local-stats-pixel fb-conv-api

Varbūt arī Tevi krāpj?72

392 34

Piedāvāju jums 10 dažādas situācijas, kas iespējams var norādīt uz to, ka jūsu mīļotais aizraujas ar citu!

Katrai sievietei IR JĀZINA šīs 10 krāpšanas pazīmes... Kāpēc? Tāpēc, ka veiksmīgas attiecības ir pamats labai laulībai. Dažreiz, kad esi kopā ar kādu jau ļoti ilgu laiku, nākas redzēt sava partnera ‘’neglīto pusi’’, kas var izvērsties arī krāpšanā, un visbiežāk tā arī notiek. Ja tas skar Tevi, un ja Tu neesi tam sagatavojusies morāli, tad šī situācija par pilnībā sagraut Tevi. Sāksim ar to, ka atklāšu šīs 10 pazīmes krāpšanā.

RAKSTS IR TULKOTS.

392 34 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://allwomenstalk.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

cosmopolitan cienīgs raksts. emotion

2 0 atbildēt

par tiem matiem- sieva (blondine) sodien nokrasoja sev tumshus matus. Vakara saaka nenormaalu sceenu apr to, ka musu gulta ir bondi mat un es vinu kraapju...

1 0 atbildēt

Sievietes savā ziņā ir mauciskākas par džekiem

1 0 atbildēt

paņem rokās karstu gludekli, un uzzināsi visu ko vēlies zināt. : ))

1 0 atbildēt

Es laikam šitajos rakstos vienīgais saskatu debīlismu... Kāda jēga vispār kādu krāpt, ja tev jau ir kāds?

1 0 atbildēt

Ū, šizofrēnija plaukst un zeļ! emotion Pirmkārt, riktīgi šizīgs raksts, visām plusu licējām derētu pie psihiatra atrādīties, ja nu nevis vīrietis krāpj, bet gan slimība ieperinājusies smadzenēs?

Otrkārt, vai tiešām vienmēr ir jāzin? Ja citādi viss ir kārtībā, tad varbūt viss ir kārtībā? Es nesaku, ka atbalstu krāpšanu, bet ja vīrietis par tevi rūpējas, ir uzmanīgs un saprotošs, gultā īsts ērzelis, utt, taču mēdz laist pa kreisi tā, ka tu bez paranoidālām darbībām to neuzzini, vai ir vērts škirties, lai būtu kopā ar dīvāna karali, kurš jau gadu sēž bez darba, pieprasa tik rijamo trīsreiz dienā un seksu reizi mēnesī, bet ir uzticīgs kā šunelis, jo nevienai citai vnk nafig nav vajadzīgs?

Treškārt, parasti visādas tumšas aizdomas mēdz ieperināties tad, kad pašai sirdsapziņa nav tīra...

1 0 atbildēt

man atbilst visas šīs pazīmes izņemot to par smaržām un par automašīnu(man nav autiņš).... pārējais viss man atbilst. Tikai, diemžēl, es savu draudzeni nekrāpju....ir tik daudz visādu citu iemeslu, lai es melotu, negribētu ēst un nomainītu frizūru, strādātu ilgāk un ik pa laikam arī man patīk uzvilkt tīras zeķes un citas drēbes :D Tāka šis viss ir debīlākais, ko es esmu lasījis. Ja es gribētu krāpt savu draudzeni, tad pasūtītu viņu 5 mājas tālāk un tā arī pateiktu, ka man ir cita draudzene. Jo ja čalis krāpj draudzeni, tad tas nozīmē, ka attiecības jau pirms tam ir bijušas nepilnīgas...un varbūt, ka tā par ir pašas meitenes vaina. No savas puses, es iedomājos, ka krāpšanas pazīme ir vispārēja novēršanās no meitenes... vēsa attieksme un uzmanības neveeltīšana....tad var sākt domāt, ka kaut kas nav kārtība. Bet nejau blonds mats ,kas atrasts uz biksēm, pie dirsas.... kas tur pieķērās, kad krāpnieks apsēdās tramvaja sēdeklī.

1 0 atbildēt
Uztaisi kāsaprast ja sievietes krāpj, ja neesi vēl uztaisìjusi.
1 0 atbildēt

skaistums nāk no iekšām 

1 0 atbildēt

Var pievērsties augstakminētajām aktivitātem. Vait nu apskatīties TED talku playlisti ar nosaukumu - Sex can we talk about it. Tur lieliski paskaidrots kāpēc notiek šādi. 

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

11.pazīme ,mājās nav regulāra seksa

0 0 atbildēt

Pēc apraksta spriežot, vīrieši ir slinki, netīri cūkas. emotion

0 0 atbildēt

Sazvērestībaas teorijas :D

0 0 atbildēt

Pag.pag...tikai ne par tiem matiem.Uz mana pleca vienmēr nonāk sveši sieviešu mati... :D un neko sliktu neesmu darijis :D

0 0 atbildēt

nu ko lai saka... sievietes kas uzskata ka kkaads raksts var dot vertiigu info tb pazimes ka taa tiek kraapta, ir vnk stulbas kazas... shini gadijumaa raksta autore ir sieviete, man jaasaak domaat vai gadijumaa vinjas dziivee visas attieciibas nebeidzas deel kkaadas maanijas kas liek vinai domaat ka dzheks vinu kraapj? :D

Es domaju ka drizak sekoshana shaadaam pamaaciibaam ir vnk veelme atkratities no dzheka, vai vnk sevis mierinaashana... te taa rakstits, tatad kraapj, viss ir godiigi ka Es ari vinju kraapju. 

Ko varu pateikt - kaarteejie bulla suudi.

p.s.Tagad noteikti veel dabushu pa pakalu del saviem vardiem jo raksta autore admins, da man kkaa pajaat, bus vnk iemesls te vairs neradities un nelasit shadus rakstus kas nav pamatoti ar speeciigiem argumentiem. Der atcereties ka cilveki ir dazhaadi, tatad shitadas receptes galigi nekam neder. Tad sanaak ka dabuju drushku, a vinja man negrib atsuukaat tad vinja noteikti mani kraapj? :D 

Nee nu vismaz raksts ir peec taada principa taisits... varbut man ari uztaisit rakstu par pazimem kas liecina ka sieviete kraapj? Protams tas bus kartejais bullshits, bet izskatas ka te tas ir normali.

0 0 atbildēt

..cilvēki ir tik viegli atkožami. jau pēc skata vien var pateikt, kas katram galvā. visu iepriekšējo nedēļu runāju ar meitenēm un džekiem par attiecību tēmu, pat ar psiholoģi. ak, stulbie cilvēki. liekas, ka mūsdienās attiecības nevienam vairs nav vajadzīgas, jo visi visus grib krāpt un par to nejūtas vainīgi. utt.

0 0 atbildēt

KAA TAD CALIS IZTIRA MASINU JO TARAKANI SAK SIROT PA PANELI UN REGULARI VEIC ATENTATUS MEIGINOT NODEDZINAT GAISA ATSVAIDZINATAJU,STRADA ILGAK LAI VARETU KOMPIM JAUNAS KISKAS NOPIRKT JO VEL CER KA GTA5 IZNAKS PC VERSIJA UN IR SAPRATIS KA JABEIDZ CUKOTIES UN JASAKOPJ SAVA ARIENE JO IEEJOT VEICI APSARGS PIEDAVA PARADIT KUR LETIE ALINI UN ODEKOLONI STAV VAI ARI VIENKARSI SAPROT KA IR PALAIDIES UN GRIB IZSKATITEIS LABI SAVAS MILOTAS DEL BET TAA VIETA VINS TIEK GRAUZSTS KAMER VADZITIS LUZT UN SKIRSANAS VIEN SANAK.emotion

0 0 atbildēt

Par auto gan ir pilnigas mulkibas!Kads par auto rupsesies lidz kapa malai,kadam atkal bus ph par vinju,ja iet uz prieksu tad oki!

0 0 atbildēt

Tas viss darbojas tikai tad, ja vīrietis nav īpaši apķērīgs un neprot darīt lietas pareizi (manuprāt). 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »