local-stats-pixel fb-conv-api

Šausminoši nākotnes kari, kurus pavisam drīz piedzīvosim97

920 32

Šajā rakstā par kariem, kurus mēs varētu piedzīvot tuvāko gadu laikā. Daži ir globāli, daži reģionāli. Tomēr, tie visi būtu ļoti postoši.

920 32 97 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 97

0/2000

Kā var uztvert kādu nopietni, kas tekta sākumā pielieto vārdu ''REIJALI''.

1 0 atbildēt

Turcija, ja neskaita incidentu ar pilotu notriekšanu ir Krievijas draugs. 5. pants - darboties jau var darboties, bet vai kaut kur ir norādīts cik ātri ieradīsies palīdzība? Jo ja te tiešām nāktu krievs ar tankiem iekšā, pāris simti vai tūkstoši kanādiešu, ko grib izmitināt Ādažos neglābs. Plus nevajag aizmirst arī Trampa izteicienus - ja viņu ievēlēs, tad Asv palīdzēs tikai tiem, kas ievēros NATO noteikumus un būs jēga palīdzēt. NO Baltijas valstīm noteikumus līdz galam ievēro tikai Igaunija. Tā kā ASV ir galvenais Nato spēks, Vācija regulāri čīkst, ka pašiem problēmu pietiek un neiesprings uz palīdzēšanu, ja Austrumeiropā ies vaļā - kas Baltijai palīdzēs?

1 0 atbildēt

Mēs visi mirsim !!!  emotion 

2 1 atbildēt
Man ir viena paziņa no Indijas. Viņa man izstāstīja to, ko nemaz nezināju. Ka Pakistāna terorizē Indiju visulaiku un uz robežas ikdienas notiek apšaudes. Turklāt Pakistāna organizē teroraktus Indijā, jo Pakīši jau sen grib okupēt atsevišķas Indijas daļas.
1 0 atbildēt

NATO ir tie no par kuriem jāuztraucas, redzēju interesantu dok. filmu saucās NATO secret armies, ļoti interesanti, atstāšu linku..

https://www.youtube.com/watch?v=k83L3I6Z35w

pilnīgi piekrītu ar Ķēniņu, Krievija zaudētu daudz vairāk nekā iegūtu okupējot Baltiju, saprotami ka Krievija uztrauksies par savām robežām, kad NATO (slepkavnieciskie, melīgie sūda gabali) grūž Baltijā tankus, pretraķešu sistēmas (Rumānija) un kodolieročus.

tā filma liek padomāt vai nesenie notikumi Francijā tiešām bija terorakti, jo izskatās ka NATO negrib iet prom, NATO vairs nevajadzēja pastavēt jau pirms 20 gadiem kad sabruka PSRS..

un tagad viņi atkārto 90. gadu scenāriju, diezgan biedējoši.

Mums nevajadzēja ļaut amerikāņiem ienākt Latvijā, jo ja neesiet ievērojuši, viņiem ir tendence saipist valstis pa pilnu programmu..

2 2 atbildēt

Mūs nebūtu tik viegli ieņemt. Bet lai labāk viņi nenāk.

0 0 atbildēt

droši, tad pasaki visiem, lai sāk mest bumbas sev virsū

0 0 atbildēt

manuprāt ir lielāka iespēja,ka ;Čenuns uzbruks dkorejai,nekā būs apvērsums.

Kas 1. ir pa sviestu?pret sienu izmālēt autoru,par to,ka lieki satrauc tautu ar debīlu dezinformāciju,kauns

0 0 atbildēt

Eiropā jau notiek karš, lab pagaidām tik attīstās, jo starp incidentiem ir kāds laika sprīdis, un valdības pretojas atzīt, bet tas vērsīsies tikai plašumā, jo tos sūdus gāzīs iekšā vēl ilgi.

0 0 atbildēt

Globāli kari maz ticami jo, valsti var nopirkt par naudu, korumpētu valdību un nekādas militāras akcijas nav vajadzīgas. Pieņemsim krievi kādu apstākļu dēļ gribētu Latviju, pārpērk uzņēmumus, vienojās ar oligarhiem, pārpērk zinu kanālus, maiga propaganda. Armija ir lieka un nevajadziga izrādīšanās, to pašu var panākt mierīgā ceļā izmantojot naudu. Gluži kā zviedri, pumpē naudu caur bankām ārā. rimčiki statoili maximas, dzirnavnieks.

0 0 atbildēt
ES PAT NEIEDOMAJOS LASIT TO STULBUMU! CMON KAS PA KHH... DIRSAANU!
0 0 atbildēt

Mhmm...  emotion 

0 0 atbildēt

Vecīt, Kaļiņingrada ir pietiekami laba izeja, tikai vajag mācēt to izmantot...

0 0 atbildēt

izlabošu: Mēs parastie cilvēki varam padarīt VISU!!!! Bez parastā aitu cilvēka valdībai, monarhiem, biznesmeņiem nav pilnīgi NEKĀ. Jeb, ja fermerim nav vilnas ko cirpt tad fermerim ferma beidz pastāvēt  emotion 

1 1 atbildēt
Nu...nav kas mūs pasargā no tā visa. Tas man liekas, ka ir neizbēgami...
2 2 atbildēt

pirmkārt krievi ātrāk iznīcinās sibīriju kā tautu nekā dos viņiem vinēt zemi un otrkārt cik var dirst ka krivi iebruks baltijā un ja, arī iebruks tad tikai uz labu vismaz busim pasargāti no pārejiem jo latvijas armija nav nekas tā pat kā nato 3 krievu tanki izies caru latvijai pat nepamanīs.

4 4 atbildēt
Neskaties ziņas tad nerunāsi muļķības
0 0 atbildēt

nekāda kara nrbūs .kur var būt tādi idioti

1 1 atbildēt
BullKakas
0 0 atbildēt

Ja Krievija gribētu tās nabagu Baltijas valstīs, viņi jau sen būtu mūs iekarojuši. Reāli, Krievijai nav nekādas jēgas, jo šeit praktiski nekas nav.

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »