local-stats-pixel fb-conv-api

Vai krievi ir latviešu lielākais ienaidnieks?206

Es zinu, ka izlasot šo virsrakstu, daudzi mani uzreiz nosauks par Kremļa atbalstītāju, pelēko kardinālu fanu, putinistu un vel nez ko, taču tāds noteikti neesmu. Pēdējā laikā spokos, atkal paceļās tematika par ļauno krievu vai ļauno amerikāņu propagandu, arī ar pazīstamajiem ir sanākušas diskusijas par šo, līdz ar to izlēmu pats par šo tematu pasmadzeņot un padalīties ar spokiem par rezultātu.

482 12 206 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 206

0/2000
Krievi nav drauds. Drauds ir emigrācija un iedzìvotāju izmiršana - visdrīzāk iznīconās valsti.
4 2 atbildēt

loti labs raksts emotion  emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Ir arī normāli krievi, strādīgi gudri, bet maz....

1 0 atbildēt
Tie kas LV dzīvo krievvalodīgie tie ir riebīgi, bet ne visi. Ir nācies satikt tādus kas uzskata sevi par diženiem latviešiem, bet māk pateikt tikai labrīt un paldies. Ir nācies saskarties ar īstajiem krieviem no Maskavas un Sanktpēterburgas, un ja godīgi attieksme no viņiem ir labāka, kā no daža laba latvju bāleliņa.
1 0 atbildēt
Kā lai saka... Latvieši paši ir vainīgi pie šīs plaisas starp palikušajiem Krieviem un Latviešiem. Men te vectēvs un viņa čoms karā bija. Vēl ir dzīvi... Bet katrs karoja zem cita karoga. Šamie abi ir izmetuši pāris labus teicienus. 1. Par okupāciju - paši esam vainīgi ka esam kaku bedrē. Jo kāds bija cīņas spars atmodā? Kā cīnījās Latvieši pret visām varām? Ar ievērojamiem panākumiem. Un šo plaisu starp šeit dzīvojošajiem veikli kungi izmanto lielas naudas taisīšanai. 2. Baltijas tautas bija ir un būs tikai kara gaļa starp eiropu un Krieviju.
1 0 atbildēt
Runa neiet par to ko krievija mums dara, bet ko darītu, ja mēs kļūtu neatkarīga un patstāvīga valsts bez NATO un visa cita. Pēc dažām stundām rigā plīvotu krievu karogi. Runājot par NATO un citiem - tā pati vācija, zviedrija - mēs šobrīd esma draudzīgi-neitrālās attiecībās. Viņi mums neuzbruktu un mūs neapdraud - krievija gan. Paskatieties kaut uz ukrainu - stipra valsts bija, bet nebija iekš NATO. Tagad tādas ukrainas vairs nav. Ir sūda krievu zemes gabals. Pagātne ir pagātne, visi pieļauj kļūdas. Tik daudz ir mainījies kopš dzimtbūšanas laikiem. Runa iet par tagadni - iemesls kapēc mums tagsd nāktos ņemt sūdu dakšas rokās un riskët ar dzīvību šīs valsts un mūsu ğimeņu dēļ. Reālākais un gribas teikt vienīgais iemesls šobrīd ir krievija. Nāvi okupantiem!
1 0 atbildēt

Un vēl par rakstu. Pateicoties kremļa propagandai un citiem tirliņiem, krievijas tirgus pilnīgi aplami tiek uzkstīts par kaut kādu īpašu Latvijas ekonomikas izaugsmes panaceju. 1. ES iedzīvotāju skaits - 506 913 394; IKP $19,035 triljoni, uz iedz. $37 607.

Krievijas  iedzīvotāju skaits  - 142 905 200 (pie tam izkaisīti ļoti lielā teritorijā),; IKP $1,326 triljoni, uz iedz. $24 067. Ļoti liels daudzums iedz. ar ienākumiem zem 300$ mēnesī.

2. Atšķirībā no ES un pārējās civilizētās pasaules, ekonomiskajās attiecībās ar Krieviju dominē politika, un bieži jau pirms 2014. gada sankcijām, krievija jau ieviesa dažādas ekonomiskās sankcijas pret kaimiņvalstīm politisku iemslu dēļ. Respektīvi - tagadējā Putina krievija NAV STABILS UN DROŠS ekonomiskais partneris...  

1 0 atbildēt
Viens te rakstīja,ka mācijies politikas vēsturi... Nu tu dod! Vēsturi viņš mācījies, vācieši ieveda kultūru pacēla gaismiņā...ha! Pasaki man,kas to tumsu šeit radīja? Kuram ir vajadzīgs izglītots vergs? Kā krievs nesen stāstīja,ka pirms viņa šeit bija mežoņi, tā tagad to stāsta jaunā ES laiku literatūra. Vēsturi raksta uzvarētāji. Ļoti žēl,ka skolā to nemāca. Ne krievs,ne vācietis,polis,zviedrs neko labu te nav atnesis. Lielvaras nekad nav draugi bijuši mazām tautām. Arī tev,ja tagad atņems visu,kas tev ir,kļūsi par tumsoņu- zemnieku. To nu gan var papildus pamācīties.
1 0 atbildēt
Latvijas situācija man atgādina, kas tagad notiek Dienvidāfrikā. Šeit daudzas melno tautas kā Xhosa ienīst baltos. Un tas tiek novests tik tālu, ka šeit jau neoficiāli notiek ,,balto fermeru genocīds”, bet to daudzi negrib oficiāli atdzīt. Vēstures dēļ viņiem tiek iestāstīts, ka baltie bija paši ļaunākie, lai gan bez viņiem valstī nepastāvētu infrastruktūra, skolu sistēma utt. Es neuzskatu, ka vajag visus krievus vai vāciešus ienīst, jo kari un citu tautu apspiešanas ir vienmēr notikušas. Piekrītu, ka impērijas izraisa visādus nemierus.
1 0 atbildēt

Latviešiem "uzkost citu latvieti" diemžēl parādījās 1940.gadā, kad sākās stučīšana, kurš ir kulaks un kurš nav. Protams, ka bija lieli aizvainojumi, jo visiem ir zināms, ka lielākā daļa saimnieki izstrādināja puišus un meitas, mēs zinām, kas ir Jurģi, un tādā veidā daļa ienīda šos saimniekus, tad vēl aizsargu jautājums, utt. Un tā diena pienāca, kad varēja atriebties, jo atriebība ir saldāka par ķīseli. 

Šobrīd situācija ir tāda, ka Baltkrievija pelna miljardus, jo eksportē uz krieviju baltikrievijas lašus, šprotes, sierus, un citus pārtikas produktus, caur Baltkrieviju iet liela daļa reeksports. Ja mēs nebūtu ES, mēs būtu stāvus bagāti pateicoties sankcijām pret ES.

Apmēram pēc 20 gadiem situācija Latvijā varētu būtiski mainīties, jo izglītību pasniegs latviešu pasniedzēji, vecie pasniedzēji, kuri svin 9.maiju būs pensijā, tādejādi krievi gribot negribot intergrēsies Latvijā un ticiet man, neviens pat šodien no viņiem negrib braukt atpakaļ uz Krieviju, jo šeit ir labi.

2 2 atbildēt

Tas ko tu te ļurini ir tas pats, kas teikt, viss kārtībā, ka frotē galvji spridzina, brauc cilvēku pūļos, jo tak katoļi arī viduslaikos kristietības vārdā slaktēja visus, kuri nav kristieši. Ejot pa ielu, atskaitot tūristus, esi dzirdējis zviedru, vācu, lietuviešu valodu? Esi no vietējiem zviedriem, vāciešiem, nepārkrievotiem lietuviešiem, dzirdējis nievājošus, naidpilnus izteikumus pret latviešiem? Esi dzirdējis, ka kāds slavinātu tā laika latvijas valstsiekārtu? Iestājoties darbā, kaut arī darba pienākumos nav nekāda sakar ar arvālstīm utt, tev prasa vācu, zviedru, lietuviešu valodas zināšanas? Ir kāds kas nezin no tiem, kas nezin valsts valodu, negrib, ka bērni mācās valsts valodā? Un šo sarakstu var turpināt ilgi.  Nja, tiešām, lielākā problēma, ir tajā, ka latvieši nīst krievus emotion Mazāk skaties, jeb beidz translēt krievu kanālus. 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Nelasīju to garo penteri nav garīgā, jā mēs esam jaunā paaudze, krieviem arī ir jaunā paaudze un viņiem arī pofig, kas tur pagātnē notika, protams, aizmirst visu šo Nedrīkst nekad, diemžēl valsts ir valsts un citiem vienalga, kas tu tāds esi, ja valsts nevienam neinteresē, tad arī tā.. Trampam gan jau ar neinteresē ne tā Latvija , ne Lietuva, ne Igaunija, ja samaksā ta ok viss kūl, neviens te par brīvu nenāks kaut ko aizsargāt. Vienīgā valsts ar kuru jāstrīdās ir Amerika tiem iedzīvotājiem, lielākajai daļai it īpaši jauniešiem, pamēģini tik iesākt kaut ko strīdēties par politiku ar viņiem, man liekas viņi paši nesaprot par ko runā,, bet,bet tajā pat laikā arī Amerikāņi domā par mums to pašu. Da vienalga negribu visu vakaru runāt par vēsturi un politiku :/
0 0 atbildēt

Divas Propagandas emotion Es gan to, gan To redzu un redzu! Ka visiem reāli pis galvu! Es vispār tajā huiņā neiedziļinos! Tā visa.. ir reāla huiņa emotion Cilvēkiem par to jādomā un visi domā, tik vienādi, kabuta Esi zem kontroles vai kkas tāds emotion Es esmu brīvs un man pohu* par jūsu ikdienišķajām problēmām! Pajāt!

0 0 atbildēt

Tā iet, ja no naida jumtiņš brauc.. Tev tiešām laiks ārstēties.. Mīnuss

1 1 atbildēt
Dzivojam musdienu pasaule, Latvijas ekonomika ir maza, tapec ar kaiminiem butu jadraudzejas. Ka redzams ES no mums tikai izsuc, no eksporta maza jega, bet eksportet arpus ES ir ixdevigak un pelna lielaka.
0 0 atbildēt

Šeit ir pieminēti ļoti daudz patiesu faktu,bet tiku līdz vietai, kur teikts,ka  Zviedrijas nepieņemtie bēgļi nonāca Vacu rokās.. Tālāk jau vairs nelasīju, jo patiesībā,laivas,kuras nepieņēma Zviedri un bēgļi, kurus Zviedrija sūtīja atpakaļ, nonāca Komunistu (nevis Krievu) rokās! Labi, tas tā!

Bet,pati lielākā mūsu problēma ir tā, ka mēs nenošķiram, vienu no otra, divas dažādas lietas: Krievs un Komunists! Tā ir mūsu lielākā nelaime! Kad un ja, mēs iemācīsimies nošķirt šīs Krievus no Komunistiem, beigsies arī iekšējā Latvijas iedzīvotāju "strīķēšanās"!

0 0 atbildēt
krim naš
0 0 atbildēt
ASV ir ienaidnieks un agresors!!!
0 0 atbildēt

ja .ko raksti ielokojies katra latviesa sirdi tadus pi*arasus kas vel skola nau gajis un cep rakstus ,piedod  ka mate tadu mulki ir izsplavusi

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »