kkaadas maanijas kas liek vinai domaat ka dzheks vinu kraapj? :D

Es domaju ka drizak sekoshana shaadaam pamaaciibaam ir vnk veelme atkratities no dzheka, vai vnk sevis mierinaashana... te taa rakstits, tatad kraapj, viss ir godiigi ka Es ari vinju kraapju. 

Ko varu pateikt - kaarteejie bulla suudi.

p.s.Tagad noteikti veel dabushu pa pakalu del saviem vardiem jo raksta autore admins, da man kkaa pajaat, bus vnk iemesls te vairs neradities un nelasit shadus rakstus kas nav pamatoti ar speeciigiem argumentiem. Der atcereties ka cilveki ir dazhaadi, tatad shitadas receptes galigi nekam neder. Tad sanaak ka dabuju drushku, a vinja man negrib atsuukaat tad vinja noteikti mani kraapj? :D 

Nee nu vismaz raksts ir peec taada principa taisits... varbut man ari uztaisit rakstu par pazimem kas liecina ka sieviete kraapj? Protams tas bus kartejais bullshits, bet izskatas ka te tas ir normali.

0 0 atbildēt

Pag.pag...tikai ne par tiem matiem.Uz mana pleca vienmēr nonāk sveši sieviešu mati... :D un neko sliktu neesmu darijis :D

0 0 atbildēt

Sazvērestībaas teorijas :D

0 0 atbildēt
Profila bildē izskatĀs simpātiska meitene , ceru ka tu savā puisī nemeklē tādas problēmas , jo ja meklē tad varētu būt kā tā ir lielā problēma jūsu dzīvē , ja vien tā problēma nav jau pārvērtusies par katastrofālu kļūdu. Saprotu ka tas tikai raksts ir , bet šis raksts izskatās pēc paranojas .
0 0 atbildēt

Labas ziņas!!! Sveiki visiem. Mani sauc Arabella, un es ceru, ka visiem bija laba diena. Esmu par to ļoti apmierināts, tāpēc es vēlos, lai visi zinātu, ko pravietis (prophetsolutiontemple@gmail.com) izdarīja manis un manas ģimenes labā. Man bija laimīga un klusa laulība ar diviem bērniem, kas vecāki par 5 gadiem. Mans vīrs bija pārāk burvīgs un gādīgs. Bet viss kļuva skābs, kad mans vīrs sāka to nolikt malā un atgriezties mājās vēlu vakarā. Es nekad nezināju, ka viņam ir romāns ar citu sievieti, viņš pārstāja pievērst uzmanību man un bērniem. Bija patiesi postoši un sirdi plosoši redzēt, kā mīlestība attālinās no mūsu ģimenes. Es sūdzējos savai draudzenei, kura iepazīstināja mani ar pravieša risinājumu, kas viņai palīdzēja, kaut kad es par to šaubījos, bet, tā kā biju izmisusi, sazinājos ar viņu, izstāstīju visu, teicu, ka viņš palīdzēs glābt manu laulību un atgriezīs manu vīru man 48 stundu laikā. Es to izdarīju un nodrošināju to, ko viņš lūdza, un viss!!!!!! Mans vīrs kādu nakti atnāca mājās raudādams, atvainodamies. Tas bija kā brīnums, it kā agrāk tas būtu burvīgs. Esmu tik laimīga, ka viņš palīdzēja glābt manu laulību, pateicoties pravieša risinājumam.

Necieš, kad ir risinājums. Jūs varat sazināties ar viņu, izmantojot: (prophetsolutiontemple@gmail.com)

.Viņš var arī palīdzēt ar sekojošo:

(1) JA VĒLATIES, LAI JŪSU BIJUŠĀ draudzene / DRAUGS ATGRIEZTIES PIE JUMS

(2) Ja vēlaties, lai jūsu laulātais ATGRIEZTIES

(3) JA VĒLATIES TIKT PAaugstināts AMATĀ

(4) Ja vēlaties, lai jūsu vīrietis vai sieviete mīlētu tikai jūs

(5) JA VĒLATIES BĒRNU (sterilu/sterilu)

(6) JA VĒLATIES BŪT BAGĀTS

(7) Ja vēlaties, lai vīrs/sieva būtu tavs uz visiem laikiem

(8) Laulības aizkavēšanās

(9) JA VĒLATIES UZVARĒT TIESAS LIETU

(10) Laulības saistības

(11) JA NESPĒJAT apaugļot SIEVIETI (sterilu)

(12) izārstēt visu veidu slimības

(13) pilnīga HIV/AIDS izārstēšana

Un vēl...

Sazinieties ar viņu tūlīt: (prophetsolutiontemple@gmail.com).

whatsapp number.+2348073001706

0 0 atbildēt

PILNĪGAS MUĻĶĪBAS RAXTA!:)))   VIDROŠĀKAIS VEIDS IR KONTROLMINETS...LAI REDZI SPERMAS DAUDZUMU!:)) JA DŽEKS IR NESEN NOKNIEBIES TAD TĀS IR MAZ UN ŪDEŅAINA..:))

BĻA NEVAJADZĒJA STĀSTĪT!:))

 

MAZĀ FAKĀ!

0 4 atbildēt
« 1  2  3 »